Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 154
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למייטב זכרוני אין ספיריט 1.6, ספיריט זו רמת הגימור הגבהה של מאזדה 3, שהגיעה עם מנוע 2.0.

ב 1.6 יש אקטיב הבסיסית וקומפורט קצת יותר מאובזרת.

פורסם

לדעתי אין- מצד אחד אתה לא רוצה קוריאניות/ יפניות (הן גם לא בתקציב שלך) ומצד שני אתה רוצה אמינות.. 2012 ומעלה ב 40,000 לא תקבל לדעתי משהו אמין

פורסם
למייטב זכרוני אין ספיריט 1.6, ספיריט זו רמת הגימור הגבהה של מאזדה 3, שהגיעה עם מנוע 2.0.

יש ספיריט 1.6 ב-2012 ו-2013.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מסתבר שכן יש ומספרם בודד. אמשיך לעקוב אחרי הפוקוס אם ככה

פורסם
יש ספיריט 1.6 ב-2012 ו-2013.

לא רלוונטי לתקציב שלו, התייחסתי לישנות יותר, שם אני זוכר שלא היה.

פורסם

אוקי ה2 מועמדות הכי ריאליות שלי:

פוקוס גיהה 2007 (לפני מתיחת פנים) או מאזדה 3 קומפורט 2007? שניהם הצבק.

מה עדיף לי לדעתכם?

דלק לא רלוונטי, לא להכניס למשוואה בבקשה .

פורסם

לדעתי, אל תפסול את שני המועמדות. הרכב שתמצא במצב שמור יותר - קח אותו. מדובר על רכב ישן בן 10, לכן מצב הרכב משחק תפקיד קריטי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש לי פוקוס כזאת מאותה שנה, היא עולה היום כ 15.000 ריאלית לדעתי. הרבה פחות מהתקציב שלך. מצד אחד ישאיר לך הרבה כסף בצד ומצד שני אמינות מושלמת כמו שאתה רוצה כנראה שלא תהיה שם.

מנוע 145 כ"ס הרבה יותר חזק ונעים ממנוע 105 כ"ס במאזדה.

מעבר לכך זה עניין של טעם. פוקוס יותר רחבה, יותר רכה ויותר נוחה. מאזדה יותר מתנהגת, עיצוב יפה יותר בדגם 5 דלתות, שמירת ערך משמעותית יותר טובה.

פורסם

לא ממש - לא קונים רכב כדי להכנס למוסך תדיר (גם אם זה באחריות)

ולשאלתך הקודמת - הייתי הולך על המאזדה 3.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

סבבה אז לסיכום, אני נותן חודשיים למציאת פוקוס גיאה מתוחה במצב טוב. אם אמצא אני אקנה ואם לא אז מאזדה 3.

תודה על העזרה! אני חושב שהגעתי למסקנה

פורסם

יש AUX אין בלוטוס אבל אם אינני טועה אפשר לרכוש תוספת של בלוטוס למערכת האורגינלית (אפשר למצוא ב-ebay או אמזון)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...