Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת הארד דיסק - מקבוק פרו 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

קניתי ssd חדש ואני רוצה להתקין אותו במק שלי.

האם ישנה אפשרות להתקין את הssd ופשוט לשפוך את הגיבוי האחרון שבוצע בtime machine?

אם לא,

מה הדרך הקלה ביותר ללא שימוש בתוכנות צד שלישי

תודה

פורסם

גם האופציה של לחבר אותו כהארדיסק נייד (בעזרת קופסא חיצונית) ולעשות clone אופציה טובה, אומנם בעזרת תוכנות צד שלישי אך התהליך פשוט מאוד

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

פורסם

מעדכן שעשיתי כמו שליביו רשם, 10 דקות עבודה והtime machine כבר עבד כולל הפירוק והרכבה והוספת זיכרון.

השיפור משמעותי ביותר!

@bloodfist- אכן גם אפשרות טובה פשוט לא היה לי כבל לחבר את הssd

תודה

פורסם

השיפור הוא שמים וארץ.

בכלליות בימינו מחשב בלי SSD זה ממש עונש.

מק עם SSD ומספיק זיכרון (8 או 16 - תלוי בשימושים שלך) אפילו מ2012 ירגיש מודרני לגמרי ויספק את כל מה שאתה רוצה ביומיום כולל שימושים כבדים למדי.

(שוב - הכל במידה - אני עובד עם דברים שגורמים גם לפרו רטינה סוף 2015 בדגם המשודרג להזיע :) )

בPC שלי בבית יש SSD רק למערכת הפעלה וזה מורגש מאוד (למזלינו משמש רק את הילדה ללומדות וקווסטים חינוכיים).

בנוסף יש לי מק מיני שמשמש את האשה ובתור מדיה סרבר והוא נטול SSD ושם זה כבר ממש עונש לעבוד איתו (ולכן היא לרוב מתנהלת על האייפד שלה כמה שאפשר).

בכ״א - שמחתי לשמוע שעזר.

כיף ״לגלות״ את הכלים האלו וזה שהם פשוט עובדים מהקופסא בצורה חלקה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...