Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונת כביסה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כל השרשור הנוכחי מדבר על כך שסאוטר הוא מותג מדבקה. מקומקום עד מכונת כביסה.

לפני אי אילו שנים היה לי קומקום חשמלי עם סמל גרמני מכובד, עלה $100 בדיוטי. היה לו איזה מנגנון מזיגה שהצריך לחיצה על כפתור במכסה, שהתחיל לעשות צרות אחרי פחות מחצי שנה.

המדיניות שלי לגבי קומקומים השתנתה - קונה את הקומקום עם הפתח העליון הרחב ביותר שאני מוצא, בדרך כלל בעיצוב "נירוסטה" (כי אשתי אוהבת את הצבע. לי לא מפריע גם פלסטיק לבן). מחליף כל שנה בפסח. בדרך כלל ה-VFM הטוב ביותר הוא מותג בית כלשהו, כגון Home שלם הום סנטר.

ועוד הערה - כמו סלולרי, תמיד יש קומקום ספייר במחסן. נצל את מבצעי ה-קומקום ב-80 ש"ח או שלושה מכשירים ב-150 ש"ח והצטייד באחד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אין קשר שזה מוצר מדבקה. דיברתי על 4 פעמים שהקומקומים הוחלפו,ממותגים שונים

בטווח של שבועות.

1. Sauter (פעמיים)

2.Selmor

3.Gold Line

מצביע על מגמה כלל עולמית בכל תחום כולל רכבים.

על איזה מבצע אתה מדבר?

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

כל השלושה מותגי מדבקה. לכן אני קונה את הזול שביניהם שעומד בקריטריונים האמורים לעיל.

מבצעים - לא משהו ספציפי. פעם בשופרסל, פעם בהום סנטר, פעם בחנות אחרת. מה שאני מוצא כאשר אני מחפש.

מבצעי ה"שלושה מוצרים" הם מבצעים שבהם נתקלתי יותר מפעם אחת, שכוללים בדרך כלל קומקום חשמלי, טוסטר לחיצה וטוסטר קופץ, או איזה קומבינציה אחרת לפי ההחלטה של מחלקת השיווק באותו שבוע. שוב, לא משהו שאני יכול לשלוח אותך אליו היום, אלא משהו אקראי שנתקלים בו מפעם לפעם.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יוגב, היה לי מורפי ריצרדס במשך 5 שנים מפלדת אל חלד והחלפתי אותו רק כי ניהיה מכוער.

עכשיו יש לי בוש שעובד כבר 3 שנים והוא כמו חדש.

כמעט לקחתי את מורפי ריצ'רדס בסופו של עניין לא הייתי מוכן להוסיף שוב כסף על מוצר נוסף

אחרי כמה החלפות - זה הימור לא נבון. (קומקום שהפך להוצאת דיפלומה)

אבל אם גם הוא יתפגר? אחליף למורפי בהחלט.

יחזיק שנה? גם טוב. מילא כבר החלטתי שהקומקום הבא שלי יהיה Wmf.

פורסם

אני מנקה תקופתית עם מלח לימון.

אורך החיים של הקומקומים אקראי לחלוטין.

בעבר היו לי כל מיני פילטרים על צנרת המים, והיתה אפילו תקופה בה השתמשתי במים מהבריטה (לפני שיא הסיפור לע מתכות הכבדות). לא שינה כלום.

פורסם

יכול להיות אחרי כמה חודשים. לא שבוע...

אבנית פוגמת בדברים אחרים לא במתג ההדלקה שמסרב לפעול אחרי 10 ימים.

היה לי קומקום חשמלי שהחזיק 4 שנים ללא הפסקה.

לצערי עקב פינוי בית הוא נזרק למחסן בלי להשאיר עקבות (לא נמצא) אין לי ספק שהוא

יכל להחזיק עוד כמה שנים בשקט. (נדמה לי של Tefal נירוסטה שעלה די הרבה לתקופתו -כפול 3 מרגילים דאז)

פורסם

קנווד הקודם שלי החזיק 10 שנים. היום יש ברוויל שבינתיים גם בסדר, אבל הוא רק בן חצי שנה. בדברים האלה רק מזל.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם
יכול להיות שהקמקומים שלכם נדפקים מאבנית? יכול להיות שהקמקומים שלי מאריכים חיים רק בגלל שאני שם לתוכם מים מאוסמוזה?

Sent from my SM-N910T using Tapatalk

רק עניין של מזל, לא קשור למותגים, ולא קשור לאיכות המים.

היה לי קנווד שעלה 250 והחזיק 4 שנים והתפרק (מתג ההדלקה התפורר) והיה לי המילטון שעלה 40 שקל שהחזיק 10 שנים ונזרק לפח במצב פעולה תקין רק כי מישהי החליטה שהוא מכוער.

פורסם (נערך)

מזל זה טוב. אבל לא שקשור למה שכתבתי.

הקשר הישיר מותנה בבקרת איכות. מה שלדאבוני נעלם מהעולם בשנים האחרונות. (או קיים רק במוצרים ספציפיים)

הבעיה שגם חברות מובילות "נדבקו" במחלה של ייצור המוני בזול על חשבון איכות המרכיבים.

זו מגפה שנוגעת בכל תחום כמעט. לכן אנחנו רואים מנורה לשם הדוגמה שמחזיקה מעט זמן עד הסליל מתפורר או רכבים חדשים עם פלסטיקה/איכות חומרים שנוטים להישבר לאחר תקופה קצרה.

עצוב שאנחנו צריכים להתפלל למזל - במקום לשלם ממיטב כספנו ולקבל תמורה מלאה על כל שקל.

פורסם
אז היום קניתי חלק מהדברים, המון ריהוט, וכמה מוצרי חשמל:

מיקרוגל LG MS-2588

קומקום 102004 Morphy richards

טוסטר Kenwood HG369

מקרר שקר כלשהו NO FROST העיקר וכמעט 400 ליטר.

מקווה שהמזל יהיה לצידי.

מיקרוגל מעולה, יש אותו גם לי וגם להורים שלי.

Sent from my D6503 using Tapatalk

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
אני מנקה תקופתית עם מלח לימון.

אורך החיים של הקומקומים אקראי לחלוטין.

כנ״ל. אקראי לחלוטין.

בממוצע, הזולים מחזיקים מעמד בדיוק כמו היקרים, אז חבל על הכסף.

מדי פעם קונה איזה אלקטרו-חנן-שקר-כלשהו, אורך החיים נע בין 6 שנים ל-6 חודשים.

אין מה לטרוח עם נירוסטה או שאר כיסויים חיצוניים ליופי בלבד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

לא הייתי יוצא בהכרזות שנירוסטה זה רק יופי.

חשוב להבהיר שפלסטיק בשילוב מים חמים זה תענוג שעדיף לוותר. (מבחינה בריאותית)

מעבר לזה, פלסטיק יוצר טעמי לוואי ברורים.

יותר מכך קומקום נירוסטה זול היום -למה לא להעדיף אותו על על פני פלסטיק.

• תוכן חדש...