Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש! אני רואה שהמחיר אפילו יותר זול מאשר בגרמניה, יפה. גיריגירי בטח יקבל התקף לב כשיראה את המחיר בפינלנד...

שים לב שאם תעשה הרצה ברינג אתה לא הולך להנות במיוחד, שלא לדבר על כך שזה יהיה ממש לא פשוט לא לתת בגז...

זה אגב כנראה הרכב שהייתי קונה לעצמי אילו הייתי גר במקום שבו נחמד לנצל אותו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

סבין עשתה את הנרבורגרינג (״רינג״ פירושו סתם ״מסלול״) בטרנזיט. נראה לי שפותח השרשור יסתדר עם מכונית בהרצה.

מה שכן, אני עדיין חושב שאביאל צודק. זה מקום צר, מפותל לאללה, משופע וא-ר-ו-ך.

חז״ל אמרו שבמאה ההקפות הראשונות אי אפשר להתייחס לזה כמסלול, זה כביש ציבורי.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

מעבר לזה, לנהוג ברינג לאט בימי תיירות זה סבל נוראי ויכול להיות גם מסוכן - אתה נעקף ללא הפסקה (!) כי המסלול עמוס בטירוף ובסוף אתה מוצא את עצמך עסוק יותר במשוגע הבא שמגיע במהירות מאחור מאשר לנהוג. בעצם, אתה נוהג בצד הימני של המסלול כשהאיתות ימינה עובד שעות נוספות.

השיטה הנכונה היא פשוט לנהוג מהר ובקצב שזורם עם התנועה :)

פורסם

אל תתחכם, כשאומרים רינג ברור לגמרי למה מתכוונים. מה גם שהמשמעות של המילה "רינג" היא לא "מסלול" ואתה יודע את זה :wink:

סאבין עשתה את זה לפני כמעט עשור, הרינג היה מקום הרבה פחות עמוס אז. והיא לחצה פול גז. הוא לא. והיא מכירה את המסלול בע"פ. הוא לא.

רק אומר...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם (נערך)

זה מסלול על משקל דומה למילה האנגלית Circuit. נכון, זה גם טבעת כמו ב-der Ring des Nibelungen (של וואגנר) אבל עדיין.

:drop mic:

הנקודה שלי היתה שיש הנאה בנהיגה מהירה ברכב אטי. בדרכו שלו זה דבר הרבה יותר מתאגר. זה טעם נרכש מלראות את דון פלמר מכסח נהגים מכוניות-על כשהוא נוהג באוקטביה.

אבל נכון, סביר שנהג שהוא לא סבין/דון פלמר/רוב וילסון לא יצליח בזה.

לגבי עומס בנרבורגרינג, אתה יודע יותר טוב ממני אז אני מקבל את הטענה. להיות שיקאן על גלגלים זה מפחיד ברמות.

פורסם

יש הנאה בנהיגה מהירה ברכב איטי - למשל מיאטה. רק ש-M2 זה לא רכב איטי... וברינג האתגר הוא הרבה יותר מ"לא ללחוץ על הגז יותר מדי" (שגם זה קשה לעשות כשאתה כבר על המסלול).

אגב, נהגים טובים יחסית שמכירים את הרינג לא בהכרח נעקפים על ימין ועל שמאל (כלומר על שמאל - תשמור על הימין), בטח שלא ברכב מהיר יחסית. בכל מקרה ממליץ לשחק כמה שיותר בפלייסטיישן או מקביל לפני שנוסעים לרינג.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני, לא רק שהמחירים נמוכים מבגרמניה, במוו שוודיה מציעים ביטוח מקיף ל3 שנים וגם דיי גמישים בתמחור שלהם.

עם מחירי הביטוח לרכב בן שנתיים ללא היסטוריה (לא מקבלים היסטוריה מישראל), ההנחה שקיבלתי והצפי לירידת ערך "קלה" לעומת נניח 330i- עסקה שאי אפשר לסרב לה :-)

אביאל, אני בהחלט מודע לעניין, ובכל זאת תודה על הטיפים.

התכנון שלי הוא להגיע למלון באיזור בלילה שלפני ולעלות למסלול דבר ראשון בבוקר, לפני העומס. מבחינת קצב נהיגה אמנם לא אתחרע יותר מדי אבל גם לא מתכנן להיות sitting duck.

הרינג זה יותר בשביל שדרוג החוויה- לא רכב M ראשון, אלא גם מסירה במפעל וביקור ראשון באייקון מוטורי בדרך הביתה. חוויה של פעם בחיים.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם (נערך)
יש הנאה בנהיגה מהירה ברכב איטי - למשל מיאטה.

מיאטה זה מהיר מדי. זה לחלשים. תחשוב יותר בכיוון של ניסאן קאבסטר או איזה אוטובוס קטן. :lol::wink:

פורסם
סבין עשתה את הנרבורגרינג (״רינג״ פירושו סתם ״מסלול״)

סבין שמידט עשתה את הנורבורגרינג ("סבין" פירושו סתם "סבין").

פורסם

גמרתם אותי, כבר עדיף לחזור לדיון על הגשר. אגב, ספריאל, ציינתי שראינו את צילומי העונה הרביעית בשכונה שלנו?

יאלה, חזרה למסלול (סטגדיש)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

מאור, אם אתה מגיע לגרמניה בספט' - תעדכן. מגיע עם חברים לתערוכה, רינג וכו'.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
תתחדש! אני רואה שהמחיר אפילו יותר זול מאשר בגרמניה, יפה. גיריגירי בטח יקבל התקף לב כשיראה את המחיר בפינלנד...

יקבל? אני כבר מזמן צריך להתחיל לחפש לב מפירוק:lol:

כאן המחירים של מכוניות עם מנוע בנזין חזק, משהו פשוט מדהים...

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

• תוכן חדש...