Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזלף למקלחת "כמו פעם"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מזלף חזק ואמין יצוק פלסטיק לבן, כמו פעם, ולא מוצא. כיום הכל עם ציפוי ניקל וראש עם 58 מצבים ותאורת הלוגן חללית.

ראבאק.

בזמנו עוזגום עשו כאלה וגם איזה קיבוץ שאני לא זוכר את שמו.

כיום עוזגום נקראים ספדיני ומייבאים מסין והקיבוץ כבר מייצר משהו אחר, כניראה.

הראש הנוכחי שלי הוא בן כ- 30 שנה ונסדק (לבסוף). הוא היה מהסוג המתפרק, ללא אטמים, פעם בחצי שנה בכוס חומץ לניקוי ויאללה.

טוב, אני הפנמתי שכבר לא בונים כאלה אבל לפחות משהו בלי ניקל? ואמין?

תודה.

פורסם

הקיבוץ הוא גליל ים והמותג הוא מדגל.

בפעם האחרונה שחיפשתי מוצרים כאלה, לפני מספר שנים, לא חסרו, תמצא אותם בכל טמבוריה או הום סנטר.

אם מדובר במוצר פשוט איני רואה סיבה לא להחליפו לעתים מזומנות. כמו טלויזיה CRT שעלתה חצי משכורת ומוחלפת היום במוצר שעולה כמה מאות ש"ח, כך גם המזלף הוא מוצר צריכה בסיסי שעולה כמה עשרות ש"ח. ואפשר גם להתפנק במשהו קצת יותר אלגנטי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מדגל מייבאים היום ברזים מסין. בגליל ים מגדלים בייחוד נדל"ן, מסחרי ולמגורים.

במפעל לשעבר של מדגל יושבת היום חברת היי טק (לפחות בחלקו, חלק עדיין משמש כמחסן).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ההורים שלי קנו זוג של ספדיני. בנתיים עושים את העבודה.

ראשים פשוטים "כמו פעם" באמת לא ראיתי.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

ראשים פשוטים "כמו פעם" אני רואה רק במקומות כמו אכסניות נוער. בדרך כלל מזדקנים רע מאד.

סה"כ מדובר בהוצאה של כמה עשרות ש"ח, אז החלפה פעם בשנה-שנתיים לא נראית לי בלתי סבירה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לדעתי הבעיה היא שאתה קורא לזה מזלף, אם תלך לטמבוריה ותבקש שפורפרת למקלחת תקבל את מבוקשך ;)

מזכיר לי ששלחתי חבר לחנות מוכרת ברמת גן לקנות רמקולים לרכב, הגיע לשם וביקש מהם במבטא רוסי - קומפונייייייינט.

אמרו לו אין, חזר 30 קמ בידיים ריקות.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

ראש בלי מצבים לא בעייתי למצוא, קניתי כזה לפני שנה בטמבוריה הקרובה לביתי אחרי שהראש הקודם (ניקל עם מצבים) נשבר אחרי 3.5 שנות שירות. לא ניקל- זה כבר יותר קשה למצוא כנראה. אם ייצא לי לעבור בטמבוריה הנ"ל שוב בקרוב אברר אם יש להם מה להציע.

עריכה: אתה מחפש ראש נייד (מתכוונן לגובה, עם צינור) או קבוע לקיר (סטייל מקלחות צבאיות)?

עריכה אחרונה על ידי MiKa_P

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

הראש הנוכחי שלי הוא בן כ- 30 שנה ונסדק (לבסוף). הוא היה מהסוג המתפרק, ללא אטמים, פעם בחצי שנה בכוס חומץ לניקוי ויאללה.

טוב, אני הפנמתי שכבר לא בונים כאלה אבל לפחות משהו בלי ניקל? ואמין?

תודה.

תגיד זה אמיתי ? תעלה צילום של ראש שהחזיק אצלך 30 שנה...בכול טמבוריה מוכרים יופי של ראשים ללא ניקל וללא מצבים במחיר 25-40 שקלים.

איזה כייף לי :)

פורסם
תודה לכול העונים וגם ל- mika.

בטמבורייה השכונתית אמר שישיג לי עוד השבוע. הבין בדיוק את הטירוף שלי ועל מה אני מדבר.

הוא לא יביא לך משהו שאין בכול טמבוריה בכול עיר. החנויות מקבלות את הסחורה שלהם מייבואן אחד או שניים ככה שלא נראה לי שיש לו ראש מיוחד בשבילך...:oops:

איזה כייף לי :)

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...