Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לפני יומיים יום שני נסעתי עם הרכב מטבריה לכיוון חיפה באמצע הדרך נדלקה לי נורת הסליל הצתה ולא היה לי תחושה בדוושת גז כלומר האוטו לא נתן לי להאיץ לאחר כ-5 דקות הנורה נכביתה והמשכתי בנסיעה בערב התנעתי את האוטו חזרה לכיוון חיפה הנורה נדלקה לי לאחר 30 ק"מ עוד פעם באופן קבוע.

היום שמתי את הרכב במוסך בבוקר חיברנו לסורק תקלות 2 תקלות הופיעו:

1)חיישן Map לא תקין.

2)חיישן דוושת גז.

חיישן map הוחלף הרכב מרגיש הרבה יותר טוב לדברי המוסכניק לא הייתה תקלה בחיישן דוושת הגז אלה הייתה בעיה בחוטים עצמם שמחוברים לתקע היו רופפים הוא סידר את זה הכל טוב יצאתי לדרכי.

לפני חצי שעה שוב נסעתי לכיוון חיפה המנורה של הסליל נדלקה עוד פעם אבל הפעם לא היה איבוד כח בהאצה פשוט שמעתי את המנוע יותר רועש לא לקחתי סיכון וחזרתי חזרה לבית(והפסדתי יום לימודים:x)

למישהו יש מושג מה יכולה להעיד התקלה פחות או יותר יוכל להכווין אותי?

תודה רבה חברים הרכב אצלי כחצי שנה ואני ממש מרוצה ממנו לא עשה לי את היום תקלה תודה לכל העוזרים.

ואם מישהו שואל הנורת סליל בצבע כתום נדלקת.

פורסם

ברכב זה נורת הסליל היא "נורת תקלה אלקטרונית" כללית, סוג של check engine שנהוג ברוב הרכבים.

יש להתחבר עם סורק תקלות יעודי (רנו קליפ) ולראות מה הוא אומר

יום טוב גם לך

פורסם

התחברנו עם סורק תקלות תקלה העידה על מה שציינתי ב2 סעיפים אבל המנורה נדלקה עוד פעם לדברי המוסכניק יכול להיות שמדובר בתקע שאליו מחובר החיישן דוושת גז עצמו?

עוד שאלה משהתחיל לרדת גשם זה קרה שנדלקה המנורה יש מצב שחדרו מים לסולר ובגלל זה המנורה נדלקת ונכבית?

רוצה רק לציין את העובדה שלמרות שהנורה נדלקת אין איבוד של תחושת כח רק המנוע רועש יותר

פורסם

לא תקבל שום תשובה מושכלת מבלי להתחבר שוב עם סורק ולראות על מה מתלונן המחשב.

אני ממש לא בטוח שבדגם שלך בכלל קיים חיישן של מים בסולר.

בכל אופן, אין מניעה מלחזור למוסך או למצוא משהו עם רנו קליפ (סורק גנרי לא יעזור, רק יבלבל)

יום טוב גם לך

פורסם

עדכון:

חברים אחרי בדיקה נוספת בסורק תקלות+נסיעה ברכב המנורה קפצה התקלה בדוושת הגז+חיישן דוושת הגז.

כרגע מנסים במוסך למצוא חלק הבעיה שלא מוצאים כי אין אותו באף מקום אפילו בחברה חיפשתי ולא מצאתי והועלתה אפשרות לייבוא מחול של הדוושה קומפלט עם החיישן כמה לדעתכם אמור לעלות הסיפור הזה?

חברים בבקשה עזרה אני ממש מיואש הרכב באמת שמור יחסית לרכב טורבו דיזל והמוסכניק שלי תותח וסומך עליו במאה אחוז.

פורסם

היי

שלח מייל לכתובת הזאת:

[email protected]

מדובר בחנות חלפים פולנית זולה מאוד שיש בה הכל לרנו.

אם מדובר רק בחיישן ,מדובר בהוזלת עלויות משמעותית כי לייבא דוושה לא בטוח שיש לו וזה יהיה סיפור ,לכן לפני שאתה מבקש ממנו משהו תדע מה אתה צריך ב 100 אחוז.

Miata ND2

פורסם

שבוע טוב חברים התקלה תוקנה,חיישן דוושת הגז הוחלף ביחד עם דוושת הגז האוטו חזר לימיו הטובים ועכשיו אפילו מגיב ונוסע הרבה יותר טוב ממה שהיה מקודם למי שמעוניין במחיר דוושת גז+חיישן 300 שקל עבודה עוד 150.

פורסם

תודה אור אכן מדובר במנוע 1.5 די סי אי שלא נפוץ בארצנו אך חולק חלקים מהקנגו 1.5 ובחול הוא נפוץ ממש.בקרוב העלה סיכום. קטן של חצי שנה איתו

• תוכן חדש...