Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני מקנא בחיי הרכב בארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בטיול בארה"ב ממש עכשיו ואני חייב לשתף אתכם אני ממש אבל ממש מקנא בהם עד כדי דמעות[emoji22] .

הייתי במיאמי (ועוד אחזור לשם בהמשך) כעת אני בלאס ווגאס וזה פשוט עולם אחר.....מה הם מבינים שאנחנו לא או יותר נכון מה אנחנו מבינים שהם לא???

נתחיל ממחיר הדלק 2.3₪ לליטר[emoji24] נמשיך עם זה שהם נוהגים ברכבים עם מנועים גדולים לא מנועי ליטר חלב [emoji20] שלנו אלא מנועים ששומעים ומרגישים ורוטטים מהם,תשתית הכבישים פה זה כאילו שאנחנו מדינת עולם שלישי לידם משתדלים כמה שפחות לעצור את את התנועה עם רמזורים וכיכרות הכל מחלפים הכל גשרים פשוט להתפעל.

על זיהום אוויר לא חושב ששמעו פה לפחות במיאמי, רעש לא מעניין אותם כל אחד שם איזה אגזוז שרוצה ואיזה ג'נט שבא לו.בכביש מותר לדבר בטלפון נייד פניות ימינה מותר גם באור אדום המשטרה לא מציקה סתם ככה אלא אם עברת עבירה בכביש אין ניידות זיהום אוויר ואין כל מיני בוחני תנועה שמחפשים איזה צמיג יבש יש או אין לך ברכב כדי לשלוח אותך לטסט שבכלל לא קיים פה ברוב המקומות ...בקיצור אנחנו חיים תחת משטר שרק רוצה את הכסף שלנו שרק רוצה לעשוק אותנו ועוד לא דיברנו על מחירי הרכב ועל אגרות הרישוי המצחיקות פה פשוט לבכות[emoji22] [emoji25] [emoji26]

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מבחינת מוטוריקה הם אחלה, שביקרתי שם גם במיאמי וגם בלואיזיאנה היו רכבים משופרים ברמות. קצת הציק לי שאין בהרבה מקומות מדרכות ולכל מקום צריך רכב.

פורסם

ואני מניח שהיתר להחזיק סלולארי ביד בזמן הנהיגה זה דבר חיובי בעינך?

מעבר לזה שאתה טועה ומטעה.

זה תלוי במדינה, ובנבאדה (שם ביקרת), קליפורניה, ניו יורק ועוד אסור בתכלית האיסור להשתמש בטלפון ללא דיבורית.

פורסם (נערך)

חברה נתפסתם על הטלפון.......לא אמרתי שזה חיובי אבל בצורה שבה "מחפשים" אותנו בארץ על כל מיני עבירות זה מציק.

אתה מרגיש אצלנו כמו אח גדול כל הזמן בודקים אותנו ומחכים מעבר לפינה ופה כל עוד אתה לא פוגע במישהו אחר או עובר כל החוק וגם בצורה ברוטלית תחיה לא מציקים לך.

וואי הנה הגיע הטסט אולי לא נעבור אולי הזיהום אוויר יכשיל, ואולי הבוחן רב עם אישתו אז יכשיל אותי על מגבים.[emoji2] [emoji24]

עריכה אחרונה על ידי moshe_levy
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הם קיימים בערך 240 שנה, אנחנו עוד לא 70. הגיוני ששם הכל יהיה מפותח וטוב יותר, לא?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בגדול מסכים איתך..יש לי קרובי משפחה בקנדה , לפעמיים אני בודק להנאתי הפרשי מחירים בין רכבים פה לבין שם , מתחיל להרגיש את

הדמעות וסוגר ישר :lol:

ולגבי כבישים ל"הנאה" מסכים איתך..כמה כבר יש כאלה בארץ באמת

לגבי זה שבמיאמי "מותר" (לא יודע אם נכון בכלל) לדבר בפלאפון גם ביד נראה לי בעייתי מאוד וזה דווקא צריך להישאר במקום של קנס רציני.

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

פורסם
חברה נתפסתם על הטלפון.......לא אמרתי שזה חיובי אבל בצורה שבה "מחפשים" אותנו בארץ על כל מיני עבירות זה מציק.

אתה מרגיש אצלנו כמו אח גדול כל הזמן בודקים אותנו ומחכים מעבר לפינה ופה כל עוד אתה לא פוגע במישהו אחר או עובר כל החוק וגם בצורה ברוטלית תחיה לא מציקים לך.

וואי הנה הגיע הטסט אולי לא נעבור אולי הזיהום אוויר יכשיל, ואולי הבוחן רב עם אישתו אז יכשיל אותי על מגבים.[emoji2] [emoji24]

אז אתה אומר שצריך להעניש נהג רק אחרי שהוא דרס מישהו בגלל שהוא דיבר בפלאפון ולא לפני כדי למנוע את זה?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

צריך לזכור עוד משהו, ארצות הברית היא לא מקשה אחת. בתחום התעבורה יש לפעמים פערים מאוד גדולים ברמת החקיקה בין מדינות.

קליפורניה מאוד נוקשה בזיהום אוויר, יש מדינות בהן אסור להשתמש בגלאי רדאר ובאחרות שוטר לא צריך למדוד מהירות באמצעות מכשור, מספיק שזה נראה לו מהר מדי.

אני מאוד אהבתי לראות את כל השילוט שמתריע על השלכת פסולת לצד הדרך והקנסות הגבוהים על המעשה.

בקיצור, יש מה ללמוד מצד אחד ויש היבטים שבהם אני לא מקנא בהם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

מנסיון כמי שנהג את רחובות מנהטן המון, המצב שלהם גרוע יותר מכבישי תל אביב.

יש לי תמונות בטלפון של בורות כל כך עמוקים עד שיש חריטות מסביב לבור כתוצאה של מפגש לא נעים עם קרטר שמן.

פורסם

דווקא מבחינת מצב הכבישים לדעתי הם לא יותר טובים משלנו,אלא אולי אפילו דווקא להפך!

בנוגע לשאר,כולנו יודעים את המצב ונמשיך לבכות בסתר.

פורסם (נערך)

וזה שבארצות הברית הנהיגה הרבה אבל ה ר ב ה יותר מסוכנת מאשר בישראל, זה לא מטריד אותך?

או שמה שמשנה בנהיגה זה מה שקורה כל עוד לא קורה כלום?

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

מבחינתי הרשימה כוללת את מחירי הרכבים שם (אבל גם באירופה), מחיר הדלק, והכבישים הפתוחים ומעבר לזה תו לא.

פורסם

הכל בטל במאתיים בהתחשב בכך ששיעור התמותה בדרכים שם גדול פי שלוש (!) מאשר בישראל.

זה הרבה יותר מהותי מאשר כל הדברים החיוביים שצוינו בשרשור הזה גם יחד.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

זה לא רק מציק שבארץ לא "מחפשים" מספיק על עבירות, אלא גם כואב, בגלל זה כמות ההרוגים בכבישים עולה.

בארץ כמעט ואין שיטור על הכבישים. זה עצוב. כדי לשפר את המצב, דרוש שיטור כבד, צריכים לתפוס את כל העבירות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...