Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

יש לי סקודה פאביה 2012 ידנית, שאני שוקל להחליף לרכב חדש יותר. ראיתי את הפרסומים של mg3 במחיר של 55,000,רכב חדש ואני שוקל להחליף

אשמח לשמוע ביקורת על הרכב:

נוחות נסיעה

צריכת דלק

בטיחות

ובכלל טיפים שונים על הרכב הזה

תודה רבה

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

פורסם (נערך)

3 כוכבי בטיחות.

צריכת דלק ממוצעת 1:13.8

אישית כבר מהנתונים הללו הייתי בורח מהרכב.

55K כבר מתקרבים לאזור ה 60K, ראיתי כמה איביזות ביד 2 שנת 2016 שנמכרות במחיר התחלתי של 65K עם ק"מ דיי נמוך, אני מאמין שאפשר להסתדר עם המוכר לכיוון ה 60K, אולי פחות ולדעתי עדיף בהרבה לקנות את האיביזה (או פאביה, שאולי קצת יקרה יותר) מאשר רכב עם 3 כוכבי בטיחות.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

לגבי צריכת הדלק - זוהי צריכה סבירה, לא? 1 ל 14? (פחות או יותר מה שהפאביה עושה) . לגבי כוכבי הבטיחות - אתה צודק. זה יותר חשוב

פורסם

לא מזמן פרסמו בלובינסקי טרייד פיג'ו 208 ידנית מליסינג 0 ק"מ ב62000 ש"ח.

אולי זה יהיה לך משתלם, אתה מקבל רכב עם 5 כוכבי בטיחות, חסכוני בדלק, נוח ועם אחריות חדש מהחברה.

• תוכן חדש...