Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2000 מחליקה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיוני שהמאזדה 3 החדשה מנוע 2000 מחליקה בלחיצה על הגז?

לא יודע בדיוק למה אבל אם אני מתחיל נסיעה, אחרי שיצאתי כבר, לוחץ קצת יותר על הגז אני מרגיש שהרכב נדבק לכביש או משהו כזה... הרגשה שהוא מושך את ההגה. הגיוני?

פורסם

רכב אוטומט, זה כבר חודש מאז שקיבלתי את הרכב...ככה שזה לא מזג האויר.

גם ביציאה מרמזור לחיצה חצי דוושה הרכב מפרפר, הגיוני?

פורסם

אפשרי לצאת ללא חריקת צמיגים, פשוט אם לוחצים מעט חזק (אולי חצי דוושה) אז מקבלים פרפור גלגלים והרכב לא נשאר במקום... לא ציפיתי לזה באוטומט.

מה שמוזר לי זה שגם אחרי שיצאתי כבר מהצומת לאט, אם אלחץ קצת חזק אז מקבלים משיכה של הצמיגים נוספת.

פורסם

אין שום קשר בין סוג התיבה לבין היכולת של הרכב לאבד אחיזה בצמיגים מניעים.

אם אתה מרגיש משיכה לכיוון כלשהו ייתכן שנדרש כיוון פרונט. אבל יותר סביר שאתה פשוט מרגיש לוחמת הגה - מצב בו אחד הגלגלים מחליק בגלל עודף כוח, רגע לפני שבקרת המשיכה נכנסת לפעולה.

פורסם

תודה, אני צריך לבדוק את זה יותר לעומק אולי בשטח אחר לא בעיר, יש הצעה למקום בסביבת גן יבנה?

פורסם

רבע לחיצה ולא תחליק, יצא לי לנסוע גם במספר דגמים של מזדה( 3 ו6 החדשות עם מנוע 2.0), גם חדשה וגם ישנה ואפילו בשלי שהיא 1.6 לחיצה של חצי גורמת לפירפור..

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

גם הקצב שבו לוחצים משפיע. חצי דוושה בבת אחת זה לא כמו האצה באותה עוצמה אך עם מעט הדרגה בלחיצה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

לא רוצה סתם להלחיץ אותך ולדבר שטויות אבל בעבר גם פול גז מהמקום בטויוטה שלי ולא היה פרפור, נגעתי במשולשים ושמתי זבל טורקי ופתאום כל האצה חזקה מהמקום יש משיכה חזקה ופרפור, הצלבות הצמיגים לא עזרו, זה קורה בעיקר במזג אוויר חם. כך שהיציאה במקום צריכה להיות כמו יציאה של רכב עם נפח מנוע 40 סמ"ק.

תבדוק חלקים במתלה על הדרך.

• תוכן חדש...