Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אתה תמצא את האיכות פנים וההתנהגות של פורד רק במותגים גרמניים או אמריקאים made in usa (פנים)

בנוסף לכך, בהונדה סיביק למיניהן, מאובזרות.

קרייזלרים,ביואיקים, ג'יפ, שברולט מליבו וכו' לא בא בחשבון מטבמי אחזקה וגודל

במו סדרה 1 או 3 אתה לא תצליח להחזיק

כנ"ל מרצדס

כנ"ל גולף, פולו, שירוקו, שם תתעסק עם צ'מפיון מוטורס, שבטוחים שהם מוכרים מייבאך ללקוחות לפי מחירי החלפים.

הייתי רץ על הונדה האצ' כלשהי בשביל שילוב של אמינות עם סף רגש אבל זה לא פחות מ50 אלף.

אחרת אין לך אפשרויות עם רגש מעל 2012, וגם אין מה לדון באפשרויות.... כי לא תמצא אפשרויות, ואם היית מוצא אפשרויות, המחיר שלהן עדיין היה גבוה ממה שאתה מבקש בגלל עצם זה שהן קיימות... חחחח

עריכה אחרונה על ידי Silencer23
  • תגובות 154
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

נמרוד, מניסיוני, הבחורות שהולכות בגלל הרכב זה לא סוג הבחורות שהייתי רוצה להתחתן איתן. אם בשביל מטרה הזו אתה מחפש רכב מרשים, אני לא ממליץ. להיפך, זאת שתלך איתך בגלל איזה בן אדם אתה, תיהיה בת זוג טובה ואמיתית לחיים (אם זה מה שאתה מחפש).

אני נוסע על יונדאי.

צעיר וסקסי? איביזה, לאון יעשו את העבודה.אוליהונדה סיוויק הצבק.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אתה תמצא את האיכות פנים וההתנהגות של פורד רק במותגים גרמניים או אמריקאים made in usa (פנים)

בנוסף לכך, בהונדה סיביק למיניהן, מאובזרות.

קרייזלרים,ביואיקים, ג'יפ, שברולט מליבו וכו' לא בא בחשבון מטבמי אחזקה וגודל

במו סדרה 1 או 3 אתה לא תצליח להחזיק

כנ"ל מרצדס

כנ"ל גולף, פולו, שירוקו, שם תתעסק עם צ'מפיון מוטורס, שבטוחים שהם מוכרים מייבאך ללקוחות לפי מחירי החלפים.

הייתי רץ על הונדה האצ' כלשהי בשביל שילוב של אמינות עם סף רגש אבל זה לא פחות מ50 אלף.

אחרת אין לך אפשרויות עם רגש מעל 2012, וגם אין מה לדון באפשרויות.... כי לא תמצא אפשרויות, ואם היית מוצא אפשרויות, המחיר שלהן עדיין היה גבוה ממה שאתה מבקש בגלל עצם זה שהן קיימות... חחחח

נמרוד, מניסיוני, הבחורות שהולכות בגלל הרכב זה לא סוג הבחורות שהייתי רוצה להתחתן איתן. אם בשביל מטרה הזו אתה מחפש רכב מרשים, אני לא ממליץ. להיפך, זאת שתלך איתך בגלל איזה בן אדם אתה, תיהיה בת זוג טובה ואמיתית לחיים (אם זה מה שאתה מחפש).

אני נוסע על יונדאי.

צעיר וסקסי? איביזה, לאון יעשו את העבודה.אוליהונדה סיוויק הצבק.

אני לא סובל סיוויק. איביזה זה רעיון טוב בידני.

אין לי בעיה גם עם 2010. יש יותר הצעות עכשיו?

פורסם

סוזוקי SX4 5 דלתות.

לדעתי הרכב הכי אמין שקיים. הטיפול הכי יקר עולה 700 שקלים. קטנה ומרווחת בפנים. סחירות מצויינת.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

איביזה עם מנוע אטמוספרי וגיר ידני אופציה טובה מאוד. רכב אמין, צריכת דלק סבירה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

פיקנטו וI10 מבוססות על אותם מכלולים. לא נהגתי על I10, אבל על פיקנטו כן. זה רכב טוב מאוד לקטגוריה שלו.

המערכת ברכבים כאלו כמובן לא ברמה שאפשר ליהנות מהמוזיקה. יש שני רמקולים על הדשבורד וזהו, אולי בדגם היותר מפואר יש עוד 2. עדיין זה לא מערכת שתתן לך צליל עשיר ועמוק. אבל כמובן אפשר להתקין מערכת ברמה ולבצע איטומים. זה עולה כסף, אבל מאמין ייתן לך את התמורה לסאונד איכותי. ממליץ להתייעץ בפורום אודיו.

פורסם

אם תטפל בו כמו שצריך הוא לא יהיה בור בלי תחתית - אבל קח בחשבון שיהיו לך תקלות הנובעות מבלאי טבעי. ( בכל זאת רכב בן 11-12 )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הקאץ' הוא שיש להן שם רע (ובשנתונים הללו לא מוצדק) ההאצ'בק הגיעה רק ב-2014 עם מנוע טורבו 1.4

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

האם קרוז 2011 עם קילומטרז נמוך מ-120 במחיר של כ-25 אלף שח היא קניה טובה? [או אמינה לכל הפחות]

אם כן אשמח להרחבה קצרה על הרכב

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

• תוכן חדש...