Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

אחרי יום עבודה באתי להניע את האוטו ואחרי הנעה הרגשתי שכל הרכב ממש רועד ו משמיע רעש כאילו יש לי מנוע דיזל + סלד היה יחסית גבוה כאילו מייצב טורים השתגע.לא נתתי לזה יחס כי היה אותו דבר גם אתמול אבל הסתדר אחרי שמנוע התחמם.אחרי שהתחלתי לנסוע הרגשתי שמנוע נחנק ברגע שאני לוחץ על גז.תופעה עוברת רק בסל"ד גבוע ובהילוך 5 בכלל נוסע כאילו לא קרה כלום.בעמידה במקום סלד עולה ויורד ומנוע משמיע קולות שקשה לו.

אין שינוי בצריכת דלק,אין עשן,אין ריח חריג,פליטה יבשה.לפני חודש רכב עבר טיפול גדול כולל החלפת פלאגים וחוטי הצתה.בקושי הצלחתי להגיע הביתה :(

יש רעיון מה להתחיל לבדוק?

רכב סיאט לאון שנת 2002 מנוע AKL 1.6.

161.000 ק"מ.

Ford Focus mk2 2009 1.6 trend ז"ל

סקודה אוקטביה 1.2 TSI DGS7 שנת 2012 אלגנס wife mode

פורד פוקוס 2007 chia 2.0

פורסם

זה נשמע כמו מנוע מזייף ועובד על 3 צילינדרים או פחות.האם נורת תקלה דולקת??אני מציע שתניע את הרכב ולבדוק אם בסרק מנוע רועד ומקרטע בלחיצה על הגז.אם כן יש מערכת הצתה ובמיוחד את סליל ההצתה.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

פורסם

היי.לא אין נורית דולקת כלשהי.וכן רועד בעמידה

פורד פוקוס 2007 chia 2.0

פורסם

טוב.ביום שישי התפנה לי זמן לבדוק את הנושא.פירקתי כיסוי מנוע והנעתי.שמעתי פיצוצים מכיוון סליל הצתה והכן יש ניצוץ בין כבל לקונקטור של כוהל.

קניתי כוהל של חברת NGK שזהה למקורי (אמרתי לעצמי שעם שמתי פלאגים של NGK כבר אז למה לא) והכל הסתדר :)

פורד פוקוס 2007 chia 2.0

• תוכן חדש...