Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגדול מדובר ב50$~ שבארץ זה משהו כמו 190 שקל, במחיר כזה בארץ אולי תמצא ערכה שכוללת שליש ממה שיש לך באמזון, לדעתי ערכה כזאת בארץ תעלה לך לערכתי מעל ל350 בארץ

פורסם

אין להם משלוח לישראל לערכה הנ"ל. יכול להיות שיש ערכות אחרות וכן יסכימו לשלוח לישראל. אבל בכל אופן בערכות ולא רק של מגוויארס תסתכל אם כל המוצרים נחוצים לך. אני הייתי ממליץ לך לרכוש אחד אחד אולי זה יהיה קצת יותר יקר (לפעמים לא!) אבל גם תקבל מוצר מומלץ וטוב יותר. שאולי גם יספיק לך ליותר זמן..

פורסם

בעקרון הכל,החלפתי את הרכב לא ממזמן ועד היום הייתי פשוט שוטף עם דלי מים ושמפו פשוט לרכב.

החלטתי שאני רוצה קצת להשקיע יותר בניקיון של הרכב החדש אז אני אצטרך ווקס,שמפו פלסטלינה מגבות מיקרו פייבר וגם איזה חומר שיעזור לי לתקן כמה שריטות קטנות בצבע... (בקיצור ערכה שכוללת את כל מה שצריך תהיה עדיפה במקום לקנות מוצרים בודדים)

מצאתי מישהו ששולח את הערכה הזו בדיוק בebay אבל המחיר קופץ ל380 ש"ח האם זה עדיין משתלם?

פורסם

תכנס לאוטוסטור ותרכיב את החבילה בסל קניות ותיראה כמה משתלם זה יוצא לך.

בגדול הייתי מוותר על כמה דברים ורוכש מוצריך אחריום

• תוכן חדש...