Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני עד 55K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים.

אני כבר זמן מה מחפש רכב והעניין ניהיה ממש דחוף לאחרונה.

אני בחור צעיר, מחפש רכב אמין, זולה לאחזקה ועם צריכת דלק סבירה שילווה אותי לתקופת זמן של 3 שנים בערך.

בנוסף אני גם מחפש רכב מאובזר יחסית ועם מראה צעיר. הסכום הוא עד 55K.

כרגע אשמח לשמוע חוות דעת לגבי

קיה ריו EX שנתון 2012 1.4(הצורה החדשה)

פשוט יש לי הצעה מענינת על הפרק ורציתי להתייעץ טיפה לגבי הרכב.

איך הרכב מבחינת אמינות, ביצועים, צריכת דלק, שמירה על הערך ושוק, ותחזוקה.

שמתי גם עין על פיג'ו 208 אבל אני כרגע מחכה למציאה.

תודה חברים!

עריכה אחרונה על ידי Avivlh
פורסם

ידני או אוטומט?

הריו ואחותה הI20 לא מצטיינות בצריכת דלק תודות ליחידת הינע מיושנת.

בנוגע ל208 בתקציב הזה תמצא את יחידות ההינע הישנות , ה1.6 4 הילוכים או ה1.2 אטומספרי עם גיר רובוטי, יש עוד זמן עד שה1.2 טורבו 6 הילוכים תכנס לתקציב.

פורסם

לדעתי בין הריו ל208 הייתי הולך על ה208,היא נוחה יותר,ניראית מודרנית יותר ולמרות שגם היא לא מטוס היא חזקה יותר.

לריו מרווח מאחור עדיף אחריות ארוכה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

קיה ריו 1.4 אוטמט כמובן!

וכן אני מודע לזה שפיג'ו תיהיה עם גיר AL4 המיושן ושמנוע טורבו החדש לא נכנס בתקציב.

יש רכב אחר שאתם ממליצים עליו במסגרת התקציב.

אני מחפש רכב שיש לו מולטימדיה ושהוא מאובזר סבבה יחסית.

אם הייתי יכול להכניס רנו קליאו בתקציב גם היא היית מועמדת אבל המחיר שלה די יקר.

עריכה אחרונה על ידי Avivlh
פורסם

לי ניסיון עם גרסת הארבע דלתות הידנית , איכות הרכבה טובה , מתרסקת על שיבושים קשים, כסאות דיי נוחים (ה208 עדיפה עליה לטעמי בשני ההיבטים של הנוחות).

אם אתה קונה פרטית תוכל למצוא אחת שנמצאת תחת האחריות , למי שקנה מפרטי יש אחריות מורחבת על הגיר והמנוע, סה"כ 7 שנים מעליית הרכב לכביש.

• תוכן חדש...