Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 45,000

killer_boxer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני צריך את עזרתכם...

אני מחפש רכב עד 45 אלף שקל, אני מתלבט בין כמה רכבים לאחר בדיקה.

1. מיצובישי לנסר 1.8 2010

2. קיה פורטה 2011

3. טויוטה קורולה 2009

4. הונדה סיוויק 2009

אני מחפש רכב אמין, נוח, צריכת דלק ממצועת, שקט, וכל מה שאפשר לבקש עד מחיר 45 אלף.

תודה לכל העורים!!!

פורסם

בחרת אחלה רכבים

המצות שלי תתחיל מהקורולה 09 (שים לב לתיבה אוטו' ולא רובוט ) פאר מחירים גדול בן השניים .

רכב גדול מרווח נוח שקט אמין מאוד צריכת דלק טובה יותר מ1.6 של יצרן אחר .

השני סיוויק 1.8 מרגיש חזק זריז לא הכי נוח אבל נקודת זכות לגודל שלו הוא מאוד נוח בנסיעות עירוניות וקלה לתמרון בחניות . כמובן שאם תקנה את המאובזרת תקבל יותר פינוקים כמו גג שמש -בקרת אקלים - קרוז קונטרול -משוטים להעברת הילוכים מגלגל הגה, הרכב מאוד חסכוני ואף יותר מהקורולה . אני לא זוכר להגיד לך בדיוק מספרים אבל יותר חסכוני זה בטוח כמובן שאמינה גם כן .

לגבי הלאנסר והפורטה יש לך יותר סיכוי לקבל במודלים של 2010 2011 ובלחץ 2012 .אבל הן משעממות לא נחשבות כחסכוניות במיוחד גדולות יותר מהסיוויק , בגדול הפורטה והלאנסר רכבים טובים פשוטים הפורטה קצת עצלה .

ניסיון אישי עם כל הרכבים שציינת .

לפי מה שרשמת הקורולה בדיוק בשבילך .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

מאזדה 3.

רכב מעולה, בשל שוק מוצף ותדמית של זללן דלק נמכר במחיר נמוך.

מניסיון אישי צריכת דלק סבירה לגמרי.

במחיר הזה תוכל לטפס בשנתון.

בהצלחה!

• תוכן חדש...