Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לאחרונה שמתי לב כי כאשר האוטו במצב עמידה, יש עימעומים של האורות באוטו. מה יכולה להיות הבעיה?

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

אתה יכול לבדוק עם פלוק/רב מודד מתח טעינה ואם אין לך אחד מהכלים הללו,גש לחשמלאי.

כפי שמרק אמר, הטעינה חלשה מאוד וקרובה ללא קיימת וזה יכול להביא גם לסופו של המצבר אם לא תטפל בזמן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הרכב עבר 115K. המצב הזה הוא כבר כמה חודשים, רק לאחרונה זה התחיל להפריע לי ממש. מה בערך עלות אלטרנטור? כמה מדידה אמור לצאת בבדיקה?

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

האם כול האורות ברכב כולל חיצוניות סובלות מאותה בעיה ?

האם התקנת במקרה מנורות לד ?

באם הרכב סובל מבעיות התנעה בבוקר ?

איזה כייף לי :)

פורסם

אני מדבר על האורות דרך כולל האורות הפנימיות בתוך האוטו. לא הותקנו מנורות לד. לגבי התנעה, לעיתים אוטו נדלק ואחרי שניה כבה, ואז צריך להניע שוב.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

יש ל בעיה דומה עם פולו 2008 180000 קילומטר.

בתפעול חשמל בתוך האוטו בעמידה במקום האורות נחלשים.

למשל אני מדליק את האור בתוך הרכב האור החיצוני נחלש.

אין בעיות הנעה ביום קר אך המצבר ישן (2012).

הצעות למה יכולה להיות הבעיה?

פורסם
אני מדבר על האורות דרך כולל האורות הפנימיות בתוך האוטו. לא הותקנו מנורות לד. לגבי התנעה, לעיתים אוטו נדלק ואחרי שניה כבה, ואז צריך להניע שוב.

נפתלי,

בשלב ראשון הייתי בודק מנקה ומחזק במידת הצורך את נעלי הכבל של המצבר ובודק האם החיבורים לאלטרנטור מחוזקים.

תמונה של המצבר עם החיבורים עשוייה לעזור לי.

בשלב הבאה יש לבדוק את מתח הטעינה על קטבי המצבר בסל"ד סרק ללא עומס. המתח צריך להיות סביב 14 וולט.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...