Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i30 cw

HTOTACH
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הלכתי לראות יונדאי i30 למטרת קניה

באתי עם חבר מוסכניק שבדק במקום את הרכב, לדבריו יש ברכב סטייה חזקה ימינה ובהיגוי יש נקישה קטנה. הוא אומר שיכול להיות שהבעיה היא במסרק הגה.

האם מישהו מכיר בעיה כזו? אם אכן זו הבעיה כמה יעלה לתקן אותה?

יצויין שמדובר ברכב שנת 2010 עם 60000 ק"מ.

כרגע המחיר הוא 40k

האם נראה לכם שווה הקניה?

פורסם (נערך)
אתמול הלכתי לראות יונדאי i30 למטרת קניה

באתי עם חבר מוסכניק שבדק במקום את הרכב, לדבריו יש ברכב סטייה חזקה ימינה ובהיגוי יש נקישה קטנה. הוא אומר שיכול להיות שהבעיה היא במסרק הגה.

האם מישהו מכיר בעיה כזו? אם אכן זו הבעיה כמה יעלה לתקן אותה?

יצויין שמדובר ברכב שנת 2010 עם 60000 ק"מ.

כרגע המחיר הוא 40k

האם נראה לכם שווה הקניה?

נשמע מוקדם מדי למסרק הגה. אני החלפתי מסרק ברכב אחרי כ 130אלף קמ ו 11-12 שנים על הכביש, למרות שכמובן אין חוקים לעניין שכזה. ובכל מקרה לדעתי זה פוסל את הקנייה. זה לא מבשר טובות. יש הרבה דגים בים. 40 אש"ח שנת 2010? נשמע לי גם ככה גבוה מדי. מה המחירון?

עלות תיקון של מסרק מפירוק כולל עבודה אם זכרוני לא מטעה אותי לא פחות מ 2500 שח - אל תתפוס אותי במילה (ולא בטוח שהצרות יסתיימו שם..)

עריכה אחרונה על ידי doronli
פורסם

בס"ד שלום רב

זה לא מסרק הגה ולא שום דבר.

זאת בעיה ידועה ברכבי קיה ויונדאי מכיוון שההגה הוא חשמלי וצריך להחליף מרכיב בהגה.

עלות תיקון במוסך מורשה זה כמעט 3000-4000 ש"ח אצל מוסכניק שמבין ברכבים צריך לעלות 1500 כולל חלקים ועבודה.

הייתי מתנסה להוריד במחיר אולם ב40 אלף זאת אחלה מציאה בעיני.

תנסה גם לחפש קיה סייד סטיישן אחותה תאומה של היונדאי ובעיני מוצלחת יותר ממנה.

• תוכן חדש...