Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלא בטוח שהיא רכה ונעימה מבפנים כמו שאתה רוצה ושהיא הימור גדול יותר מהצרפתיות בענייני אמינות (ע"ע tsi+dsg).

הפלסטיקים קשיחים,מה שכן זריזה מאוד עם איבזור טוב.

לדעתי אם אתה חושש מבעיות חניה אז עדיף כבר מיני שבאמת תהיה קטנה משמעותית מהמונדאו.

נכון, שכחתי שב2012 היו בעיות במנועי tsi ובגיר. עוד אחת נפסלה.

מה עם i30? איך התחושה שם בפנים?

• תגובות 154
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בוא נגיד ככה שאחרי המונדאו אתה מאוד תתאכזב.

גם 2012 לא ממש בתקציב שהגדרת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

עדיין מחפש הצ'בק מעניינת בסביבות ה-30-40 אלף שקל.

מאוד רוצה פוקוס גיהה מתוחת פנים אבל נראה לי שהסיכוי למצוא כזאת אפסי .

שיהיה אבזור, שתראה טוב, מנוע 2,000 בלי סיבוכים של טורבו ורובוטיות, ותיהיה אמינה.

המטרה האידיאלית היא פוקוס גיהה אבל כאמור פשוט לא מוצא.

דברים שרוצה אבל פסלתי:

פוקוס טיטניום כי יש לה גיר רובוטי בעייתי וכנ"ל כל הוואגיות.

כל הצרפתיות כי הבפנים שלהם מכוער רצח + אמינות לא ידועה

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

פורסם

בלי טורבו, בלי גיר רובוטי, מנוע 2.0 ליטר, מאובזרת וחזקה, לא פורד פוקוס, לא צרפתי ולא גרמני = מאזדה 3 2.0 ליטר.

בתקציב שלך לא תשיג מודל 2012, אלא משהו יותר ישן אבל אין מה לעשות.

הייתי מתמקד בדור 2 (החל מ 2009), שם יש גיר 5 הילוכים בדגם 2.0 ליטר.

פורסם

מלבד עניין הגיר, יש עוד יתרון לספיריט מהדור השני על פני הדור הראשון?

ספיריט דור שני "נורמאלית" [קילומטרז נמוך מ-120] חורגת מאוד מהתקציב לצערי.

פורסם

יש לא מעט יתרונות, תא הנוסעים נעים יותר, בידוד הרעשים ונוחות הנסיעה עדיפים, יש הילוך חמישי שמוריד את הסל"ד בשיוט ויש מבחר סביר של רכבים במצב טוב לרכישה.

ספיריט דור ראשון שלא הוזנחה ועברה המון ידיים ממש קשה למצוא. היתרון של הדור הראשון שהוא מהנה יותר לנהיגה.

פורסם

אם אתה רוצה האצ'בק נחמדה עם מנוע חזק, פיאט בראבו רובוטית תיתן לך תמורה טובה לכסף. תוכל לקנות מודל 2011. רכב כיפי, מעוצב, חזק ומהנה לנהיגה. אני מחזיק אחת ידנית ונהנה מאוד ממנה. מגלה אמינות מצוינת.

אתה צריך אמנם להתרגל לגיר רובוטי, אבל מדובר בגיר אמין בסה"כ.

פורסם

יש לך מונדאו. איזו בעיה תפתור לך מזדה 6 או מאליבו? יש לך דרישות חדשות? לתל אביב רכב מיני יהיה אידיאלי - קל להחנות וקל לתמרן (נכון, צריך להתפשר, אבל איזו בעה אתה רוצה לפתור?)

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אתה רוצה לקנות עוד רכב בגודל מונדאו? כמובן השיקולים שלך, אבל אני לא כך כך מצליח להבין: מצד אחד ביקשת המלצה לרכב קומפקטי, מצד השני אתה שואל לגבי מאליבו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אתה רוצה לקנות עוד רכב בגודל מונדאו? כמובן השיקולים שלך, אבל אני לא כך כך מצליח להבין: מצד אחד ביקשת המלצה לרכב קומפקטי, מצד השני אתה שואל לגבי מאליבו.

אני מעדיף קומפקטית. אבל לא מצאנו בכל השרשור שום קומפקטית שתענה על הדרישות, אז אולי צריך לקפוץ לקטגוריית מנהלים.

פורסם

תוריד את הדרישה לשנת 2012 בקומפקטית ותמצא לך יונדאי i30 מ2010/11 גם סיטרואן C4 מהדור שלפני הדור הנוחכי היא אופציה, וגם תשאיר לך לא מעט עודף ביד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...