Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חניה בבניין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. קנינו דירה לפני שנה בבניין קטן עם חניה בטאבו. בצד אחד של ההניה שלנו יש שכן שחונה שתי מככונית בחניה שלו. אין מספיק מקום. חצי שלה האוטו השני לא בתוך החניה שלו. ביקשתי כמה פעמים וגם פניתי לועד. עדיין הוא עושה מה שהוא רוצה. ראיתי אותו אתמול והוא אמר לי שהוא נותן לי הרבה מקום לצאת ושהוא 45 שנים פה והכל בסדר.

לדעתי אין מספיק מקום! מה אתם חושבים לעשות עם זה?

בצד שני של החניה יש מישהו שחונה על שטח שמותף. זה לא בטאבו ואיתו אין לי בעיה עם החניה. פשוט רציתי שהוא להזיז אותו קתת אחורה. יהיה יותר קל בשבלנו לצאת. הלכתי להם גם כצה פעמים וגם הועד היה שם. לפני יומיים הועד בא בערב ואמר שהם יעשו את זה מעכשיו. הם עדיין לא הזיזו את האוטו בכלל! חבר שלי אמר לפנות לעורך דין. אני ממש לא רוצה להמשיך אבל אני לא יודע מה לעשות תודה!

בגלל השטח חוץ מהחניה שלנו כל כך קטן, אני ביקשתי מהם לעזור לי להיכנס.

פורסם

אתה יכול לפנות לעורך דין ורוב הסיכויים שזה רק יזיק כי לא יהיה לזה סוף

אתה צריך לפתור את זה בדרך "חבר" או ידידים טובים" למעשה להגיע להסכם .

פורסם

אולי כדאי לשקול ללכת לגישור באמצעות האגודה לתרבות הדיור.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם החנייה רשומה בטאבו אתה יכול לסמן אותה, תביא מודד שיסמן לך אותה לפי תשריט חניות בבית משותף,ככה שתהיה לך אסמכתא שלא סימנת על דעת עצמך,הוא חונה לך על הסימון תזמין משטרה , משטרה מתערבת רק אם החנייה שלך בטאבו, לפעמים בבית משותף אתה מוותר כדי לקבל שכנות טובה, אבל מה לעשות שהשכן שלך ח..,כמו שאמרו לך מעל , תנסה גישור, לא מצליח אז תפנה למפקח\ת על הבתים המשותפים באזור המגורים שלך, רק שזה יעלה לך בסביבות ה700 ש"ח,הייתי וועד בבניין של 8 דיירים, נכנסתי לגור שם לפני 3.5 שנים , האנשים שם היו התנהגו כמו במערב הפרוע, חלק משלמים ועד חלק לא, אחד שם 3 מכוניות בחנייה למרות שמגיע לו מקום אחד(יש 8 מקומות חנייה )ואף אחד לא אמר לשני משהו כי רצו לשמור על שכנות טובה, ברגע שנבחרתי לוועד לקחתי 4 דיירים לבית משפט על זה שלא שילמו וועד 4 שנים(עוד מתקופת הוועד הקודם) סימנתי את החניות ומאז כולם משלמים ,כולם חונים במקום שלהם וכולם שכנים טובים, לפעמים שמוותרים לבנאדם הוא מנצל את זה עד שיקבל מכה בכיס

פורסם

תנסה להצמיד את הרכב שלך כמה שיותר לחניה של השכן השני כך שהוא לא יוכל להחנות שם שתי מכוניות ואם הוא יתלונן תגיד לו שיש מספיק מקום.

אין מה לעשות, כבר ניסית לדבר איתו בטוב ובצורה נעימה ולא הזיז לו, עכשיו אתה צריך להראות לו שאי אפשר לנפנף אותך ולהתעלם ממך ולזלזל בך.

פורסם
ברגע שנבחרתי לוועד לקחתי 4 דיירים לבית משפט על זה שלא שילמו וועד 4 שנים(עוד מתקופת הוועד הקודם) סימנתי את החניות ומאז כולם משלמים ,כולם חונים במקום שלהם וכולם שכנים טובים, לפעמים שמוותרים לבנאדם הוא מנצל את זה עד שיקבל מכה בכיס

כל הכבוד.

האם נדרשו לשלם לוועד רטרו או להתחיל לשלם מייד?

פורסם

בבית משפט, אצל המפקחת לענייני בניינים משותפים, כאשר היא רק שומעת על מישהו שלא שילם דמי ועד בגלל סיבות כמו סכסוך עם שכנים, אי שביעות רצון ממה שקורה בבניין, הבן האדם הזה מקבל בראש עד כמה שאפשר ( לשלם רטרואקטיבית, הוצאות משפט, שכר טרחה של עו"ד המייצג את הוועד וכו.. )

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...