Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

נסעתי היום להנאתי בכביש ישר ולפתע משאית יצאה מחנייה כלשהיא ומעכה לי את הדלת הימנית האחורית ..

כמובן שלקחתי פרטים והנהג ניסה להפיל את האשמה עליי , מי אשם מי שנוסע בכביש ישר או נהג שיוצא מחניה? האם שווה להפעיל את הביטוח? לי יש ביטוח חובה+צד ג'+ביטוח לנזקים וטוטאלוס ומצד שני הנהג הפוגע עובד בחברת מי עדן שלה בטוח יש מקיף.

האם עדיין שווה להפעיל ביטוח?

15058557_1194655077284289_1764278716_n.jpg

פורסם (נערך)

הנזק אצלך לא קטן (התמונה לא כל כך ברורה - גם קטנה וגם הזוית של 90 מעלות. אבל ממה שאני מצליח לראות בתמונה כנזק לדלת - זה לא זול).

אני ממליץ לגשת לשמאי פרטי (ולא דרך הביטוח). אחרי שתקבל ממנו שומה - תעשה את השיקולים האם לתבוע את הביטוח שלך או הביטוח של הנהג (עדיף לתבוע את הביטוח של הנהג - אבל כל אחד והשיקולים שלו).

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

ציטוט מתקנות התעבורה:

69. לא יסיע אדם רכב שעמד או חנה בצד הכביש אלא לאחר שהבטיח כי אפשר להיכנס למסלול התנועה ללא סיכון או הפרעה לעוברי דרך; הוא ייכנס במהירות שאין בה כדי סיכון או הפרעה, לאחר שנתן אות כאמור בסימן ח'.

אם הנהג נסע לאחור:

[TABLE]

[TR]

[TD][TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD]נסיעה אחורנית

תק' (מס' 3)

תש"ל-1970

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

45. נוהג רכב לא יסיעו אחורנית אלא אם יש צורך בכך, ובמידת הצורך, ולאחר שנקט באמצעים הדרושים בנסיבות הקיימות כדי למנוע –

(1) סיכון או פגיעה;

(2) הטרדה או הפרעה.

ברור שחברת הביטוח של הנהג תנסה לשכנע אותך כי אתה פנית ימינה לתוך המשאית

בהצלחה

פורסם

ddf6674377f438ea68153f834d2b69ae.jpg

אני המשכתי ישר והתאונה קרתה אחרי המקום יציאה של המשאית לכביש...

הפגיעה בדלת היא רק חיצונית הייתי אצל פחח שאני סומך עליו ומתקן אצלו כל הזמן והוא טוען שהחלפת דלת תעלה 2500 ש"ח,

האם להפעיל ביטוח או לספוג את התיקון זאת השאלה.

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

פורסם

אני לא מבין, מישהו נכנס לך ברכב וההתלבטות שלך היא בין להפעיל את הביטוח שלך לבין לספוג את זה מכיסך?!?!

הזמן שמאי, קבל חוו״ד מסודרת, פנה לחברת הביטוח של הנהג ודרוש לקבל את העלויות.

לגבי שמאי - ממליץ מאוד על אלי אמרן. ילווה אותך מתחילת התהליך ועד לסופו.

פורסם

לך למוסך שתבחר ותביא שמאי שתבחר.

תן למוסך שיק דחוי ל-3 חודשים כמקובל.

אסוף את כל הקבלות, דו"ח השמאי וכל מסמך רלוונטי שתקבל.

שלח מכתב לחברה של הנהג בצירוף צילומים של כל המסמכים ובקשה לתשלום.

ישלמו - יופי.

לא ישלמו - נכנס לאינטרנט ומגיש תביעה לבית משפט בתביעות קטנות גם נגד הנהג וגם נגד החברה על כל שקל שמגיע לך.

יש כאלו שישר תובעים ואחרי שהחברה תקבל את הזימון מבית-המשפט, אם תרצה, תוכל לשלם או להציע פשרה אחרת. אני גם בגישה זו ובמקומך הייתי מתקן וישר תובע בתביעות קטנות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה לא רק החלפת דלת.

יש גם מכה בצד שמאל.

אולי גם מכה בדלת קדמית (לא ברור אם זאת מכה או השתקפות).

עם כל הכבוד לפחח - אתה צריך שמאי.

פורסם

ברור שלהפעיל ביטוח, בשביל מה אנשים עושים ביטוח?

אם יש לו ביטוח צד ג' או מקיף תדרוש את מה שמגיע לך! (אחרי דוח שמאי רכב)

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

אוקיי אני מפעיל את הביטוח ותוך כמה זמן אני מקבל את הכסף או את התיקון ? ומה לגבי ירידת ערך בגלל התאונה? ואם הנזק הוא פחות מ5000 ש"ח שווה להפעיל ביטוח?

פורסם

אתה לא מקשיב למה שאומרים לך פה.

אתה לא צריך להפעיל את הביטוח שלך. התאונה היא באשמת הצד השני, הוא צריך להפעיל את הביטוח שלו.

על ירידת ערך (אם קיימת) יחליט השמאי.

לגבי האם להפעיל או לא, זו החלטה של הצד השני. הוא יכול להחליט שעדיף לו לשלם לך את הכסף ולא להפעיל את הביטוח שלו.

בכל מקרה, תפעל לפי מה שהמליצו לך כאן - מוסך, שמאי ומכתב לחברת הביטוח של הנהג הפוגע.

פורסם

התכוונתי לדבר עם הביטוח שלי שיפנו לביטוח שלו כמובן לאחר הערכת נזק ע"י שמאי.

הנהג הפוגע הוא של חברה אז לא נראה לי שתהיה להם בעיה לשלם על הנזק.

פורסם

אז אני לא מבין את השאלה ״ואם הנזק הוא פחות מ5000 ש״ח שווה להפעיל ביטוח?״. בכל מקרה אתה צריך לפנות לצד השני שיחזיר לך את התשלום, אפילו אם מדובר ב-2000 ש״ח.

פורסם

אוקיי שלחתי את הפרטים לביטוח והכנסתי את הרכב למוסך הסדר ולקחתי רכב חליפי

הייתי אצל הרופא משפחה ולא במיון כי אין לי כח להתקע 5 שעות במיון השאלה שלי האם יבדקו אם הייתי במיון והאם זה יכול להזיק לי בקבלת הפיצויים מהביטוח השני?

• תוכן חדש...