Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אילת בתחילת חודש מרץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

יש כוונה לבלות סופ"ש זוגי קצר באילת באיזור סוף פברואר-תחילת מרץ (לפני פורים).

ההתלבטות היא בין מלון יחסית פשוט באיזור הטיילת (מרכז העיר) לבין מלון דרומי יותר שנמצא ממש על החוף (סטייל אורכידאה ריף) ועולה קצת יותר (סדר גודל של מאות שקלים יותר, אבל עדיין בתקציב הנמוך שלנו).

מלון דרומי יכתיב קצב חופשה רגוע יותר ומוכוון חוף-ים, מלון במרכז יכתיב יותר שיטוטים רגליים ובילויים. שתי האפשרויות קורצות לנו במידה שווה, אבל מכיוון שמדובר בתקופה שהיא מחוץ לעונה, אני חוששת שמרכז העיר יהיה שומם מדי ונתבאס שלא הלכנו על הבטן-גב במלון שעל הים.

מצד שני, ברור שכנראה יהיה קר מדי להיכנס למים, ואם ניפול על ימים לא נעימים (קור/רוחות) אז נצטער שאנחנו לא במרכז העיר, במרחק הליכה מדברים.

בכל מקרה נהיה שם עם רכב.

מנסיונכם, מה מצב האקשן האורבני במרכז אילת בחורף (ברמת פאבים, דברים שקורים בטיילת ושאר אטרקציות בסביבה)? מה השנקל שלכם?

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם (נערך)

אני הייתי לפני שבועיים. היה קררר...:lol:

אולי מרץ יהיה טיפה יותר חם, וביום שמש בהיר אפשר לשקול כניסה למים בצהריים..

מבחינת אנשים לא כזה ריק, וממש נעים שלא מפוצץ כמו בקיץ. שמתי לב שהרבה מהמגזר הערבי והחרדי באים בחורף.

פאבים\בילויים פחות דגמתי, זה היה יותר ביקור מוכוון טבע.

אקשן אורבני, אמממ...זו לא תל אביב. אבל יש מסעדות, פאבים, בתי קפה, סוג של שוק פשפשים, אוויר ים צלול..

יש את 'אטרקציות הפחד'(דרקנס, נייטמר) אם זה מדבר אליכם..

אגב, ב'מאנקיז' יש כל יום שני, אם אינני טועה, הופעה של להקה אנונימית כזו או אחרת.

עריכה אחרונה על ידי אליה

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

מעולה, תודה על המידע.

ביקור במאנקי'ז בהחלט על הפרק, אטרקציות פחד הרבה פחות... גם קניונים זה פחות הקטע.

האמת שהתלהבנו ממש ממלון אורכידאה הריף, שנמצא ממש על החוף, זה הכי הזכיר לנו את רודוס... אבל זה גם אומר שלכל בילוי בעיר, כולל פאבים, צריך לנסוע באוטו (ואז לא לשתות) או לקחת מונית, והמלון הזה גם ככה יקר יותר מהאופציות במרכז העיר (החל מאכסניה ועד מלון סביר בטיילת). מכאן ההתלבטות.

מה מוכוון-טבע עשיתם שם? לנו יש בעיקר תוכניות לדרך הלוך ולדרך חזור (פארק תמנע למשל), את אילת אני מכירה רק מקורס צלילה שעשיתי שם לפני כמה שנים, בינואר (!), ואני זוכרת את אילת של החורף לטובה, אבל לא ממש הסתובבתי שם מעבר.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

יחסית מוכוון טבע: פארק צפרות, גן בוטני, חי-בר, כמובן פארק תמנע, מצפה תת ימי.

יש גם מסלולים כאלו ואחרים רבע שעה נסיעה מאילת לכיוון ההרים.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...