Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר בבניין משותף עם חנייה תת קרקעית ושאני שוטף חבינתי זה מבצע צבאי

לרדת למלא את 2 הדליים ולהבריח אותם מהר לתת קרקעי כדי שאף שכן לא יראה שאני לוקח מים מהבבניין

לפעמים אני אפילו ממלא בבית כי אין לי חשק להרגיש גנב..

שלא נדבר על שוב ללכת למלא איזה 2-3 בקבוקי מים לשטוך את השטיפה..

אני לא אוהב שעוברים ומסתכלים זה רק אני ככה?

בעיקר שיש את עניין הדליים

חשבתי על מכשיר כזה שאולי יכול להקל את כל סחיבת הדליים

http://www.saadonshop.co.il/%D7%9E%D7%A8%D7%A1%D7%A1-5-%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%A8-%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%99-%D7%91%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%97%D7%93.html

או אפילו יש אחד כזה של 2 ליטר.

עניין סחיבת הדליים לוקח זמן וגם המילוי הסחיבה מקשה מאוד

פורסם

האם בחניון התת קרקעי יש ברז?

במידה וכן הייתי מדבר עם וועד הבניין ומוסיף תשלום חודשי על שימוש במים ומחבר צינור לשטיפה.

במידה ולא, קונה ערכת 12V חשמלית לשטיפה (משאבה) + גריקן מים ליד.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מוריד 2 ולפעמים 3 דליים של מים מהדירה, קומה רביעית בלי מעלית ויש גם הליכה עד הרכב עצמו.

אם הייתה אפשרות לשלם על המים שאני צורך ולקצר את כל הסחבת- הייתי עושה את זה.

או אם כולם היו משתמשים במים של הבניין, אני עוד מבין. אבל זה לא נהוג בבניין שלי, ככה שאהיה חריג ולכן אני לא עושה את זה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

מצטרף לנושא על הדרך.. בהנחה ואין צינור מים זמין, איך עושים שטיפה ראשונית טובה (לפניי שימוש בשמפו ודומיו) ? פשוט שופכים מים עם הדלי?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

כן זה בהחלט מעצבן הראש לא זז ממני שרכב מגיע לחנייה ואני בהחלט מרגיש כמו גנב גם אם הורדתי מים ומהבית..

בהתחלה אני שופך 3 בקבוקי מים לניקוי ראשונה ואז 2 הדליים...

אבל הקטע זה לסחוב את הדליים והכל.

הקטע הכי מפתה זה שיש צינור כיבוי אש בחנייה התת קרקרעית אבל ברור שלא אשתמש בו

מה לגבי המכונת ריסוס ששאלתי עליה? מישהו נעזר בדבר כזה? מה עוצמת המים?

פורסם

עוצמת המים חלשה, זה מרסס לא צינור.

ממליץ לך על משהו בסגנון הזה:

https://www.youtube.com/watch?v=tT-4Ae-9Hlk

משאבת מים 12V שמתחברת למצת הרכב ומוציאה לחץ הרבה יותר טוב מהמרסס והעלות זהה או נמוכה יותר.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם
עוצמת המים חלשה, זה מרסס לא צינור.

ממליץ לך על משהו בסגנון הזה:

https://www.youtube.com/watch?v=tT-4Ae-9Hlk

משאבת מים 12V שמתחברת למצת הרכב ומוציאה לחץ הרבה יותר טוב מהמרסס והעלות זהה או נמוכה יותר.

יכול לצרף קישור למשאבה כזאת שאתה מכיר כטובה?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

שטיפה עם דליים היא חוקית, עם צינור לא!

דיירים מסתכלים עליך ברמות שאתה לא מאמין, רק תשאיר משהו בחוץ שיראה נטוש ותוך מספר דקות הוא לא שם - אני גר בשכונה טובה ברמה סוציו אקונומית גבוהה ואני עד לעד כמה יש עליי עיניים בכל דבר שאני עושה.

אבל ברגע שאני יורד למטה עם דליים כולם יכולים לקפוץ מבחינתי גם לאילת, זה חוקי - למען האמת, בקטע הזה השכנים בכלל מפרגנים.

אבל אני ממלא את הדליים במים מהבית ולא מתקרב לברזים משותפים.

בתכלס אם יש לך כוח ועצבים להביא עגלת משא קטנה וג'ריקן גדול - אתה יכול למלא כמות מים שתספיק לך לכל הרכב ביחד עם דליים ריקים ובאמת, ערכת מקלחת או ערכת שטיפה מסוג כזה או אחר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גם לי יש את אותה הבעיה הנפוצה של מרבית חברי הפורום פה ובכללי...

אני גר בקומה 7, גם לי יש ברז ממש מתחת לבניין (כל כך מפתה!!!!!)

השגתי עגלת סופר (יחסית גדולה) קניתי מיכל של 4 ומשהו ליטר, ממלה אותו בתוך הבית עם צינור גינה (למי יש מרפסת) כשהמיכל בתוך העגלה, ממלא בנוסף 2 דליים של מים, דוחף אותם בזהירות בתוך בעגלה , מוריד כבל חשמל מקומה 7, מחבר את הגרניק ומתחיל לפנק את הרכב, וסגרתי את העניין!! ושכל השכנים יקפצו לי, שיחשבו מה שבא להם.

פורסם

לא עדיף משהו כזה?

25 ליטר, מתחבר לשקע מצת עם כבל מאריך, מזמינים עם שילוח מחו"ל דרך חברת בלדרות ויש גם קיטים זולים יותר של 15 ליטר ב30 דולר אבל היתרון של הארגז הזה הוא שאפשר גם לעמוד עליו ולנקות בנוחות את גג הרכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...