Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השקת 3008 החדשה בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דבר נוסף שאני לא בטוח אבל נראה לי שבמפרט הקודם, הדגם הבסיסי כלל גם חישני חניה קדמיים עם תצוגה גרפית ועכשיו זה הועבר רק לדגם הפרימיום.

בדגם Active?

רק חיישנים אחוריים.

פורסם

גם אני זכרתי שהיו קדמיים, אבל הסתכלתי שוב של התמונות שצילמתי מנסיעת המבחן שערכתי ואכן אין חיישנים קדמיים.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

האם קיימת מצלמת דרך באחד מרמות הגימור?

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

מצלמת דרך זה רעיון מדהים. ממילא יש מצלמות, למה לא לשלב בהם מצלמות דרך? היה מדהים אם מצלמת המובילאיי מלפנים ומצלמת הרוורס מאחור היו משמשים כמצלמות דרך בדרך אגב.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

סתם תהייה....:

בדקתי ביטוחים בוובי לדיזל פרימיום ואקטיב, חברות הביטוח דורשות מערכת איתור פעילה, האם היבואן מתקין על חשבונו או שזו תוספת?

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם
סתם תהייה....:

בדקתי ביטוחים בוובי לדיזל פרימיום ואקטיב, חברות הביטוח דורשות מערכת איתור פעילה, האם היבואן מתקין על חשבונו או שזו תוספת?

בעיקרון ההתקנה היא על חשבונך, מנסיון היא לעיתים, ואולי אף לרוב, מוצעת כהטבה על חשבון היבואן. מה שבכל מקרה על חשבונך הוא התשלום החודשי, סדר גודל של כמה עשרות שקלים.

פורסם (נערך)
אצל ההורים שלי (פרמיום בנזין) לא דרשו אפילו קודן.

מוזר מאוד מה שאתה אומר, בדקתי גם את הבנזין ולפי Wobi דורשים גם כן, מערכת איתור , עלוקה וקודן.

בכל מקרה, רציתי לשאול, נסעתי על שני הרכבים, אין ספק שהבנזין מגיב יותר טוב, אבל הדיזל יותר חסכוני וחזק ולדעתי יהיה בעל סחירות עדיפה כיד שנייה על הבנזין, מה אתם חושבים?

למי שנסע או יש אחד מהרכבים, מה הייתם מעדיפים?

בנזין או דיזל?

אקטיב או פרימיום? (האם תוספת של 20K מצדיקה את רמת הגימור הגבוהה?)

תודה.

עריכה אחרונה על ידי idan10

פורסם

רק אתה יכול לענות על השאלה האם 20k שווים את ההפרש, כי רק אתה יודע מה המשמעות של 20 אלף ש״ח עבורך. ההבדל באיבזור עצום, תבדוק את המפרט ותחליט אם זה שווה לך.

פורסם

לא מכיר את הדיזל של פיזו' אבל לא מזמן עברתי מבנזין לדיזל ואני מהנה מאוד. חסכוני וחזק. אולי הרעש קצת שונה כשמתניעים אבל אני אישית אוהב את זה

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

אם רכב מיועד לנסיעות יום יומיות - דיזל זאת בחירה הנכונה. מנועי ה - HDI של פ'גיו הם אמינים וחסכוניים בצורה משמעותית בהשוואה למנועי בנזין.

If you can't go fast with 90hp, 900hp won't help you. © Bob Hall

פורסם
סתם תהייה....:

שמתי לב כשבדקתי באתר של ביטוח ישיר לדוגמא, שאתה מתבקש לסמן V באם אתה מתגורר בבית משותף בקומה 2 ומעלה. סימנתי V וכשקיבלתי את ההצעה בסוף היה כתוב "יש להוסיף קודנית במידה והינך מתגורר בקומת קרקע או קומה 1". לא יודע אם זה הקו המנחה של כל חברות הביטוח אבל אני מאמין שזה עונה על השאלה למה חלק מהאנשים נדרשים לקודנית וחלק לא.

רק אתה יכול לענות על השאלה האם 20k שווים את ההפרש, כי רק אתה יודע מה המשמעות של 20 אלף ש״ח עבורך. ההבדל באיבזור עצום, תבדוק את המפרט ותחליט אם זה שווה לך.

נכון, זה בין הרכבים הבודדים שיש הבדל כ"כ משמעותי בין 2 גרסאות האבזור תמורת 20K.

פורסם

המחיר של גירסת האקטיב הוא 150 אלף ₪ לאחר שלובינסקי הפסיק למכור במחיר ההשקה.

לכן ההפרש הוא רק 15 אלף ₪.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...