Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונת כביסה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפרוטוקול, תמונה מלפני שנה שצילמתי את המכונה:

2016-01-08 14.57.07.jpg

עכשיו לעיניינו:

שווה לי לנסות לפרק ולתקן עצמאית? (כפי שרואים הגישה לא הכי נוחה + הידע שלי במכונות כביסה אינו רב - החלפתי למשל קבל במייבש)

או לקנות בוש תוצרת גרמניה? (אשמח להמלצות לדגם ספציפי, כאחד שלא עושה כביסה, לא הבנתי בדיוק מה ההבדלים בין המכונות של 8 ק"ג למשל)

תודה רבה

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יוגב תהי בטוח שהיא תעבוד שנים ארוכות,

אנו גם משתדלים לקנות גרמני, ומקורי.

כולל רכב,אפילו.

דווקא בשנים האחרונות, ובניגוד לאופי שלי לרכוש מותגים יקרים - רכשתי מכונות זולות. (מכל מיני סיבות)

המכונה האחרונה הייתה ממש זולה והחזיקה 6 שנים בקירוב.

אבל אחרי הכביסה שיוצאת לי כיום מבוש אני מבין את ההבדלים באיכות/ניקוי הבגדים בין מכונה פשוטה לאיכותית.

מעבר לזה מסתבר שצריך גם מזל. אנשים רוכשים מכוניות יקרות (גרמניות... בלי להזכיר את המותג)

ואכלים הרבה מרורים. מה זה אומר? לא הרבה.

עכשיו לעיניינו:

שווה לי לנסות לפרק ולתקן עצמאית? (כפי שרואים הגישה לא הכי נוחה + הידע שלי במכונות כביסה אינו רב - החלפתי למשל קבל במייבש)

או לקנות בוש תוצרת גרמניה? (אשמח להמלצות לדגם ספציפי, כאחד שלא עושה כביסה, לא הבנתי בדיוק מה ההבדלים בין המכונות של 8 ק"ג למשל)

תודה רבה

שווה לתקן? לא בטוח, אבל שווה לנסות. קח בחשבון שהרכיבים שם שחוקים/רגישים ולא מן הנמנע

שכל התעסקות (פתיחת המכונה) יכולה לגרור אחריה תיקון נוסף.

מעבר לזה אחרי 40 שנה לא הגיע הזמן באמת להתחדש במכונה חדשה. כמה אפשר "לסחוט" אותה.

צירפתי לך בדף הראשון דגם שיש לי -8 ק"ג גרמני. עושה יופי של עבודה עד כה.

הבת זוג שלי מתמוגגת מנחת מהמכונה. (לצערי ממני פחות)

פורסם (נערך)

צירפתי לך בדף הראשון דגם שיש לי -8 ק"ג גרמני. עושה יופי של עבודה עד כה.

הבת זוג שלי מתמוגגת מנחת מהמכונה. (לצערי ממני פחות)

המכונה הנ"ל "רק" 1000 סל"ד, האם לא כדאי להשקיע במכונה 1200 סל"ד?

ואלה כל דגמי ה-8 ק"ג שיש לבוש:

http://tinyurl.com/gl3sy4u

אני חושב להשקיע עוד קצת ולרכוש את הדגם הזה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=895014

מה אתם אומרים?

תודה

עריכה אחרונה על ידי 318i
פורסם

רק לאחר הרכישה שמתי לב לזה. (אפילו התעצבנתי על המוכר כי היה נדמה לי שסגרתי איתו על 1200 סל"ד,כנראה אי הבנה ביננו) בסוף התפשרתי.

אבל כן, לך על מהירות גבוה יותר. (1200 סל"ד)

פורסם

בבוש שיש לי היום 1000 סל"ד מיבשים היטב. מה שחשוב הוא לא להעמיס את המכונה ביתר, ואם יש כבסים כבדים (למשל ציפות פלנל) לעתים המכונה מזהה חוסר איזון של התוף ולא סוקטת. במצב כזה צריך להוציא את הציפה, לסחוט את שאר הכביסה (במכונה שבידי תכנית של 16 דקות) ואז, בנפרד, לסחוט את הציפה.

מה שנאמר לגבי טיב הכביסה נכון - ב-AEG ובקריסטל נזקקתי לכביסה ב-60 מעלות, עם הבוש אני מסתפק ב-40 (ולעתים רחוקות 50) מעלות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה יכול לבחור בין 3 מותגים שהמכונות זהות מבחינת החלקים הפנימיים, רק עיצוב חיצוני שונה

בוש, סימנס, קונסטרוקטה

כל המכונות ב 8 ק"ג מיוצרות בגרמניה (רשום על המכונות בדרך כלל מקדימה)

מצאתי גם סקירה שאולי תעזור

http://www.themarker.com/consumer/1.525794 - ואביא תמצית

בוש, סימנס וקונסטרוקטה, אותה הגברת בשינוי אדרת

חברת BSH היא יצרנית ויבואנית המותגים בוש, סימנס וקונסטרוקטה,

כשכל מותג ממוצב לפלח אוכלוסייה אחר. "המסקנה המתבקשת היא שמי שרוצה לקבל איכות מבלי לשלם על עלות עודפת של שם מותג יכול לרכוש קונסטרוקטה

בחברת BSH טוענים כי: "מכשירי החשמל של שלושת המותגים אכן כוללים מבנה פנימי זהה במערכות המהותיות של המוצר, כמו המשאבות

וחבל שאמזון לא שולחת מכונות לארץ :( המחירים שם לדגמים החדשים די אטרקטיביים)

קובי

:-)

פורסם

לא כל מכונות הכביסה 8 ק"ג של בוש מיוצרות בגרמניה. (יש מפולין, או כל מקום אחר)

לכן הן זולות יותר.

אכן כל המכונות שייכות לחברת BSH ( בוש/סימנס/קונסטרוקה)

הן מבוססות על אותם מכלולים פנימיים - בשינויים חיצוניים ואפשריות שונות.

בגרמניה סימנס נחשבת למכונה מובילה -אני יותר מתחבר לבוש. (גם מבחינת עיצוב)

פורסם (נערך)

בבחירה בין מותגי BSH כמעט כל מכשיר יגיע ב-3 וורסיות, עם הפרשי מחיר העשויים להיות גדולים מאד כאשר מדובר במוצר זהה למעט עיצוב הכפתורים וסמל המותג. מדובר גם באותו יבואן ובאותו נותן שירות. כמובן שבמקרה כזה המחיר הוא הקובע.

ברכישת התנור הקודם שלי ההפרש בין מדבקת בוש למדבקת סימנס עמד על 2000 ש"ח! ומדובר במוצר שפרט למדבקה ואולי איזה פס קישוט היה זהה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הפרש של 2000 ש"ח זה באמת פער משמעותי. אבל להוסיף 600 ש"ח (בערך) על מכונה

גרמנית, עם כל היתרונות שציינתי שקיימים בה- זה לא הפרש גבוה, במיוחד למוצר שמשמש אותך שנים רבות. (כמובן שכל אחד עושה את החישובים שלו לבד)

פורסם

תוספת אחריות ל-5 שנים ב-199 ש"ח?

לא מצאתי בשום מקום את טיב האחריות - האם עולה ביקור של טכנאי ומה בדיוק כוללת האחריות?

ואני גם בגישה של לשלם עוד קצת ולקחת בוש

קונסטרוקטה למשל מרגיש לי כמו מנוע "מרצדס" עם שלדה של סובארו :p

פורסם

ל"בוש" יש היום גם ייבוא מקביל מפולין. הן זהות ל BSH בהפרש די ניכר במחיר. לפעמים הם גם מביאים תת דגמים עדיפים (אני קניתי 1000 סל"ד כשל-BSH היה רק 800 בדגם המקביל והיקר יותר).

:turn-l:
פורסם
רק לאחר הרכישה שמתי לב לזה. (אפילו התעצבנתי על המוכר כי היה נדמה לי שסגרתי איתו על 1200 סל"ד,כנראה אי הבנה ביננו) בסוף התפשרתי.

אבל כן, לך על מהירות גבוה יותר. (1200 סל"ד)

גם אנחנו קנינו בוש 8 ק"ג גרמנית לפני יותר מחמש שנים , מרוצים מאוד מהאיכות ולמען האמת לא זכור לי שאי פעם השתמשנו ב 1200 סל"ד בדר"כ אנחנו משתמשים ב 1000 או 800

פורסם

אני יודע, גם 800 סל"ד מספיקים בהחלט לייבוש הבגדים -בוודאי למכונה באיכות כזו.

עדיין הייתי רוכש את 1200 סל"ד.

כי עדיף להפיק מהמנוע 60% מאשר להשתמש במקסימום משאבים העומדים לרשותו. (או קרוב לזה)

זה תופס בכל תחום כמעט גם ברכבים.

מזכיר לי ימים חשוכים בשנות השמונים שרכבים עם מנוע 1300 סמ"ק היו מקבלים עדיפות בהקלות המס.

את העליות לנצרת עילית (לא המנהרה שיש היום) בסובארו לאונה שלי הייתי עולה בקושי רב

ופחד לא לבצע עקיפה. (חוסר זמינות כוח)

פורסם

יש לי כשנתיים סמסונג אקו בבל 7 קג ואני מאוד מרוצה

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
אני יודע, גם 800 סל"ד מספיקים בהחלט לייבוש הבגדים -בוודאי למכונה באיכות כזו.

עברתי ממכונת "קריסטל" (איטלקית) 5 ק"ג 800 סל"ד לבוש 7 ק"ג 1000 סל"ד ונשארתי עם אותו מייבש 6 ק"ג "ספקטרה" ישן, ולמרות הגידול בכמות הבגדים (אני דוחס...) זמן הייבוש התקצר.

:turn-l:

• תוכן חדש...