Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מתגרשים ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוג ללא ילדים מעונינים להיפרד בצורה מכובדת ובהסכמה על חלוקת הרכוש.

האם ברבנות (שם התחתנו) או צריך מגשר/עו"ד ?

מעונינים בדרך הזולה והמהירה ביותר.

יש בעלי נסיון היכולים להמליץ ?

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גירושין נערכים בביה"ד הרבני האזורי. צריך להגיש בקשה (במקרה הזה מוסכמת) לגירושין, למלא טפסים ולשלם אגרה. היות ואין ילדים ויש הסכמה על חלוקת הרכוש ניתן להכתיב את ההסכמה בביה"ד. ביה"ד מקיים ישיבה בה הוא מוודא את הכוונה להתגרש ואת ההסכמה על המחלוקות ונותן להסכמות תוקף של פס"ד ולאחר מכן ישיבה למתן הגט. עדיף בכל עניין לפנות לעו"ד/ טוען רבני אבל אין תנאי כזה.

פורסם (נערך)

אם היחסים באמת טובים, ההליך הבירוקרטי פחות משנה.

פותחים תיק ברבנות.

הולכים לעו"ד שמקובל על שניכם, אם פירוט הרכוש המשותף, לבנו מחלוקות והוא יכין הסכם.

ומשלימים עם הטקס (המשעשע למדי לדעתי) ברבנות.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם
אם היחסים באמת טובים, ההליך הבירוקרטי פחות משנה.

פותחים תיק ברבנות.

הולכים לעו"ד שמקובל על שניכם, אם פירוט הרכוש המשותף, לבנו מחלוקות והוא יכין הסכם.

ומשלימים עם הטקס (המשעשע למדי לדעתי) ברבנות.

אצלי זה לקח יומיים.

הגענו שהכל ברור ורק שאלו טכנית כמה דברים.

יום אחרי זה היתה הפגישה השניה והסופית והכל נגמר מהר ובלי וויכוחים מריבות או בעיות

Sent from my Note 5 using Tapatalk

קובי

:-)

פורסם

מניסיון אישי שלי- סיכמנו בינינו כיצד תהיה החלוקה, היא הכינה מזכר הבנות פשוט וברור שמסכם את רצוננו להתגרש ועל החלוקה בצורה שנקבעה וחתמנו.

התהליך ברבנות די טכני וברור. קובעים תור, מגיעים מתי שאומרים ועושים את השטויות שמבקשים ממך. חצי יום חופש מהעבודה ולחכות למכתב רשמי בדואר.

לא צריך לעשות סיפור מכל דבר, ועו"ד זה ממש לא חובה.

פורסם (נערך)
היא הכינה מזכר הבנות פשוט וברור שמסכם את רצוננו להתגרש ועל החלוקה בצורה שנקבעה וחתמנו

פה עולה לי חשד שלא מדובר בזוג מן המניין. כמה זוגות יודעים מה זה "מזכר הבנות" וכמה מתוכם יודעים להכין אותו ?

אין לי נסיום טכני אבל המלצה חמה זה להמנע מרעשים מבחוץ. כמה פעמים ראיתי זוגות שמתחילים לסכם בטוב, עד שמישהו חיצוני מתחיל ללחוש וזה נגמר בעוד קומה בוילה של עורך דין. עדיף לוותר טיפה אבל להשאר עם משהו, מאשר ךהלחם על צדק ולצאת בלי כלום בסוף.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Ahbarony
פורסם
זוג ללא ילדים מעונינים להיפרד בצורה מכובדת ובהסכמה על חלוקת הרכוש.

האם ברבנות (שם התחתנו) או צריך מגשר/עו"ד ?

מעונינים בדרך הזולה והמהירה ביותר.

יש בעלי נסיון היכולים להמליץ ?

זוג בלי ילדים צריך רק להסדיר ענייני רכוש משותף.

ללכת לעו"ד מגשר, שיעזור לזוג להגיע להסכם ממוני, והוא/היא גם יידעו לבצע את התהליך הבירוקרטי הנחוץ.

אם יודעים להגיע ולנסח הסכמות לבד, אפשר גם כך.

אבל אני תמיד מציע לתת לאיש מקצוע להגיש מסמך מקצועי, כדי למנוע אי הבנות בעתיד.

הטענה שכל עורכי הדין לענייני משפחה הם סכסכנים, רחוקה מהמציאות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הטענה שכל עורכי הדין לענייני משפחה הם סכסכנים, רחוקה מהמציאות.

אכן. לא כולם. רק 99% מהם.

ברגע שאתה נכנס (במיוחד אליהם) ברוב כמעט מוחלט של המקרים אתה לא יודע איך אתה יוצא.

הדבר נכון לכאלה שמתגרשים עם ילדים.

בלי ילדים זה לא מורכב, אך שמעתי על לא מעט מקרים שהסתבכו - דרישת כתובה וכו'.

פורסם

אני לא יודע מהיכן הסטטיסטיקה הזו.

לי יש ניסיון טוב מאוד עם עורכי דין לענייני משפחה.

ובכלל, כשאתה לוקח עו"ד, גם עסקי, את המדיניות אתה צריך לנהל. הוא יועץ. צריך להסביר לך את המצב החוקי/טכני, לפרוס בפניך את האופציות, האלטרנטיבות, הסיכונים לדעתו וכו' - ואתה צריך לקבל החלטות.

כשהתגרשתי עורכת הדין שלי ייעצה לי להוציא לילדה צו איסור יציאה מהארץ, ולא לאפשר לגרושתי (בריטית) לקחת אותה הביתה לחופשה, עד לסגירת כל הקצוות.

אמרתי שלא.

אמרה שאני לוקח סיכון.

אמרתי לה שלא.

אמרה שאני לא יודע, אבל היו מקרים וכו'.

אמרתי לה שאת המקרה שלי אני מכיר והיא לא, שהוצאת צו כזה זה אכזרי, ואני לא אעשה את זה.

אתה מחליט על החיים שלך, לא עורך הדין.

אבל נניח שמישהו לא סומך על עוכרי דין, שייקח, במקביל, גם ייעוץ זוגי, ללווי הפרידה. שיהיה לו בפינה השנייה מישהו שהמודוס אופרנדי שלו הוא שיתוף פעולה.

פורסם
אני לא יודע מהיכן הסטטיסטיקה הזו.

לי יש ניסיון טוב מאוד עם עורכי דין לענייני משפחה.

ובכלל, כשאתה לוקח עו"ד, גם עסקי, את המדיניות אתה צריך לנהל. הוא יועץ. צריך להסביר לך את המצב החוקי/טכני, לפרוס בפניך את האופציות, האלטרנטיבות, הסיכונים לדעתו וכו' - ואתה צריך לקבל החלטות.

כשהתגרשתי עורכת הדין שלי ייעצה לי להוציא לילדה צו איסור יציאה מהארץ, ולא לאפשר לגרושתי (בריטית) לקחת אותה הביתה לחופשה, עד לסגירת כל הקצוות.

אמרתי שלא.

אמרה שאני לוקח סיכון.

אמרתי לה שלא.

אמרה שאני לא יודע, אבל היו מקרים וכו'.

אמרתי לה שאת המקרה שלי אני מכיר והיא לא, שהוצאת צו כזה זה אכזרי, ואני לא אעשה את זה.

אתה מחליט על החיים שלך, לא עורך הדין.

אבל נניח שמישהו לא סומך על עוכרי דין, שייקח, במקביל, גם ייעוץ זוגי, ללווי הפרידה. שיהיה לו בפינה השנייה מישהו שהמודוס אופרנדי שלו הוא שיתוף פעולה.

הניסיון שלי איתם הוא לאורך שנים רבות ובעבודה צמודה ויום יומית במאות, אם לא אלפי תיקים.

הוא לא סופר אותך. אתה והילדים שלך לא מעניינים אותו. העסק הסתבך, זה מבורך.

יש עו"ד שלא ירגעו עד שיורידו את העור גם מהילדים. אני מכיר אותם.

גם בקרב עו"ד, ענייני משפחה נחשב לתחום מלוכלך.

זה שאתה עמדת על הרגליים ולא נפלת, זה נהדר.

אתה רק מחזק את טענתי.

האופציה עם הכי פחות "דם על הידיים", היא גישור או הסכמות בין הצדדים.

עו"ד, ברוב מוחלט של מקרי הגירושים, זה מתכון לאסון.

פורסם
משלימים עם הטקס (המשעשע למדי לדעתי) ברבנות.

משעשע זה כנראה עניין יחסי - וזה שבישראל ("הדמוקרטיה היחידה", "אור לגויים", וכו') זוגות צריכים לעבור את השעשוע הזה, זה עניין בזיוני.

סתם שני הסנט שלי :-)

פורסם

התרחיש לא רק במשפטי גירושין הוא כזה

אלמוני נכנס למשרדו של עו"ד וברצונו לתבוע את פלוני.

העו"ד המצוי מדרבן אותו להגיש את התביעה מוצא לו עוד סיבות להגדלת סכום התביעה תוך ציון כי הסיכוי לזכות בתביעה גדול ביותר.

כמובן שנחתם חוזה שכר טרחה משולמת מקדמה רצינית לעו"ד

וכך מוגש לו כתב תביעה לתפארת.

פלוני מקבל את התביעה אץ רץ לעו"ד

זה מרגיע את פלוני שסיכויי התביעה נמוכים

כמובן שנחתם חוזה שכר טרחה משולמת מקדמה רצינית לעו"ד

וכך מוגש לו כתב הגנה לתפארת.

חולף זמן והנה מגיע מועד הדיון ופלוני ואלמוני על עורכי הדין שלהם מגיעים לבית המשפט

השופט נותן "סקירה" רגע אחד הוא חובט בעמדת התובע , זה מקבל פיק ברכיים והנתבע מחייך רגע אחד הוא חובט בעמדת הנתבע שמקבל פיק ברכיים והתובע מחייך

ואז הוא מציע / מורה לצדדים לצאת החוצה ולהגיע לפשרה שתקבל תוקף של פסק דין.

יוצאים הצדדים העו"ד של התובע מעצים את דברי השופט כך גם עו"ד של הנתבע

ושני הצדדים מתרצים ומגיעים לפשרה.

עורכי הדין חסכו להם עבודה השופט חוסך לו לשמוע את התיק ובסופו של יום לכתוב פסק דין

והתובע והנתבע יוצאים מרוטצים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מצטער, לא יודע אם אוהב לאהוב אישה כמו פעם, מה שבטוח שאני לא מוותר על הדבר הזה שנקרא "הסכם ממון".

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
זה שאתה עמדת על הרגליים ולא נפלת, זה נהדר.

אתה רק מחזק את טענתי.

לא היה לאן ליפול ולא ניסו להפיל אותי.

נתנו עצה טובה, אבל את העניין שלך אתה מכיר, לא עורך הדין.

פגשתי כמה עורכי דין לענייני משפחה, והיו אחלה.

ברור שמי שמחפש עו"ד לריב, גם יימצא אחד כזה.

• תוכן חדש...