Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אחרי הרבה זמן שלא הזמנתי דברים מאיביי החלטתי להזמין כפפה שראיתי פה בפורום שמישהו המליץ עליה וביום חמישי היא הגיעה. רשום שהכפפה עשוייה מצמר של כבשים ולא שורטת ובכללי מומלצת מאוד לשטיפה . בגלל הגשם בסופש לא יצא לי לנסות אותה . אבל היא מרגישה ממש איכותית. המחיר שלה אולי קצת יקר ביחס לכפפות שטיפה רגילות ( 100 שח כולל משלוח ).

קישור למוצר : http://www.ebay.com/itm/Car-Cleaning-Wool-Sheepskin-Clean-Glove-/172480714639?hash=item2828a6d78f:g:8YoAAOSwUKxYjT~-

קישור להמלצה עלייה : http://www.performancemotorcare.com/blog/5-best-car-wash-mitt-choices-help-keep-motor-swirl-free/

UT8hZPzXLFaXXagOFbXV.jpg

פורסם (נערך)

אגב בקישור שנתת ל'המלצה' הם המליצו על 'dodo juice' שהוא מותג מוכר ואיכותי, ורק בסוף נכנסתי לאייבי וראיתי שזה מותג עלום שם, לדעתי יש הבדל....

גם באוטוסטור תוכל למצוא כפפה כזאת דומה של כימיקל גייס אבל אומרים שהיא מתפרקת מהר

שמעתי שלחברת 'שול קונספט' יש משהו שכדאי לשים עליו עין

אני משתמש בכפפה הלבנה של מגוויארס, תענוג לשטוף, מסירה ולוכדת לכלוך ברמה מאוד גבוה, מחליקה בקלות אני ממש נהנה איתה

:lol:

זאת חדשה אצלי, אבל בעתיד הכפפה* הבאה תהיה המדנס (אלא אם יצא משהו יותר טוב)8)

אגב מה כל כך מיוחד בה אני מחכה שמישהו יספר רשמים ולא שבפורום X ובפורום Y בחו"ל אמרו שהיא הכי טובה אז הזמנתי. איך היא בפועל

עריכה אחרונה על ידי Tnc
*תוקן
פורסם

אם אתה מדבר על הכפפה של מדנס (רשמת מגבת)

אז קראתי גם שהיא פשוט טובה יותר, ועדינה יותר מהמגווירס..כך אפשר למנוע סווירלים וכו'.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

ל-CG יש קובייה/כפפת צמר סינטטי.

אני משתמש בכפפת צמר אמיתי של שול כבר שנה והיא מעולה! לוכדת לכלוך מצוין ועדיין רכה כמו ביום שקניתי אותה

Sent from my iPhone using Tapatalk

SEAT ATECA Style Plus

פורסם

טוב אז עידכון... השמש יצאה קצת היום והחלטתי לנסות קצת את הכפפה. קודם כל אגיד שאני ממש מרוצה מהתוצאה.. אני לא יודע אומנם אם שימוש של פעם אחת במוצר יכול לתת אינדיקציה לגבי עמידות שלה למשך הזמן אבל היא עשתה את העבודה לגמרי!!

המגע שלה ממש רך. לא השאירה שריטות או סרוולים . רואים שמדובר במוצר איכותי ( יכול להיות שיש יותר איכותי ) אבל ביחס למחיר אני חושב שהתמורה שווה!

פורסם

חשבתי שדיברת על המדנס לא הבנתי איך היא הגיעה לך מהר

אז רק נפל לי האסימון שיש שני איתמר בשרשור כי זכרתי משהו חח :lol:

בכל אופן כל כפפה איכותית לא אמורה להשאיר סווירלים ושריטות אבל המחיר קצת יקר למוצר עלום שם

בכל אופן איתמר123 מחכים גם לעדכון שלך

פורסם

מי שמעוניין ויכול לבקר אצלנו,יש לנו גם מצמר נקי SCHOLL עלות 130ש כולל מע"מ

צמר סינתטי כפפה נגד מים,אטומה עלות 100ש כולל מע"מ

כפפות ממקרופייבר כפולות עם בטנה וללא בטנה 40-60ש מגרמניה ובריטניה לא סיניות

מוזמנים לקפה ולראות הכל במו עינכם,יעקב אלטר

0544257236

480-400-200L.jpg13439149_1134737489882014_2487842008870292789_n.jpg1435046175796_Waschhandschuh_gen.jpgAngelWax-WASH-MITT-CM-03-300x2352.jpgfull31016253.jpgshampol_en.jpgWash_mitt-500x500.jpg

פורסם

צריך לשים לב שככפה מצמר דורשת תחזוקה מיוחדת, כי צמר רגיש יותר מכפפה רגילה.

1. אסור להכניס את הכפפה לשקית שהיא עדיין לחה כדי למנוע ריח עובש. חייבים לייבש אותה לחלוטין

ולא בשמש ישירה.

2. מדי פעם להבריש את הצמר.

3. רגישות הצמר לחומרים אגרסיביים כולל שמפו חזק.

אלו כללים מחייבים כדי לשמור על הכפפה לתקופה ארוכה.

• תוכן חדש...