Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראש צלב בורג ניקוז רדיאטור מפלסטיק אכול לגמרי.

יש לי בורג חדש וצריך להחליף נוזל קירור.

יש רעיונות ?w01331643009ohn.jpg

פורסם

אני חשבתי על משהו משמעותית יותר פרימיטיבי כמו פשוט קדיחה של בורג רגיל פנימה, אבל בטוח שגם זה יוכל לעבוד.

הכרתי מצבים כאלה כשהייתה לי מכונית ישנה יחסית והיה לי מכונאי "יצירתי".

תמתין למומחים גדולים ממני, הם יתנו לך תשובה מוסמכת של מקצוענים.

פורסם

בשביל בורג מפלסטיק אינך צריך סט חולצים. תרוקן את נוזל הקירור על ידי ניתוק הצינור התחתון. בשלב הבא קדח במרכז הבורג קדח בקוטר 2-3 מילימטר ולאחר מכן תעלה במידה עד אשר הבורג התפרק מעצמו או שישארו שאריות שתוכל להוציא בעזרת שפיץ פלייר. שים לב לקדוח במרכז ולא להגדיל את המידה יותר מידי בכדי לא לפגוע בהברזה הפנימית ברדיאטור.

בזמנו הייתה לפי פיאט 127 לפני 40 שנים פשוט ביצעתי חור בבורג בעזרת מלחם עם ראש קטן ולאט לאט הגדלתי את הקדח.

אם אתה צריך סט חולצים אתה יכול לקפוץ אלי לרמת-גן ואתן לך סט מתאים.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

מברג ישר ראש הכי גדול שהיה לי,

גלגל ימין על מידרכה (המברג ארוך),

חימום ראש המברג בעזרת ברנר ידני,

הכנסתי את המברג הלוהט לבורג + דפיקות קטנות,

והפקק חולץ.

גריז סיליקון על הרינג גומי בפקק החדש וקצת על ההברגה.

השאריות אפוקסי שרואים בתמונה זה מנסיון להדביק ביט פיליפס לפקק עם אפוקסי שכנראה לא

הצליח בגלל שלא חיכיתי מספיק שעות להתקשות הדבק (שיטה מפורום קיה מארצות הברית).

WP_20161112_003.jpg

WP_20161112_004.jpg

עריכה אחרונה על ידי shsss
  • תוכן חדש...