Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

במבצע חבר במחיר 105,900 כולל פוינטר max וחיישני רוורס (מגלם הנחה של 11,600 ש״ח, סה״כ שווי הטבות 13,577 ש״ח). האם משתלם במחיר הזה? מה ההשפעה של שוק הליסינג על הסחירות של הרכב (מדובר בדגם הפרימיום שאינו משווק בליסינג)?

כמו כן איך הפלסטיקה והריפודים לעומת היונדאי i20 למשל?

אתמול הלכתי לראות את הרכב- היו כמה דברים שלא אהבתי

כמו למשל שהברזלים בתא מטען חשופים ושלא ניתן לפתוח את התא מטען מבחוץ בלי השלט. גם אין תאורה בתא המטען. בעיקרון זה לא הכי משנה לי אבל החשש שלי שבגלל שהרכב מיועד לשוק הליסניג (לא הדגם הספציפי הזה) אז הם מחפפים בגימור של הפלסטיקה והריפודים ועוד כמה שנים הוא יראה זוועה. כרגע יש לי i20 שנת 2010 ואני מרוצה מהגימור ואני מרגיש שהיא יותר מאובזרת מ ה i25

תודה רבה מראש :)

עריכה אחרונה על ידי ITAYYATI
  • תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היצרן לא מיעד את הרכב לפי ליסינג לא ליסינג, אין לו מושג לאן הרכב יגיע - מה שכן יש יעוד למדינות..הI25 נמצאת בקטגוריה של ארה"ב(עקב מבנה הסדאן האהוב על האמריקאים) או מדינות עולם שלישי..לרוב באירופה המערבית לא תיתקל במודל הזה בגירסאת הסדאן שלו.

גם בריו שהייתה לי(דגם מקביל) זכור לי שאת הבגאז' אפשר לפתוח מבחוץ רק בלחיצה ארוכה על הכפתור של התא מטען(מה שגרם לי לגלות שאני בטעות פותח את הבגאז' בלי לשים לב).

הI25 היא מכונית מיושנת יחסית(גיר 4 הילוכים אוטמטי עצל ולא חסכוני במנוע ה1.6)..מצד שני הקטגוריה הנ"ל דיי ענייה - הקליאו סטיישן דיזל לדעתי היא דיל מצויין לקטגוריה שלה אבל אתה צריך לבדוק אם היא נכנסת בתקציב(מעט יקרה יותר) - תקבל רכב שחסכוני בעשרות מונים מבנה נוח יותר(סטיישן במקום סדאן).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

לדעתי לקנות כזה מהיבואן זאת טעות,הרכב למעט אמינות לא מציג יתרונות כלשהם,לא נוחות מיוחד או איכות חומרים.

אתם מחפשים משפחתית קטנה או סופר מיני?

אם סוג של משפחתית במחיר הזה הייתי הולך לבדוק את הטיפו,מרווחת יותר,תא מטען גדול יותר איכות חומרים עדיפה,מראה לדעתי מושבים נוחים יותר.

אם סופר מיני אז בכלל יש לכם אופציה לרכוש רכבים זריזים ונוחים.

השאלה מה אתם מחפשים?

אגב הקליאו סטיישן דיזל נמכרת ב97 אלף מיד 1 0 ק"מ:

http://www.motodeal.co.il/deals/%D7%A8%D7%A0%D7%95_%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%90%D7%95_%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%99%D7%A9%D7%9F_%D7%93%D7%99%D7%96%D7%9C

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לטיפו שוק? בדר״כ לא ממליצים להזהר מפיאט מבחינת אמינות וסחירות?

אגב ראיתי שהמנוע של הטיפו נותן 110 כ״ס לעומת 124 של היונדאי i25

פורסם

אין לרכב הזה שום יתרון , טעות לקנות אותו כפרטי כשרובו המוחלט נמצא בליסינג.

בתקציב הזה יש I35 עם ק''מ נמוך משנת 2015 2016.

עוד אופציות טובת גם , קורולה , פורטה, מאזדה 3.

פורסם

תא מטען ענק, רכב אמין, מנוע חזק יותר מה i20

לא הייתי קונה במחיר מחירון אבל 105,900 ש״ח חשבתי שזה מחיר משתלם

פורסם

לפיאט אין שמירת ערך טובה אבל תשב בה וביונדאי ותיראה את ההבדלים.

היונדאי הזאת פופולרית בליסינג ככה שעל ערכה גם לא תשמור יותר מידי.

אם תציג את הדרישות שלך מהרכב אפשר יהיה להמליץ לך.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אין לרכב הזה שום יתרון , טעות לקנות אותו כפרטי כרובו המוחלט נמצא בליסינג.

אני בתקציב הזה הולך על I35 עם ק''מ נמוך משנת 2015 2016.

גם במחיר של 105,900? זה מחיר יותר נמוך מרכבי 0 קמ

פורסם

כן גם במחיר.

פורסם
לפיאט אין שמירת ערך טובה אבל תשב בה וביונדאי ותיראה את ההבדלים.

היונדאי הזאת פופולרית בליסינג ככה שעל ערכה גם לא תשמור יותר מידי.

אם תציג את הדרישות שלך מהרכב אפשר יהיה להמליץ לך.

הכי חשוב לי אמינות, שיהיה מרווח, תא מטען נדיב וגימור איכותי, חשוב לי גם שאוכל למכור אותו בבוא העת

פורסם

אם ככה תבדוק את הפיאט,איכות גימור ברמת גימור הגבוה עדיפה משמעותית מהיונדאי.

פורסם
גם במחיר של 105,900? זה מחיר יותר נמוך מרכבי 0 קמ

מתכוון למשומשת עם ק''מ מאד נמוך.

אם כבר רכב חדש אז יש קיה סיד 0ק''מ ב105 אלף, ופורטה ב100 אלף ש''ח.

פורסם
הכי חשוב לי אמינות, שיהיה מרווח, תא מטען נדיב וגימור איכותי, חשוב לי גם שאוכל למכור אותו בבוא העת

מה רע בהונדה ג'אז 2017 קומפורט?

סופרמיני גדולה עם כל מה שאתה מבקש.

פורסם
מה רע בהונדה ג'אז 2017 קומפורט?

סופרמיני גדולה עם כל מה שאתה מבקש.

תא מטען 354 ליטר לעומת 465 ב i25 ומנוע שמספק 102 כ״ס לעומת 124 ביונדאי..

בנתונים האלה כבר עדיף לי לקנות i20 חדשה..

• תוכן חדש...