Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה

לא הבנתי מה הכוונה ,

מחיר מתאים ליד ראשונה 0 ק"מ).

אז לפי הבנתך זו עיסקת ליסינג או רק שימוש במבנה דומה לכזו עיסקה?

זה לא היבואן היחיד שמציע מעל 10,000 ש הנחה

אני רק לא מבין למה הוא לא מציע את אותה הנחה ומקבל את כל התמורה בכסף מזומן

פורסם

זה לא ליסינג - זאת קניית רכב באשראי - ההנחה נראית קצת גבוהה יחסית למקובל ולכן כדאי שתבדוק היטב מה מוכרים לך.

הרכב עבר לאחרונה מתיחת פנים - בדוק שלא מוכרים לך את הדגם הישן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אמרו לי שהם מנצלים את המבנה של הליסינג לצורך ההנחה.הם יכולים להדגיש שאני הבעלים

מדובר בדגם החדש שם יש שינוי בתפעול חלונות חשמליים

פורסם

אתה קונה פה רכב ביד ראשונה עם 0 קילומטר ולכן ההנחה הגדולה(זה הניצול של המבנה של הליסינג).

הרכב נרשם על חברת הליסינג ומבוצעת במקום העברת בעלות אליך.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

ביצעתי בעבר עסקה כזו עם חברת ליס פור יו לרנו פלואנס. להלן כמה הבהרות:

פאסיפיק רכב הוא שמה הרשום של ליס פור יו ועם חברה זו נערך ההסכם.

מדובר בעסקה בה הרוכש נרשם כבעלים ראשון (בעלים קודמים 00) בשונה מעסקת 0 קמ רגילה בה הרוכש הוא הבעלים השני.

מסירת הרכב מתבצעת באולם המסירה של קרסו על ידי אנשי קרסו ולא על ידי חברת ליס פור יו.

מדובר למעשה בעסקת מימון רגילה לרכב במסגרתה הרכב משועבד לטובת נותנת ההלוואה (פסיפיק רכב) והתשלומים נקבעים כפי שמסוכם בין הצדדים ( במקרה שלי: מקדמה, תשלום חודשי למשך 24 חודשים, יתרת תשלום בסוף תקופה).

אצלי לא היתה הנחה ממחיר המחירון - ההטבה התבטאה במימון ללא ריבית.

כל תשלום חודשי מלווה בהוצאת חשבונית שנושאה ״החכרת רכב״ ולא ״החזר הלוואה״ כך שעצמאים וחברות יכולים לקזז הוצאות כמקובל לגבי הוצאות רכב מדי חודש ולא להמתין להתחשבנות שנתית על פחת.

לפני מכירת הרכב, שילמתי את יתרת החוב, הסרתי את השעבוד, כך שהקונה ממני קנה למעשה רכב מיד ראשונה, מבלי שהוא ידע בכלל על סוג העסקה שביצעתי ( הפרט היחיד המסגיר הוא מסגרות לוחיות הרישוי עליהן כתוב ליס פור יו - ניתן להחלפה בקלות).

ועוד משהו, חלק מההסכם כלל אופציה לרכישת הרכב בסוף התקופה על ידי החברה. ההצעה שקיבלתי כיסתה את יתרת ההלוואה שלי בלבד, מכרתי לבד בשוק החופשי ב 8,000 ש״ח יותר מאשר ההצעה.

פורסם

כן, אך (לדעתי) אל תבנה על הישראבלוף של חשבונית על החכרה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...