Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

יש ברשותי רדיו דיסק דין אחד שנלשף לדאבל דין מדגם Pioneer AVH - X7500bt שנקנה באמאזון

עכשיו אני ראיתי בעבר שיש לו מלא אפליקציות למיניהם כמו ניווט וניגון סרטים וכו וניסיתי המון פעם להשתמש בחלקם הורדתי לפלאפון והכל וכלום לא עבד ואני רוצה שיהיה לי את האפשרות לראות סרטון או לשים ניווט במכשיר, אז רציתי לדעת אם מישהו יודע איך אפשר לעשות משו מעבר לשירים בלוטוס ושימוש בסיסי ?

תודה רבה ושבת שלום

פורסם

תקרא חוברת הוראות לחיבור אנדרואיד. או אפילו תריץ חיפוש עליו עם הצמד החביב של "HOW TO" והדגם של הרדיו שלך

Kill the ROAD and not YOURSELF

לכולם שמי שגיא תמיד שמח לעזור :)

כרגע סיוויק 05'

פורסם
תקרא חוברת הוראות לחיבור אנדרואיד. או אפילו תריץ חיפוש עליו עם הצמד החביב של "HOW TO" והדגם של הרדיו שלך

עשיתי את זה אבל פשוט מצאתי מלא דברים שלא עובדים ובקשר לחוברת אני יעשה בדיקה אבל לא מאמין שיהיה יותר מידי

פורסם

איזה מכשיר טלפון יש ברשותך?

נראה שיש תאימות מוגבלת לשימוש באפליקציות דרך הסלולרי (אין אפשרות להתקין על ה-HU עצמו), ורובן ככולן (כנראה) דרך אייפון 4/5 בלבד.

ספציפית לגבי ניווט, שלא באמצעות אפליקציה, יש יחידות ניווט חיצוניות שיכולות להתחבר למכשיר. באופן דומה או מעט שונה יתכן וניתן לחבר ליחידה קופסאת אנדרואיד/שיקוף חיצונית ולהעזר בה למטרותיך השונות.

לגבי סרטונים, הרי שתאורטית אפשר דרך מקורות אחרים (USB/DVD), אבל ישנם שני סייגים -

האחד, חיבור חוט פיקוד בלם יד למינוס או שימוש במודול מעקף (היה שרשור לאחרונה בנושא) במידה ולא מחובר כנדרש.

והשני והיותר חשוב, להיות מודע שניגון סרטים (לא ניווט), גם אם למטרת המוזיקה שבהם, תוך כדי נהיגה, במסך שגלוי לנהג, עשוי לעלות לך בזימון לדין.

פורסם
איזה מכשיר טלפון יש ברשותך?

נראה שיש תאימות מוגבלת לשימוש באפליקציות דרך הסלולרי (אין אפשרות להתקין על ה-HU עצמו), ורובן ככולן (כנראה) דרך אייפון 4/5 בלבד.

ספציפית לגבי ניווט, שלא באמצעות אפליקציה, יש יחידות ניווט חיצוניות שיכולות להתחבר למכשיר. באופן דומה או מעט שונה יתכן וניתן לחבר ליחידה קופסאת אנדרואיד/שיקוף חיצונית ולהעזר בה למטרותיך השונות.

לגבי סרטונים, הרי שתאורטית אפשר דרך מקורות אחרים (USB/DVD), אבל ישנם שני סייגים -

האחד, חיבור חוט פיקוד בלם יד למינוס או שימוש במודול מעקף (היה שרשור לאחרונה בנושא) במידה ולא מחובר כנדרש.

והשני והיותר חשוב, להיות מודע שניגון סרטים (לא ניווט), גם אם למטרת המוזיקה שבהם, תוך כדי נהיגה, במסך שגלוי לנהג, עשוי לעלות לך בזימון לדין.

יש ברשותי Nexus 6P

אפשר לקבל לינק על החיבור מינוס ? לא בדיוק הבנתי.

ואני לא מתכנן לצפות בסרטונים תוך כדי נהיגה

• תוכן חדש...