Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הרכב שלי הגיע לשיבה טובה (סובארו אימפרזה, 2001, 460 א' ק"מ).

ברור לי שכל מקרה לגופו, אבל האם יש טווח מחירים מקובל למכירת רכב כזה לחלפים?

בנוסף- מה הפרוצדורה של הורדת רכב מהכביש? (שאני מבין שמדובר בהליך שאין ממנו חזרה).

האם, במקרה בו אוריד את הרכב מהכביש, ואמכור אותו למישהו אחר- אני מסתכן בכך שאותו מישהו יעשה תאונה ואז יבואו אליי בטענות?

האם לא כדאי קודם להעביר בעילות על שמו (קצת חבל על הכסף) ואז שיעשה עם הרכב מה שבא לו?...

או שכדאי להחתים אותו על כתב התחייבות ושיפוי?

תודה

פורסם

לא הבנתי- מה פרוש להוריד מהכביש ולמכור למישהו אחר?

ברגע שאתה מוריד רכב מהכביש אתה מוסר ניירות, מקבל מסמך אדום וזה סוף הספור.

אין דרך חזרה

סלע

פורסם

נכון, אבל תמיד יש אפשרות למכור אותו בתור 'עציץ'..

השאלה היא אם זה לא חושף אותי לבעיות עתידיות, כי אני זה שרשום כבעל הרכב האחרון, ולכן, אם הבחור שיקנה ממני את הרכב (לאחר שירד מהכביש) יעשה תאונה- יבואו אליי...

פורסם (נערך)

האמת שלא הצלחתי לאתר את השרשור ואז תהיתי אם בכלל השרשור נפתח. בכל מקרה- תודה

עריכה אחרונה על ידי dolev77
פורסם

הוא במצב נסיעה? אז למה למכור?

הוא לא במצב נסיעה? אז תגיע לכך שתראה שאותו גרריסט באמת שם את הרכב במגרש גרוטאות.

אני קניתי לנטרה לפירוק וחתמתי על חוזה שאני דואג לסלק את הרכב מרשות הרבים וכך עשיתי... כי הבעלים היה מאוד לחוץ

• תוכן חדש...