Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב נייד למפתח עד 3500 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מאוד ממליץ למפתחים למתוח את התקציב ולקחת מעבד מסדרת H ולא U.

הסוללה אומנם תחזיק קצת פחות אבל יהיה הרבה יותר כח עיבוד זמין.

אם יש אפשרות למתוח באלפייה זה יתן תמורה מעולה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=926197

סדרה הרבה יותר איכותית של Dell, שלוש שנים אחריות ולא שנה כמו ב Asus, אחריות של Dell משמעותית טובה יותר משל Asus (מוזמן לקרוא על כל סיפורי האימה עם האחריות של Asus בארץ).

המחשב של Dell זה מחשב עבודה נטו, המחשב של Asus קצת מצועצע.

מניסיון עם מעבדי U ותוכנות כגון Visual Studio - זה לא כיף גדול.

עריכה אחרונה על ידי Morningstar
פורסם

אני דוקא עם i5 5200U

מריץ VS ומטלאב בלי בעיה

בכל אופן, התקציב המקורי הוא 3000, וכבר המחשב הנ"ל הוא מתיחה של 500, אז לעלות ב1500 זה כבר מוגזם

במסגרת התקציב, מה יהיה הVFM הגבוה ביותר?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

vfm? כל עוד תקפיד על ssd וזיכרון, השאר משני.

אה, ולעולם אל תקנה אסוס.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

נכוותם קשות מאסוס, אה?

אמנם המחשב שברשותי הוא מטעם העבודה [דגם די דומה למה שהובא בקישור], אך נכון לעכשיו אני מאוד מרוצה ממנו.

יפהיפה, קל כמו נוצה, שקט, סוללה מחזיקה ה-מ-ו-ן שעות, מסך מט חד ומצויין, וסוחב כל מה שאני שם עליו [לא גיימר או עורך ווידאו, אבל כן VS ומטלאב + גלישה]

שמעתי אמנם סיפורי זוועה על האחריות שלהם, אך אני מקווה שלא ייצא לי לנסות אותם...

טוב חברים, נניח שנתמקד בדל, מישהו רואה איזה דיל טוב המתאים לדרישות הנ"ל?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אני לא ממליץ על ASUS אלא אם כן יש פער משמעותי במחיר.

מבחינת לפטופים הייתי ממליץ על DELL או LENOVO , ויש לשם לב לאיזה סדרות מדובר וכמה שנים אחריות.

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db239046=239055,239063&db147729=1133427&db1634543=1763302&db147733=1837513&db1484553=1499741&noidx=1

אני דווקא הייתי מסתכל יותר לכיוון סדרות של LATITUDE ו VOSTRO שהם סדרות יותר עמידות ומוכוונות שוק עסקי ופחות לשוק הביתי

פורסם

בתקציב הזה בקושי נכנסת סדרת Inspiron הזולה, עם מסך שאינו HD

אני לא חושב להמליץ לו לרכוש מחשב בעל רזולוציה של פחות מ 1920*1080

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
ממליץ לבדוק אופצייה של לרכוש SSD בנפרד ולהתקין לבד. יש אחלה דילים עכשיו בשישי השחור

SSD כאפטר מרקט במחשב אולטראבוק? לא נראה לי שיש את האופציה. אבל אשמח לדעת אם כן.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אם הבחור לא מבין במחשבים אני לא ממליץ לקנות SSD בנפרד

גם עלול ליצור בעיה עם האחריות

אגב סוללה זה מול משקל

הנה חיפוש יותר מותאם

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db239046=239055,239063&db147729=250926,147731&db1634543=1763302,1759471&db3180930=3180934&db147733=1837513&db1484553=1499741&noidx=1

הייתי הולך על אחד מבין שניהם

פורסם
ממליץ לבדוק אופצייה של לרכוש SSD בנפרד ולהתקין לבד. יש אחלה דילים עכשיו בשישי השחור

אבל אז כבר אי אפשר להנות מרישיון חלונות oem וצריך לקנות רישיון נפרד. בעייתי.

• תוכן חדש...