Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי (בין היתר גם קצין הרכב של החברה שהוא עובד בה) ביקש ממני לשאול פה אם אתם מכירים צמיגייה זולה וטובה באזור קניון רמת גן (ליד האצטדיון הלאומי).

הצמיגייה הקודמת העלתה לו מחירים והוא מחפש צמיגייה טובה לצי הרכב של החברה.

רצוי שהיא תהיה זולה מאוד אבל מספיק איכותית.

תודה ובברכה.

פורסם

ניראה לי שאבא שלך לא עובד מספיק עם הראש ..

עדיף שיקח את עצמו יעבור אחד אחד ,ישב ,ידבר שהוא ככה וככה והוא קונה כמויות כאלה ואחרות בכל זמן נתון , ויקבל הצעות כאלה וכאלה ואז הוא ידע בדיוק מה טוב לו ומה לא טוב לו .

בהצלחה !

JDM :twisted:

פורסם

ערב טוב!!!

אם אביך חבר באיגוד קציני הבטיחות ,האיגוד ערך בשניים 2003+2004 השתלמויות

בצמיגי" אליאנס" בחדרה.אביך יכול לפנות לאיגוד לקבל את הטלפון של איש הקשר

במיפעל,ודרכו מחירונים עם ההנחה המיוחדת לחברים.

בהצלחה ולהיתראות בהישתלמות הקרובה בשפיים.

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם

בתקופה האחרונה היו שינויים במחירים !

שים לב כי היו עליות מחיר אך גם ירידות בדגמים ויצרנים מסויימים.

סה"כ אם מדובר בכמות גדולה כפי שאמרו לפני ... פשוט לך ותדבר !!!

בהצלחה

תחביבים זה עסק יקר !!!

פורסם
ניראה לי שאבא שלך לא עובד מספיק עם הראש ..

עדיף שיקח את עצמו יעבור אחד אחד ,ישב ,ידבר שהוא ככה וככה והוא קונה כמויות כאלה ואחרות בכל זמן נתון , ויקבל הצעות כאלה וכאלה ואז הוא ידע בדיוק מה טוב לו ומה לא טוב לו .

בהצלחה !

א. ההערה על הראש של אבי לא מוצאת חן בעיני.

ב. *************************

ג. כל מה שהוא רצה היות ויש פה אנשים שמבינים עיניין ברכב הוא המלצה למקום זול כדי שהוא יוכל לבוא ולעשות את זה אף זול יותר!.

ד. מן הסתם שאבי שלי ילך ויחפש בעצמו הקטע שאם אתם ממליצים על מישהו זול אז זה כבר נק' מוצא , מכוון שהוא עובד עכשיו עם אדם שהעלה לו את המחירים . נכון יש עלייה בשוק אבל יש מקומות שמוכנים לספוג את העלייה ולהעלות מחירים ללקוחות פרטיים ולא ללקוחות עסקיים!.

(נקודה למחשבה)

תודה על ההמלצות ותודה מיוחדת לרפי לין שתמיד שש לעזור.

בברכה.

פורסם

יש בחור מאוד חביב בשם נאדר מצמיגי N.A. ברמת החייל , בעל צמיגים איכותיים ובמחירים טובים , השם שלו הופיע כבר בפורום , אם אתה לא מוצא אותו בחיפוש פשוט תכתוב לי ואני אשלח לך בפרטי את הטלפון.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני מצטרף לליביו נאדר ברמת החייל אחלה של בחור מחירים סבירים מאוד ושירות מעולה ממולץ אם בתור בן אדם פרטי השגתי דרכו מחירים בריצפה אני חושב שאבא שלך בתור לקוח עסקי גם ייהנה מהנחה משמעותית

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

• תוכן חדש...