Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות? השקת פיג'ו 308GTi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם לך, כתבתי את זה:

אני מאחל לך את האמצעים הנדרשים למימוש חלומות.

העניין הוא שרוב האנשים שמגיעים לאמצעים, זה בשלב שהחיים מאלצים אותם או לימדו אותם שפשרות הן בחירות נכונות יותר.

ככה זה.

כשיה לך כסף למשל, פתאום תגלה שצריך להתכופף לבוסטר ולתת לפעמים לאשה לנהוג. ואז 5 דלתות אוטומאטי, זה מאסט.

בוא נבדיל.

יש אילוצים ויש אנשים שאומרים שיעשו ולא יעשו [אומרים שמעדיפים התנהגות ובסוף ייקחו אבזור].

אם יהיו אילוצים, זה באמת אחלה ואני בטוח שאפילו אשמח בהם.

אם לא יהיו אילוצים, אני יכול להבטיח לך שאני לא רק אומר, אלא אם וכאשר אגיע למצב, גם אעשה.

תצטרך לסמוך עליי ;)

כלומר, אם לא יהיו אילוצים, לא רואה סיטואציה שבה אעדיף אבזור על פני הנאה מנהיגה, כמו שמנשה כתב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 245
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניקו, יש ויש. עם הדוגמא של לקנות M3 חדשה מול M3 E30 באותו מחיר לקחת את זה לקיצון של הקיצון.

אני הראשון בתור לM3 E30, אפילו מכרתי את האלפא בזמנו כדי לרכוש אחת אך העסקה התפוצצה. א-ב-ל, היה מדובר במחיר שפוי (יחסית).

היום הM3 E30 הזאת עולה כמו M2 חדשה. נכון, קל להגיד שהיית בוחר בקלאסיקה, וגם אני הייתי אומר את אותו הדבר עד לפני שנתיים. אבל כשאתה מגיע לרכישת רכב בפועל, ויש לך תקציב לרכב אחד בלבד, כנראה שזאת לא תהיה הE30.

אגב, שלא תחשבו לרגע שאני נגד הטענה שהתנהגות וכיף לפני אבזור- אני לגמרי אתכם ולראיה מגוון הרכבים הרחב שהחזקתי.

מה שאני אומר הוא שיש גבול מסוים, שאולי ניתן לשחק ולמתוח, אבל ברגע שהוא נחצה גם ה"הארדקוריסטים" יוותרו. (יש לציין שה308 לא קרובה לגבול הזה, כנ"ל שאר ההוט-האצ'ים שצוינו בשרשור)

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

יש להם 1.2 החדש ו1.6 הישן. אין להם מנועים גדולים בגזרת בנזין כי זה לא לחם וחמאה שלהם.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

נראה שהמחיר די סביר בהתחשב במחיר של הקופרה העדיפה.

חוץ מזה שהשילוב של שני הצבעים פשוט מזעזע.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
כן אבל אתה אדם שקול ורציונלי שמקבל גם את דעת האחר, זה לא כיף ככה.

חרף הציניות שבדבריך, זה מוי כיף וזה חלק ממה שנקרא חוכמת חיים. לאנשים עם אינטליגנציה רגשית גבוהה יש את היכולת הזו - ויש כאלו שגם מתפתחים עם הגיל.

לעניין M3 E30, מכונית בה לא נהגת, אני תוהה מאין הדעה הנחרצת. כך גם לגבי מגאן RS.

מאחל לך שתנהג בהן בהזדמנות. נדבר אחרי זה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

זה בדיוק מה שאני אומר. האגדה אולי באמת הייתה מאוד טובה. אבל זה היה בזמנה, ובזמן הזה דרישות המינימום שלך קצת עלו ליותר מזה.

פורסם
לובינסקי בהחלט נותנים עבודה - תמחור מצויין ל-308 GTI, כמו לרב הדגמים המשווקים על ידם.

בנימה אישית, מאד מתגעגע ל-306 על איכויות המתלים/ניהוג הנדירות שלה. הייתי מוותר בכיף על מולטימדיה ומסאג' בגב בשביל מכונית שננהגת כמו אותה 306.

אז רוץ לקנות brz.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
שמע. אני עונד שעון אוטומטי וכותב עם עט ציפורן נובע ומחזיק רכב עם גיר רגיל כי זה הרבה יותר כיף. אני גם יודע ששעון קוורץ יותר מדויק, עט כדורי יותר נוח ויעיל וגיר רובוטי יותר מהיר. אני מכווה שהבהרתי את הנקודה.

הדוגמאות האלו יכולות להעיד גם על דמות שפועלת לפי כללי המשחק בחברה שאליה היא משתייכת. זה לא מלמד לא על טעם ולא על מידת ההנאה. ולמעשה העדת על הדבר בתגובה שקדמה שמעידה על כך שצריך לזרום עם המודה.

ורק כדי לסגור פינה,

אני עושה הרבה מאוד שנים פעילות ספורטיבית. בשנים הראשונות לאחר השגת המיומנות, התעסקתי מאוד בתוצאות והשתתפתי באירועים המוניים. בשלב מסויים שמתי לב שחלק מאוד גדול מאוד מההנאה האמיתית שלי נפגע מתוצאה כזו או אחרת, ההסברים לסביבה על התוצאות והידיעה שברגע שאני מסיים יש מי ששואל כמה עשיתי וכד'. בקיצור, הגעתי לנקודה שיש בה גם תיסכול ופציעות חוזרות. הסך הכל עדיין היה טוב, אבל זה לא היה זה. עשיתי חישוב מסלול מחדש, הפסקתי להשתתף באירועים, הורדתי הילוך והפלא ופלא - הפסקתי להפצע, הסביבה הפסיקה לעניין אותי מבחינת דין וחשבון - ואני נהנה הרבה הרבה יותר. החיבור שלי לפעילות ולעצמי קפץ כמה מדרגות. זה מה שטוב לי. מקווה שהנקודה ברורה.

ועדיין - אני מבין ואף מעודד אנשים להתחיל ללמוד ולהתנסות בדרך כמו שאני התחלתי. בהמשך, כמובן בהתאם לחוויה לעשות את המעבר. יש כאלו שאפילו יכולים מההתחלה כך.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לא הבנתי כלום, חוץ משאתה עושה מה שטוב לך. אני דיברתי על זה שמה שטוב לאנשים כאן לא תמיד מסתדר אם מה שטוב בצורה אובייקטיבית. זה עניין של בחירה ולא הגיון. בחירה לגיטימית אבל ללא הצדקה ממשית מבחינה הגיונית.

פורסם
אז רוץ לקנות brz.

נהגתי ב-BRZ ואהבתי מאד. שלדה מצויינת וניהוג מהנה. בהחלט אחת הפייבורטיות שלי .

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לא הבנתי כלום,

אז לא הצלחתי, ואנסה שוב.

כתבת:

בסופו של דבר בנהיגה ספורטיבית מה שקובע זה זמן שלקח לכסות מרחק.

אין פרס על השתדלות ודרך.

ומה שאני אומר, שבספורט עממי, מכל סוג, המחשבה שתוצאה היא הפרמטר שממנו הכי נהנים - מוטעת בעיני.

תעשיית הרכב מחנכת אותנו שמספרים כמו 0-100 או זמן ברינג מעידים על כמות ההנאה שתפיק. ככה הם מכניסים אותנו למעגל של תסכול כל פעם שהם מוציאים דגם חדש ששיפר שבריר שניה ואנחנו מרגישים שצריך להתקדם, אחרת אנחנו מפקששים משהו. זה הגיע לאבסורד כזה שלמשל אנשים סובלים מנוחות גרועה כל השנה, העיקר שהרכב שלהם סיים ברינג קצת יותר מהר. ואם תשאל את הבעלים, באופן כמעט אוטומאטי יענה לך ש"הרכב פצצה".

פורסם

מסכים חלקית. בסופו של דבררכב עם טןנות אחיזה ובקרות עם הגה אילם כחבילה עדיף על רכב עם נשמה ותקשורת וזנב שמח לנהג הסביר. זה שאנחנו בוחרים את הסוג השני של רכבים זאת גחמה שלנו. אבל זאת לא האמת האבסולוטית. זה אפילו מסוכן יותר. ידידנו חן ג' יסביר למה.

פורסם

מה הקשר בין זה להנאה?

• תוכן חדש...