Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני כבר לא יודע מה לעשות...

החלפתי אטם מכסה שסתומים כי כל המנוע שלי מלמעלה היה מלא בבוצה ולאחר מכן גם עשיתי נסיעה של 500 קמ בערך לפני הטיפול ועשיתי טיפול שמנים ומסננים,עד כאן הכל היה נראה כאילו הבעיה נפטרה ולא תחזור לעולם.

עבר 1000 קמ שבמהלכו בדקתי כל שבוע את המצב והוא היה מצויין,צבע שמן נקי והכל היה נהדר ואז החלטתי לעשות כל 1000 קמ בדיקה.

עבר עד כה עוד 2000 וראו פלא השמן תפס צבע של עבודה ואבד חצי מהמדיד בין המקסימום למינימום

בגלל הנזילה מהמכסה שסתומים כל המנוע עד לקרטר בוצה אבל מלמעלה אין התחדשות של הנזילה המנוע נקי בדיוק כמו שנשאר מאז החלפת האטם אבל עדיין הרכב מאבד שמן, יש ריח מהמנוע עצמו אבל אין ריח מהאגזוז אין עשן אין כלום גם אין נזילות שנראות לעיין בחניה.

אני מעוניין לעשות ניקוי לבוצה כדי לראות הייכן היא מצטברת למרות שיש לי הרגשה רעה לגבי האטם קרטר אבל אני לא בטוח. האם יש עוד מקומות שיכולה להיות מהם נזילה?

פורסם

אם אתה לא מזהה נזילה שנראית לעיין רוב הסיכויים שמדובר בגומיות שסתומים שנחוצות החלפה וזה גם המחלה של האקסנטים. בגומיות בלויות לא תמיד ייראה עשן מהאגזוז, תלוי עד כמה שמן מחלחל דרכן. גם ציינת שיש לא מעט סוצה אז כמובן על הדרך שעושים את הגומיות שסתומים מורידים את הפסנתר, תריץ עליו ועל מיכסה השסתומים מסיר שומנים קשה ואני מבטיח לך שאתה לא תזהה את המנוע שלך מהתוצאה הסופית.

פורסם
אם אתה לא מזהה נזילה שנראית לעיין רוב הסיכויים שמדובר בגומיות שסתומים שנחוצות החלפה וזה גם המחלה של האקסנטים. בגומיות בלויות לא תמיד ייראה עשן מהאגזוז, תלוי עד כמה שמן מחלחל דרכן. גם ציינת שיש לא מעט סוצה אז כמובן על הדרך שעושים את הגומיות שסתומים מורידים את הפסנתר, תריץ עליו ועל מיכסה השסתומים מסיר שומנים קשה ואני מבטיח לך שאתה לא תזהה את המנוע שלך מהתוצאה הסופית.

תאמת שזה נראה כבד במחיר, מהתייעצות עם כמה מוסכים הם רוצים 1000 שקל כשאני רואנ שכל 12 הגומיות עולות 100 שקל באתרי חלפים

הבעיה היא שאין לי חולץ ואין לי קומפרסור וזה נראה לי בלתי אפשרי בלי ה2 , חולץ תמיד אפשר להזמין ואני מאמין שהוא לא יהיה יקר אבל אין לי מאיפה להביא קומפרסור

האוטו שותה בערך רבע ליטר ל2000-3000 קמ לפי המוכר המנוע עבר אוברול, אכן כשהרמתי את מכסה השסתומים הפסנתר נראה במצב טוב מהצפוי לרכב בן 15, יש לי כמו מיספיירים קטנים מדי פעם ובעיקר בהנעות קרות כמו עכשיו בחורף

החלפתי אינג'קטורים ועכשיו בדרך להחליף קוילים

פורסם

אם עשו אוברול למנוע לא אמורה להיות בוצה,גומיות שסתומים היו אמורות להיות מוחלפות לחדשות ולא אמורה להיות אכילת שמן -משהו כאן לא מסתדר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ייתכן והמוכר גם לא דובר אמת אבל בכל מיקרה כדי לא לקחת צאנסים של איבוד שמן בגלל אוברול שלא נעשה נכון או חלקי אז יש לבצע תחילה בדיקת לחץ הפוך ולשלול זליגת שמן לצילינדרים דרך טבעות הבוכנה (למרות שהיה אמור להיראות עישון לרוב בכל תחומי הסלד בעיקר בגבוהים). ניתן גם להסיר נשם מנוע ולראות אם הוא מלא בשמן או שהמנוע זורק שמן בכמויות מוגזמות דרכו שהוא לא מחובר. ניתן גם להוציא פלאגים ולזהות עליהם מישקעי שמן ובהתאם לממצאים לפעול.

פורסם

20161208_124126.jpg20161208_131657.jpg20161208_131706.jpgPhoto from ilya Press.jpg

צירפתי כמה תמונות של הפסנטר לפני חודש וחצי כשהחלפתי אטם מכסה שסתומים ואת הפלאגים שהחלפתי באותו הטיפול אחרי שהם עברו קצת יותר מ15 אלף והתמונה האחרונה זה הכניסה לסעפת היניקה אחרי בית המצערת פשוט כי הוא מחובר למכסה השסתומים וחשבתי שיכול להיות שלשם בורח השמן

זה נראה כאילו יש מעט שמן על הפלאגים באמת

פורסם
האם נעשה ניקוי בוצה בעבר? כי הפסנתר ניראה יחסית מאוד נקי.

זהו,שלא.

וכשהתכוונתי לבוצה התכוונתי לכך ששמן ולכלוך שהיו מחוץ למנוע התערבבו כתוצאה מנזילה ונהייה לכלוך עבה על המנוע מבפנים כמו שאמרתי נראה שהמוכר אכן לא עבד עלי וכנירא בוצע איזשהו טיפול גדול על הרכב כי הכל נראה נקי -איזה אני לא יכול לדעת כי עדיין יש לי נזילת שמן אבל....

רציתי לעשות בדיקה גם בתוך הצילינדרים על ידי מצלמה אבל המצלמה לצערי עוד לא הגיע מהאינטרנט

יש לי את הרכב מינואר 15 אז עשיתי גם טיפול גדול בגלל שלא ידעתי ממי אני מקבל את הרכב והחלפתי שמנים מייד ביחד עם מסננים לכל דבר אפשרי וניקוי של כל מיני חיישנים כי לא המנוע היה נראה מאוד מלוכלך

פורסם

לפי תמונות המצתים ניראה שהמנוע כן שורף מעט שמן ברמה של גומיות שסתומים מנופחות שדרכם זולג שמן לחלל הצילינדרים. גם אם המנוע עבר אוברול ייתכן וגומיות השסתומים לא הוחלפו.

• תוכן חדש...