Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל צפו בזה:http://news.walla.co.il/item/3023638

אני באמת לא יודע איך דבר כזה קורה כי צריך לסובב את ההגה בכיכר ולכן תשומת הלב חייבת להיות על הכביש

ולא בהודעה הנוכחית בטלפון.

אבל קרה המקרה ונהגת פגעה באורח בנוני באישה ושני ילדים.

השאלה שלי מה ההשלכות מבחינת החוק שהנהגת עכשיו תתמודד איתן?

פורסם

המקרה רק מחזק את העובדה שאי אפשר לסמוך על נהגים שיעצרו במעבר חצייה.

כמובן שהנהגת אשמה, אך האם יכלה למנוע את התאונה אם רק הייתה מרימה את ראשה ומעיפה מבט.

פורסם
הייתי מקווה לשלילה לכל החיים, אבל אנחנו בישראל אז כנראה שלא.

באיזו מדינה שוללים לכל החיים על מקרה כזה?

אני באמת לא יודע איך דבר כזה קורה כי צריך לסובב את ההגה בכיכר ולכן תשומת הלב חייבת להיות על הכביש

יש לי ניחוש.

קודם כל, היא באה מהר.

זה יצר לחץ לבלום לפני שהיא נכנסת ברכב לפניה.

דבר שני, ניכר שהיא נצמדת לשמאל (לכיכר). לא ברור למה. אולי נלחצה מהרכב שבא בדיוק מימין, ושם היתה תשומת לב שלה. זה יצר מצב שהרכב הלבן לפניה הסתיר לה את היציאה מהכיכר.

אבל העיקר, היא באה מהר והמשיכה מהר. כנראה הייתה עסוקה בלמהר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מה ההשלכות?

שלילת רישיון לחודש אוטומטית, החרמת רכב לתקופה לצורך חקירה. התביעה יכולה לדרוש שלילה עד תום ההליכים, משפט , שלילה ממושכת, מאסר על תנאי, הליך הוצאת רישיון מחדש לאחר סיום השלילה.

הרבה תלוי ביכולות עו"ד של הנתבעת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

במקרה הספיציפי הזה אשמתה של הנהגת ברורה. היא תקבל כמה שנים שלילה בתלות בעו"ד שתקח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בלי קשר לחוק,

היא תצטרך כעת להתמודד עם בעיה מצפונית קשה שבגלל נהיגה רגעית בקלות ראש, 3 אנשים ייצטרכו עכשיו לסבול כל החיים מפציעה.

האמת שזה הדבר שתמיד הכי מפחיד אותי מלעשות תאונה, לא מסוגל לחשוב על כך שלמישהו ח"ו בגללי ייהרסו החיים.

פורסם (נערך)

יכול להיות גם שהקורה השמאלית שלה הסתירה לה את הולכי הרגל. קורה לי הרבה כי הקורות אצלי עבות מאוד לכן אני תמיד זהיר פי 2 בקרבת מעברי חצייה.

דרך אגב באנגליה היה מקרה של נהג משאית שנרדם ומצלמת הדשבורד שלו תיעדה את המשאית שלו דוהרת לתוך טור של מכוניות ופשוט דורסת משהו כמו 5-6 רכבים. 2-3 אנשים נהרגו ועוד כמה נפצעו באופן אנוש. הוא קיבל רק 5 שנים שלילה (בנוסף לכלא כמובן)

עריכה אחרונה על ידי iSystem

פורסם

האמת, הרכב הזה סוזוקי sx4 בעל קורה A עבה במיוחד, עם שטח גדול מוסתר ומראות ממוקמות לא מוצלח. תמיד תהיתי לגבי זה - סכנת נפשות בפניות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אין ספק שהנהגת אשמה אבל אם האמא הייתה עוצרת לוודא שהרכב עוצר (כמו שאני עושה כל פעם שאני הולך עם הילדות שלי ברחוב) זה היה נמנע.

למביני עניין יש להולכת רגל אשם תורם? הרי האישה אפילו לא עצרה לפני הירידה לכביש.(לא שאני מצדיק את הנהגת)

פורסם

תוספת סעיף א2 לתקנה 67 לתקנות התעבורה באה לתת מענה למצב כזה שבו יש לתת זכות קדימה להולך רגל המתכוון לחצות את הכביש במעבר חציה.

לצערי הרב, משטרת ישראל אינה ערוכה לאכיפה הזו ולכן תלוי איזה עורך דין נשאל על רשלנות תורמת.

נכון להיום, אין עדיין פסיקה בנושא

פורסם

לא קורה A אשמה. הם והעגלה נמצאות במרכז שדה הראיה - אבל קשה לדעת מה הסיט את תשומת הלב של נהגת הסוזוקי.

הנהגת אשמה, וגם הולכת הרגל שמתפרצת לכביש בלי לבדוק מה מתרחש סביבה. אז כנראה אביG צודק והחוק מטיל את כל האחריות על הנהג (דווקא 67א2 לא רלוונטי כיון שהולכת הרגל נמצאת כבר באמצע הכביש), אבל הולכת הרגל מציגה לא פחות מטמטום - יורדת לכביש בלי להשתהות ובלי לבדוק מה מתרחש.

שימו לב שבשניה 12 בערך יש מצב על סף דריסה נוספת (רכב כהה מימין, הולך רגל שמגיע משמאל).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...