Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר בשביל hertz hsk 165xl

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם.

אני צריך המלצה למגבר טוב שיכול להזיז את 165xl.

יש לציין שחשבתי לקנות את ה hdp4 ולחבר אותו בתצורת bridge ואז כל סט יקבל 500rms אבל זה נשמע לי הרבה מידיי ? האם זה בעייתי?

אופציה אחרת זה לקנות hdp5 לחבר גם ב bridge ואז יהיה 200 rams אם אופציה לעתיד לעוד סאב של 380w ב4אום/550 ב 2אום

אשמח לשמוע מה אתם חושבים

אסף

Sent from my iPad using Tapatalk

פורסם

זה סט עם הספק ספיגה מוצהר של 150W RMS (או 125W לוופר וסביב ה-90W לטוויטר עם מגבלות חיתוך, אם עובד אקטיבי).

למה לעזאזל אתה צריך 500W או גם 200W RMS לצורך הענין?

האם אתה יודע על מה משפיע הספק גבוה יותר?

האם אתה יודע אילו נתונים "משתנמכים" כאשר אתה מגשר ערוצים?

מציע לתכנן את מבנה המערכת מראש.

האם תהיה יחידת ראש (או פרוססור) שתאפשר עבודה אקטיבית, או שבכל מקרה יהיה מדובר על הגברה פאסיבית?

האם רק סט קדמי ו/או רמקולים נוספים ו/או סאבוופר וכיוצב'?

והכי חשוב, מה לגבי הגדרת תקציב?

מה לגבי מוכנות לרכישת ציוד יד שניה (ויש שפע איכותי בפורום)?

פורסם

בגדול, המגבר הולך להיות מחובר פסיבית .

לא הולך להיות יחידת ראש אלה נעשה שימוש ביחידת הראש שאני יקבל מהרכב החדש(קיה נירו).

מדובר כרגע רק על סט קדמי בלבד כאשר בהמשך נוסיף גם סאב שאולי בשבילו אני יהיה חייב להוסיף עוד מגבר?

תקציב כ 800$ כי הציוד נקנה בארהב.(לא כולל עלות התקנה)

זה סט עם הספק ספיגה מוצהר של 150W RMS (או 125W לוופר וסביב ה-90W לטוויטר עם מגבלות חיתוך, אם עובד אקטיבי).

למה לעזאזל אתה צריך 500W או גם 200W RMS לצורך הענין?

האם אתה יודע על מה משפיע הספק גבוה יותר?

האם אתה יודע אילו נתונים "משתנמכים" כאשר אתה מגשר ערוצים?

מציע לתכנן את מבנה המערכת מראש.

האם תהיה יחידת ראש (או פרוססור) שתאפשר עבודה אקטיבית, או שבכל מקרה יהיה מדובר על הגברה פאסיבית?

האם רק סט קדמי ו/או רמקולים נוספים ו/או סאבוופר וכיוצב'?

והכי חשוב, מה לגבי הגדרת תקציב?

מה לגבי מוכנות לרכישת ציוד יד שניה (ויש שפע איכותי בפורום)?

פורסם (נערך)

אופציה ראשונה, רכישת מגבר 2 ערוצים והוספת מונובלוק בבוא היום (מומלץ להערך מבחינת תשתית חשמלית מבעוד מועד).

אופציה שניה, רכישת מגבר 4 ערוצים ושימוש כעת רק בשני ערוצים ובבוא העת לגשר שניים נוספים לסאב (לקחת בחשבון כנראה מגבלה לסאב עם התנגדות סופית 4-8 אוהם).

לא הגבת לענין היד שניה, אבל אם מעונין, חסכתי לך לפחות 1900 ש"ח -

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?612272

יש פה ושם עוד אפשרויות (כולל 4 ערוצים), אבל זה קפץ ראשון לעין.

אני משוכנע שאפשר גם למצוא מגברים חדשים בארץ בתקציב כזה.

בדוק למשל מוצרים של ארק אודיו דרך יוסי אלפיין (סדנת ECA), שגם הייתי ממליץ לבצע את ההתקנה אצלו,

וכן הצעות נוספות משאר הספונסרים (כולל הרץ לצורך הענין).

אפשר להיכנס לאתרים כמו Crutchfield ו-Sonicelectronix ולברור שם לפי התקציב מגברים.

חברות מובילות שם נראה לי (אך לא מוגבל) לרוקפורד סדרת פאוור, JL סדרת HD, אלפיין סדרת PDX, פוקאל, אינפיניטי קאפה וכו'.

* אין צורך לצטט הודעה אחת מעל.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • תוכן חדש...