Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !!!

אני חדש פה בפורום ולפי מה שהבנתי לפני פרסום צריך לערוך חיפוש עם נמצא משהו דומה למה שאני מחפש ולא מצאתי לצערי

אני רוצה לרכוש רכב חדש עכשיו מה שאני צריך שהרכב היה ממוצע יחסית מבחינת דלק ושהיה מקום לפחות לנהג+3 נוסעים ברכב לכן אחרי חיפושים מצאתי לנכון שתי סוגי רכבים:

1)סיאט לאון 1.8 טורבו 5 דלתות- הרכב ניראה די טוב ויש בו מקום גם בתא הנוסעים וגם בתא המטען החיסרון שאני הבנתי זה הגיר DSG7 שלפי מה שהבנתי בעייתי

2)פולקסווגן פולו GTI - מנוע 1.8 טורבו גם הבעיה אני מפחד שהוא היה קצת קטן אבל מבחינת גימור הוא ניראה מעולה

עם יש למישהו עוד המלצות לגבי רכבים דומים מבחינת מה שאני מחפש אני ישמח תודה

פורסם

שני הרכבים לא מתאימים לדרישות שלך.

הפולו קטנה מלאכלס שלושה מבוגרים בנוחות סבירה.

הלאון היא צרכנית דלק גבוהה מהממוצע. אם כבר לאון, עדיפה ה-1.2TSI, מבחינת צריכת דלק.

אבל, יש הרבה מכוניות אחרות שעונות על שתי הדרישות, לכן רצוי גם לפרט תקציב וצרכים/רצונות אחרים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כן, הפולו נראת די קטנה, בגלל זה חשבתי יותר בכוון של גולף 1.4, שצריכת הדלק שלו, מצד אחד די סבירה, ומצד שני יש מספיק מקום בתא הנוסעים. מה שאני מחפש זה רכב למטרת עבודה, וגם שהיה מקום לישיבה ממושכת ברכב. התקציב הוא עד 140000.

פורסם

לא ברור מה הכוונה היא "רכב למטרת עבודה".

איזו עבודה תבצע עם הרכב?

כשאתה כותב "ישיבה ממושכת" לכמה זמן/קילומטראז' אתה מכוון?

איזה אחוז מהזמן יישבו מאחור שלושה מבוגרים?

האוקטביה, כמדומני, מרווחת מהגולף בהרבה (ומהלאון).

טויוטה אוריס היברידית, חסכונית מהגולף (בהרבה!), אם כי לא מרווחת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

140,000 ש"ח עם מקום לשלושה לשהייה ממושכת ומה שהגעת אליו זה לאון 1.8 או פולו GTI???

משהו לא בסדר בשיקולים שלך או באופן בו אתה מחפש.

הלאון היא משפחתית קטנה מהממוצע ובגרסת ה 1.8 טורבו מהירה משמעותית מהממוצע. בכל הקשור ללאון מי שמחפש רכב חזק יחסית קונה 1.8. מי שנוהג מנהלתית ומחפש צריכה חסכונית ועלות מופחתת יותר קונה 1.2. אפשר לנסוע שם 1+3 אבל למה דוקא בלאון?

הטענות על ה dsg מוכרות. אם זה מטריד אותך אז למה התכווננת דוקא עליה.

הפולו שציינת בטח קטנה מידי ולא נוחה מאחר ומדובר ברכב ספורטיבי. שלא נדבר על כך שיקרה מאוד כסופר מיני, כי מיועדת לנהיגה ולא להסעה ממושכת של ארבעה מבוגרים

עם יש למישהו עוד המלצות לגבי רכבים דומים מבחינת מה שאני מחפש אני ישמח תודה

כשאתה מתכוון דומים אתה כורה לעצמך בור. כי אתה צריך רכבים שונים.....

בהנחה ששהייה ממושכת כוונתך נסיעה מרובה אז לך על דיזל בבינעירוני או היברידי אם הייעוד הוא עירוני.

• תוכן חדש...