Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד היום היה לי רכב שחור... כי שחור זה הכי יפה...

הבעיה היא שצריך פשוט לשטוף אותו כל הזמן ואם לא שוטפים זה פשוט אפור

איזה טווח צבעים הכי פחות "נוטה להתלכלך" כמובן שכולם מתלכלכים אותו דבר אבל על מי הכי פחות רואים? אפור/כסף?

פורסם

אני חושב לפי דעתי , לבן הכי פחות רואים

שחור הכי רואים אבל הכי יפה, והוא הכי נותן אפקט שאתה עושה טיפול לצבע.. פוליש וכו..

פורסם

לבן\שנהב\לבן פנינה\קרם\כסוף בהיר. בכללי כמה שהצבע יותר בהיר פחות רואים עליו ליכלוך וגם הוא יותר עמיד לשמש של הארץ.

לגבי טיפולי דיטיילינג צבעים כהים מקבלים את האפקט הכי טוב, אבל כמו כן הם גם מאבדים אותו בהתאם, כלומר את סווירלים, שריטות עדינות וכו' הכי קל לראות עליהם

פורסם

כמו שאני מכיר את עצמי בחודשים הראשונים אני אשטוף ואפליש (לשון פוליש) את הרכב... אחרי זה פשוט לא יהיה לי זמן או אתעצל... לכן אני מחפש רכב עם פחות "תחזוקה" אולי באמת כסוף/אפור בהיר יעשה את העבודה.

וגם, זה נכון שפחות חם ברכב כסוף בקיץ?

פורסם

^^פחות באופן יחסי(הבדל של כמה מעלות אולי, לא משהו קריטי וממש מורגש) ככה או ככה אתה תחנק מחום ביולי אוגוסט בין אם זה לבן או שחור

פורסם

מנסיון אישי , שני הצבעים שהכי פחות מבליטים לכלוך הם לבן ואפור בהיר.

כמה שיותר כהה כך רואים יותר.

אצלי למשל יש גוון מאוד כהה (בתאורה ישירה נראה חום זוהר , בערב שחור) נוטה להראות מלוכלך מאוד מהר , שטיפה ביום שישי תחילת שבוע אחר מכן כבר נראה מלוכלך.

2017 Type R

פורסם

מכוער, אבל אפור ליסינג. זה קצת תלוי אוטו, אבל אני חושב שרבים אפורים מסתירים לכלול ואפילו מכות הכי טוב.

פורסם

^^אפור? במקרה הטוב כסוף בהיר, כל צבע כהה מבליט ליכלוך, הצבעים הכי בהירים הם אלו שבדרך כלל יאגרו עליהם המון ליכלוך ועדיין לא יראו זוועה (מניסיון של צבע לבן וכסוף טיטאניום) שאר הרכבים שיש לחברים שלי(אפור עכבר, שחור, טורכיז,אדום,כחול) יום של סופת חול או גשם והרכב נראה זוועת עולם

פורסם

הצבע שהכי פחות רואים לכלוך זה כסף מטאלי

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...