Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 154
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מבין בזה כלום ואף פעם לא נסעתי במונדאו 2011, לכן מעדיף לא לכתוב.

לצורך הרקורד, תיקנתי לפני שבועיים כבל הילוכים + צריך להחליף אטם מכסה שסתומים נוזל. 129.000 ק"מ.

פורסם
לא מבין בזה כלום ואף פעם לא נסעתי במונדאו 2011, לכן מעדיף לא לכתוב.

לצורך הרקורד, תיקנתי לפני שבועיים כבל הילוכים + צריך להחליף אטם מכסה שסתומים נוזל. 129.000 ק"מ.

כמה הוצאות תיקונים יש לך על הגיאה בחודש בממוצע?

פורסם

או שלוקחים הלוואה דרך הבנק או דרך הסוכנות רכב(אם אתה עובד במקומות עבודה מסויימים ב2 המקומות תוכל לקבל הנחות מסויימות ותנאי מימון נוחים יותר).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

השאלה שלי הייתה בתכלס - אפשר להביא רכב חדש בסביבות ה-90 אלף, לשים מקדמה 40 ואת השאר לשלם בעד 500 בחודש?

אני לא עובד בשום מקום אני בצבא

פורסם

אם אתה בצבא קבע יש הטבות שאפשר להשיג דרך "חבר"..אם אתה חייל חובה ואין לך הכנסה נוספת(עובד תוך כדי) אז הייתי מוותר אישית על הלוואה - יש לך על הרכב עוד הוצאות רבות מעבר להלוואה וזה לא יהיה סימפטי לדחוף את כולן כולל הלוואת רכב.

לגבי ההחזרים אתה צריך לחשב ההלוואה(משתנה בין הסוגים הלוואה וסוגי ההחזרים) - בסוכנות הרכב ישמחו לעשות לך את החישוב הזה(לדוגמא במצב שלך לא הייתי לוקח הלוואת בלון).

פורסם

אולי אפשר, אבל לא ממש כדאי.

אל תשכח שירידת ערך על רכב של 90,000₪ תהיה גבוהה בהרבה מזו של רכב ב-40,000₪.

האיביזה, אחרי 3 שנים, תימכר (באופטימיות) ב-55. מאזדה 3 אחרי 3 שנים תימכר נניח ב-20. כלומר, ב-3 שנים תפסיד 15,000₪ יותר (ושוב, אני חושב שזה קצת אופטימי) על האיביזה. זה עדיין משתלם לך?

גם אם תשקלל עלויות טיפולים מעט גבוהות יותר למאזדה (לעומת ביטוח גבוה יותר לאיביזה), זה לא יוצא מאוד משתלם.

לא רוצה להכנס לך לכיס, אבל אני אישית בתור חייל הייתי נמנע נלקחת על עצמי חוב של 50,000₪ וירידת ערך לא פשוטה, שבתרחיש פחות אופטימי עלולה להיות עוד יותר גבוהה מהמספרים שהוזכרו. חכה קצת עם הרכב החדש.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אז אולי הגיע הזמן לקצת reality check.

ושוב, לא רוצה להכנס לך לכיס, אבל מי שיש לו סכום התחלתי לא גבוה והכנסה חודשית נמוכה לא תמיד יכול לקבל את כל הדרישות האלו.

אולי זה הזמן בכל זאת לשקול איזו i20, או אם אפשר ידני אולי אפילו 208. נכון, רכבים מבאסים, אבל הרבה יותר הגיוניים.

ועוד כמה שנים, כשמצבך ישתפר, תקנה את האיביזה (או המונדיאו) שאתה רוצה.

אני מסכים איתך

פורסם
אז אולי הגיע הזמן לקצת reality check.

ושוב, לא רוצה להכנס לך לכיס, אבל מי שיש לו סכום התחלתי לא גבוה והכנסה חודשית נמוכה לא תמיד יכול לקבל את כל הדרישות האלו.

אולי זה הזמן בכל זאת לשקול איזו i20, או אם אפשר ידני אולי אפילו 208. נכון, רכבים מבאסים, אבל הרבה יותר הגיוניים.

ועוד כמה שנים, כשמצבך ישתפר, תקנה את האיביזה (או המונדיאו) שאתה רוצה.

אני לא יכול לקנות רכב מבאס. לא מסוגל פיזית להוציא כסף עליו.

אגב, נניח שיש לי את כל ה90 אלף בבנק במזומן, עומדות לרשותי אפשרויות פריסה עדיפות? אני שואף למקדמה במקסימום של 30 אלף והשאר לשלם 500 בחודש.

פורסם

לגבי אפשרויות תשלום, רצוי לדבר עם הסוכנות הקרובה למקום מגוריך. זו נשמעת לי עסקה קצת לא סטנדרטית, אבל לא בהכרח בלתי אפשרית. תחשוב טוב טוב לפני שאתה חותם על עסקה כזו מה יקרה כשיגמר השלב של ה-500₪ בחודש, ואיך אתה הולך לשלם את מה שנשאר. לא בטוח שערך הרכב יכסה את זה, וגם אם כן, אתה בעצם מוחק 40,000₪ בשלוש שנים.

אבל שוב, אין לא יכול, יש לא רוצה. החיים מלאים בפשרות. אם אתה לא מתפשר, אז או שאתה מוכן לשלם את ירידת הערך של איביזה חדשה, או שאתה מוכן לקחת את הסיכון על רכב בן 9.

אני מסכים איתך

פורסם

בהערכה הגיונית אבל , אם אני לוקח פוקוס גיהה 2008, בודק אותה טוב במכון וגם בעצמי והיא יוצאת בסדר, וגם מקפיד לטפל בה לפי הספר,

ואם אני נוסע רק סופשים [שאר הזמן אני בבסיס גם ככה] וגם רק בגבולות חולון-תלאביב-ראשון , באמת יש סיכוי גבוה שהיא תמרר לי את החיים?

יש לציין ויתור על רכב הוא לא אפשרות

פורסם (נערך)

מה זה תמרר לך את החיים? חבר אף אחד לא יחתום לך שלא יהיו בעיות ברכב בן 10..אף אחד! יש מצב שתוכל לצאת עם רכב שחוץ מטיפולים לא קורה כלום ויש סיכוי שיהיו בעיות ותקלות שלא תצא מהן ראש..רוב הסיכויים שתהיה באמצע וכן יש סיכוי שתוציא יותר על אחזקה מאשר רכב יותר חדש אבל פחות אטרקטיבי לך..בגיל הזה רכיבים כמו הגיר האוטומטי נמצאים בסיכון גדול יותר להתקלקל.

עריכה אחרונה על ידי noknok

• תוכן חדש...