Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונת כביסה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אגיד דבר שונה באופן יחסי מהשאר. בעידן הנוכחי כבר אין משמעות ליצרן, לא רק במכונות כביסה אלא בכלל.

הדבר המשמעותי הוא דגם ספציפי, לכל חברה יש דגמים מוצלחים יותר ומוצלחים פחות ולכן נבחן דגמים רלוונטים ולא חברות.

אנחנו רכשנו מכונת כביסה לפני פחות משנה, אותי עניין בעיקר ארץ ייצור וחיפשתי את הדגמים שמיוצרים באירופה.

אנחנו התעקשנו על דגם עם פתח עליון ורכשנו אלקטרולוקס תוצרת צרפת עם 7 קילו קיבולת. האמת? מרוצים עד הגג.

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
שאלה אחרונה - מה ינסו לדחוף לסבתא בהתקנה?

מגן ברקים?

עגלה?

משהו נגד אבנית?

יש משהו שכדאי או צריך לרכוש מהם?

לדעתי אין צורך, הוצאה כספית מיותרת.

תשלם רק על דבר אחד -הרחבת אחריות.

למרות שיש חברות שמאיימים שזה פוגע באחריות, זה סתם הפחדות לדעתי.

אבל יש גם מקרים נוספים. (מוזרים/בניגוד לחוק לדעתי)

לחבר שלי לא רצו להרחיב אחריות על מותג מסוים השבוע אם הוא לא יתקין את המוצרים האלו. התנהלות מבישה שלהם (לא בוש) לאחר שזה לא נאמר לו במעמד הרכישה.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

מהיכרות עם BSH:

הם ינסו לדחוף לך עגלה, מנקה אבנית ומגנט פלא שמונע אבנית (איך מגנט ממגנט אבן לכל הרוחות?).

כלום. רק הרחבת אחריות. אבל צריך חשבונית בשביל זה.

בהצלחה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

איזה טכנאי ניסה למכור לי סיפורים על יונים חיוביים ויונים שליליים.

נראה לי שהיה לו שלילי בפיזיקה

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עדכון:

לא הייתי נוכח בעת הגעת הטכנאי עקב אילוצים

הטכנאי לא ניסה למכור דבר

סבתא לא הרחיבה את האחריות כי הטכנאי אמר שזה לא כולל פילטר (? אין לי מושג איזה) ועוד דבר

לא הצלחתי למצוא באתר של בוש את תנאי הרחבת האחריות

בכל מקרה הבנתי שאני יכול להרחיב את האחריות טלפונית דרך המוקד

פורסם

חבל לחזור על הדברים שוב. אל תוותר על הרחבת האחריות בשום מצב. (כן ניתן לעשות את זה טלפונית)

לגבי הטכנאי? מוזר -התפקיד שלו זה להיות לויאלי למקום העבודה שלו. בפועל הוא פועל אחרת.

לגבי הפילטר? אני צריך לבדוק על מה מדובר.

פורסם

צלצלתי, הרחבתי את האחריות

שנה ראשונה הכל כולל.

שנה שניה עד שנה חמישית - אין אחריות על המנוע ??????

אז על מה כן יש אחריות?

פורסם

לי, למשל, החליפו דלת (עליונה) + תאי חומרי ניקוי אחרי שנתיים. לא זוכר אם במסגרת האחריות הבסיסית או המורחבת, אבל בטוח שללא תשלום.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הגיוני אבל שאין אחריות על המנוע?

פניתי שוב במייל ואמרו שהאחריות היא על הכל, מוזר

אגב, כדאי לרכוש מגן ברקים? עם או בלי השהייה?

יש המלצה על מותג?

תודה

פורסם

מעניין אותי למה מילה עושים כבר מכונות של 1600 סל''ד אם זה כזה לא בריא? הם לא יודעים משהו שיוגב יודע? לדעתי הלא מלומדת ככל שמכונה תסחט יותר כך צריך פחות זמן במייבש שגורם לבלאי הרבה יותר גבוהה. כך שכל המרבה בסל''ד הרי זה משובח כי מקטין בייבוש.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

למה אתה חושב שמייבש גורם יותר בלאי מסחיטה? האם יש לך השואה ביניהם?

יש לי איזה זכרון עמום שהיו פעם גם מכונות של 2000 סל"ד. כאמור עמום, די מהילדות. כמובן שאיני זוכר מה גודל התוף, מה כמות הכביסה שהמכונה כיבסה במחזור אחד ושאר נתונים טכניים.

פורסם
יש מכונה מומלצת גרמנית בסביבות ה2000₪ לרווק עם בגדים עדינים ויקרים?

תקנה סמסונג

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

• תוכן חדש...