Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונת כביסה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אין צורך בהשהייה (השהייה דרושה למערכות קירור עם מדחס). קנה מגן עם תקן ישראלי.

השהייה טובה לכל מכשיר חשמלי, למדחסים חשוב השהייה ארוכה יותר.

כשיש השהייה המתח כניסה מנוטר ואם הוא גבוהה או נמוך מדי יש ניתוק, ככה גם יש יותר הגנה בסדרות של נפילות מתח.

תקן ישראלי לא בהכרח אומר שהמוצר טוב, יש כאלה שחסרים להם רכיבים חשובים או לא מתפקדים כראוי, אביא קישור.

עריכה אחרונה על ידי none77
  • תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש למישהו קישור לרכישת מגן ברקים טוב למכשירים? איביי הוא בהחלט אופציה

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

בואו נדבר על אחריות.

נניח יש מכונה של בוש/אריסטון/אינדסית שמיובאת ארצה על ידי 3 יבואנים.

יש את הרשמי - BSH/ניופאן/י.ח.

יש את המקביל מוכר וידועה - י.שלום לצורך העניין

ויש נניח סיטונאי גדול כמו אבי סופר שמייבא אותן גם כן.

אותה מכונה, הכל אותו הדבר.

אצל הראשון המכונה עולה 3300 והוא נותן 3 שנים מלא

אצל השני היא עולה 3100 והוא נותן שנה מלא ועוד שנתיים חלפים בלבד.

אצל השלישי אחריות שנה בלבד ואתם מבינים שתכלס אין לו שרות ומקסימום הוא יפעיל איזה רטפון או ישלם לCSB. אבל המכונה עולה 2400.

מה הייתם בוחרים.

פורסם

אם מדובר באותה מכונה איכותית של בוש או להבדיל

טלויזיה של סוני אקח את הכי זולה,

הכל תלוי באמון שלך במוצר,

טלויזיה של סוני שקניתי מיבואן מקביל עובדת עד היום

למרות שמזמן תרמנו אותה.

פורסם

לשמחתי חסכתי לי כמה שקלים וסגרתי עסקה על תנור+מדיח (שלא אשתמש בו) + כיריים כולם של SAUTER, כבני שנתיים ב800₪.

צריך המלצה למקרר לזוג צעיר שמארח די הרבה בסביבות ה2000₪ שיהיה שקט ועמיד.

פורסם

המותג Sauter עבר בשנים האחרונות לא מעט גלגולים. כדאי מאד לבדוק מה באמת קנית, שכן קראתי פעם שבארץ מדובר במותג מדבקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מקסימום, אחליף אותם, בסך הכל נראה לי נוח לחודשים הראשונים אפילו כדי שכמה דברים לפחות ירדו לי מהראש, אני בתקופה מטורפת של לחץ.

פורסם

אני שוב מרשה לעצמי להעלות את הקישור הרלוונטי מלפני זמן מה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?409990-%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99-%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C-quot-%D7%9C%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%9D-quot-%D7%90%D7%95-%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%A2-%D7%94%D7%92%D7%93%D7%95%D7%9C-%D7%9C%D7%A8%D7%95%D7%9B%D7%A9-%D7%94%D7%A2%D7%AA%D7%99%D7%93%D7%99&highlight=%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8+%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%AA+%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%A1%D7%94+%D7%9C%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%9D

אני פשוט רואה שנשאלות כאן שאלות שכבר סיכמנו דאז.

בהצלחה לכל הרוכשים ובבקשה לחדש, לשפר ולתקן את הרשום מאז. זה יעזור לכל הרוכשים העתידיים.

פורסם

תתחדש,קומקום יפה.

חשבתי לקנות בדיוק אחד כזה לפני שבוע (קומקומים יש להם חיים משלהם, וזה תמיד בלילה שרוצים קפה חם) ובסוף רכשתי קומקום של Sauter אחרי שהחזרתי קומקום יקר של Selmor כי מתג ההדלקה

שלו החליט להרתיח את המים גם שהם כבר במצב רתיחה עוד כמה שניות ארוכות ויקרות. (גם המכסה החליט להיפתח אוטומטי)

פורסם

הדלקתם אותי עם מכונת הכביסה. אחרי שטלסה ישנה שלי התחילה לעשות רעשים מוזרים, החלטתי לא לחכות. הלכתי וקניתי.

a58ba57d726b0b3f9682240421061099.jpg

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם (נערך)

שחרור קיטור.

איכות היצור/בקרה היום מחפירה.

קומקום אחד יקר של Selmor החליף קומקום חשמלי יותר פשוט שמסר את חייו לבורא בטרם עת

בגלל זה נקנה "יקר" שגם לא עמד במשימה הפשוטה. עוד קומקום חדש נרכש הפעם

Sauter איכותי כי חיים פעם אחת. גם הוא החליט להתקלקל ממש "ברגע הקריטי" שחברים מחכים לקפה. טוב חוזרים למסורת עתיקה -חימום מים על גז. (מזל שנגמלנו מקפה מבושל)

הלכתי להחליף לאותו דגם של Sauter כי לא הייתי מוכן להוסיף שוב כסף. (היה במבצע בזמן הקניה)

מילא כולם דרעק.

בסה"כ 4 קומקומים בפחות משלושה שבועות -כן, זה לא סרט מדע בדיוני.

מה למדנו מזה? לא משנה כמה העולם התקדם יש דברים שהוא הלך כמה צעדים אחורה.

מבולבלים? גם אני. חכו לפרקים הבאים של המשך הסאגה..." חיפוש אחר מפל מים חמים בלתי נדלה..."

עריכה אחרונה על ידי yogev20

• תוכן חדש...