Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלתי זימון למשפט על נהיגה במהירות שצולמה ע״י מצלמה (יש תמונה של הרכב זימון).

נסיעה 32 קמ״ש מעל המהירות המותרת ורשום 10 נק׳.

אין לי שום עבר במשטרת התנועה. רציתי לדעת בפני מה אני עומד בעצם? לפני שאני ניגש לעורך דין כי ממש לא בא לי להיגרר להוצאות גדולות בגלל זה.

מה אני יכול לנסות/לעשות ללא עורך דין. מדובר על נסיעה של 93 קמ״ש.

כמו כן הרכב רשום על שם אבא שלי לכן הוא קיבל את הזימון. האם עדיף להשאיר עליו כי אולי מחפשים אנשים צעירים יותר בקפדנות? בכל אופן כל עיצה פה תעזור.

ואני יודע שלפנות לעורך דין זה פתרון אבל מנסה להבין מה אני יכול לעשות ללא עורך דין.

תודה

פורסם

אני מנחש שהנסיעה הייתה בשטח עירוני.

אתה יכול להפגש עם התובע טרם הדיון הראשון, לומר לו כי אתה מודה ומעוניין לא לבזבז זמן שיפוט יקר, ושיוריד לך 2-3 קמ"ש מהמהירות שרשומה בכתב בתביעה וכך תסגור עסקת טיעון על 750 ש"ח ללא פסילה בפועל וללא על תנאי. 8 נקודות בכל מקרה באדיבות משרד הרישוי.

תגיע עם הצהרה מאביך שאומרת כי לא הוא נהג באותה עת.

בהצלחה

פורסם (נערך)

אוקיי נשמע טוב. תודה!

איך אני נפגש עם התובע לפני הדיון? האם יכולות להיות תוצאות שליליות מפגישה שכזו? כלומר האם זה יכול לעשות יותר נזק?

והאם יש משמעות לכך שעדיף להשאיר אצל אבי כי הוא מבוגר ואני צעיר (בן 26)

עריכה אחרונה על ידי Malren
פורסם

תקרא כאן , יקל עליך ליישם בדיון עם התובע

אותו אתה פוגש בבוקר הדיון הראשון.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?621818-%D7%97%D7%95%D7%A7-%D7%94%D7%9E%D7%94%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
תקרא כאן , יקל עליך ליישם בדיון עם התובע

אותו אתה פוגש בבוקר הדיון הראשון.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?621818-%D7%97%D7%95%D7%A7-%D7%94%D7%9E%D7%94%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9

ראיתי את זה. לא כל כך הבנתי מה המסקנה משם. איך פוגשים את התובע לפני הדיון? הכוונה ממש ביום הדיון שניה לפני הכניסה למשפט? אי אפשר לעשות את זה לפני? המשפט שלי רק ביוני

פורסם

יש הקלה בענישה

במקום זימון למשפט העונש יהיה קנס גבוה יותר למהירות גבוהה יותר

לכן זה עשוי להגיע להסדר כזה עם התובע

ואתה עושה זאת כאמור בבוקר הדיון זה נעשה בחצי השעה שיש

בין הזמן שאתה מוזמן לבין תחילת הדיון

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...