Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ושוב פעם אפשר לקטלג כל היום האם מותג כזה או אחר הוא אמין.

אבל בסופו של יום מדובר על אסופת רכיבים..

הייתה לי קורולה 2003 ראנקס עם 60 אלף קילומטר..טופלה כל שנה כמו שעון במורשה - והנה ב80 אלף קילומטר נדלקה נורת ממיר קטליטי והלך הממיר.

אחרי פחות משנה נורת לחץ שמן נדלקה..בוצה במנוע ואחרי חצי עוד 20 אלף קילומטר? עוד פעם בוצה במנוע..כי המנוע הזה היה בעייתי וידוע כזה- אפילו אם יש על המכונית לוגו מנצנץ של טויוטה(אלוהי האמינות).

אפשר למצוא פה בפורום על הגיר הרציף של ניסאן והבעיות הרבות שעלולות לקרות לו - במילים אחרות? אמינות זה לא מותג X או מותג Y..זה לא רכב ממדינה א' או מדינה ב'...כל מה שזה אומר זה שכשקונים רכב צריך לעשות זאת באופן מפוקח ולדעת מה הרגישויות והבעיות שעלולות להיווצר ברכיבים שלו ..גם אם המותג הוא יפני או קוריאני.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כאמור לא מדובר רק בניסיון שלי. אין דבר מעצבן מלהיכנס למוסך ולשמוע "זה כל ה-c5 ככה". אולי רק לשמוע "היה על זה ריקול - אבל הם החליפו לאותו חלק דפוק, אז צריך להחליף שוב. פיתחתי לבד חלק שעובד יותר טוב" (אורן מאורן שירותי רכב המומלץ פה - ושלא יהיה ספק - גם אני ממליץ עליו). הבעייה שלי היא עם חוסר הנכונות של הייבואן או היצרן לקחת אחריות על פגמים סידרתיים. בפריוס הוחלפו מספר חלקים במסגרת ריקולים - התקלה היחידה שהיתה - היתה הפעם הראשונה שהמוסך נתקל בתקלה הזו.

ממש לא מדובר במשהו אנקדוטלי. ברור שיכולים להיות דגמים טובים יותר ופחות - אבל כשלון רוחבי כל כך בכל מערכות הרכב וכשכל התקלות "מוכרות היטב" זה משהו שאין בטויוטה. הכשלון הגדול ביותר שלה שמתייחסים אליו כאן כאל פיאסקו היה קוטר צינורות צר מידי לאיכות הדלק בארץ. ראית פעם מודל של טויוטה עם 20 תקלות סדרתיות שונות שהיצרן לא לקח על אף אחת מהן אחריות?

אנקדוטה - בעבר הייתי בטוח ש"אלה באמת שמועות" ו-5 הרכבים הראשונים שלי היו אירופאים. כשחיפשתי רכב אמרתי ש"אני לא אגע ביפנית עם מקל" - איכשהו קניתי לבסוף את הפריוס והיא זו שהוכיחה לי שאפשר אחרת ומאז קניתי אוריס (כבר בת 4 עם 115,000 - אפס תקלות - סך כל הוצאות התחזוקה 6000 שקל, מתוכם 1600 שקל על צמיגים). ועוד שלוש טויוטות בקרב חברי ומשפחתי שנקנו בהמלצתי הוכיחו שאפשר להגיע ל-9 בלי תקלות.

אני מוכן לקבל לצורך הדיון את ההנחה שלך על האמינות המפוקפקת של ה C5 כעובדה, עדיין אין בכך כדי לאשש איזו השערה, ודאי לא ממצא, שכל המכוניות מהתוצרת הזו אינן אמינות כמו טויוטה. יש דגמים מחורבנים אצל זה כמו אצל זה, ההבדל הוא שאותה "חכמת המונים" כדבריך יוצרת מיד מכנה משותף שלפיו אין סיכוי שפיקאסו חדשה תהיה יותר אמינה מה C5 עליה סיפרת, אצל טויוטה בעיות אמינות בדגם מסוים זה תמיד חריג והמכנה המשותף הוא הפוך, את הסיבות לכך איני באמת יודע, יחסי ציבור לקויים, התמודדות נכונה יותר עם סטיגמות אצל האחד, לקויה אצל האחר, לא באמת ברור, אבל מסקנה אחת ברורה יש לי לפחות "חכמת ההמונים", לענין זה היא חכמה קטנה מאוד.

• תוכן חדש...