Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני אופטימי מהפוסט הזה כי פוליטיקאי כמו טראמפ יפרסם כזה מסר נחרץ רק אחרי שהוא יודע שיש סיכוי טוב לעסקה אמיתית בקרוב. אמן שיחזרו הביתה כבר.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא מחיב, פוליטיקאי כמו טראמפ יודע שאיום חזק לפעמים יכול לעשות את העבודה.

לפעמים הפחד ממה שאתה יכול לעשות יותר אפקטיבי ממה שאתה עושה בפועל.

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לצאת פארש זה לא בספר של טראמפ. הוא מסוג האנשים שחייבים לצאת צודקים בכל דבר ולעשות מזה הצגה שכולם יראו. בגלל זה אני חושב שקורים דברים שלא מספרים לציבור.

פורסם

מה הוא עוד יכול לעשות?

לפני 17 דקות, SlowRide כתב:

לצאת פארש זה לא בספר של טראמפ

מה לגבי הטענות שגנבו את הבחירות הקודמות והריצה לקפיטול?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה רק מחזק את הטענה שלי. מה, נראה לך שהוא היה אומר טוב הפסדנו? זה ללוזרים.

• לא הבנתי... 1

פורסם
לפני 12 דקות, David32 כתב:

מה הוא עוד יכול לעשות?

בוא נתחיל מראשי חמאס - לטראמפ (בניגוד לביידן שמפחד להשתמש בכלים שיש לו) יש אפשרות להפעיל את הלחץ האמיתי עליהם ועל משפחותיהם דרך קטאר, טורקיה וכמובן איראן.

מצרים תפעיל גם לחץ יותר משמעותי על חמאס עזה כי טראמפ יגיד לה ובלי טראמפ זה עוד מדינה ערבית שתקרוס, הם גם ככה בבלאגן בגלל החות'ים ותעלת סואץ.

ודבר שלישי, הכי חשוב - הוא יכול להסיר ממך הגבלות בלחימה. 

זה לא אומר שישראל תשתמש בנשק כימי, אבל כנראה אף רפובליקני לא יגיד שהוא קרא מפות ובטח שלא יקרא למחבלים ומשפחותיהם "folks", כינוי ששמור לאמריקאים.

מספיק שיאפשרו לישראל לבצע את תוכנית הגנרלים צעד אחר צעד וכבר חמאס יתקפל.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

@mikyl, בחייאת, אתה מדמיין רפובליקני נוזף בנו? די להיות מדומיין.

לא צריך לדמיין. שמעת על מזכיר ההגנה בממשלתו של ניקסון ג'יימס רודני שלזינגר? הוא זה שהתנגד לבקשות ישראל לסיוע בשבוע הראשון והקריטי של מלחמת יום כיפור.

לפני 15 דקות, SlowRide כתב:

אני אופטימי מהפוסט הזה כי פוליטיקאי כמו טראמפ יפרסם כזה מסר נחרץ רק אחרי שהוא יודע שיש סיכוי טוב לעסקה אמיתית בקרוב. אמן שיחזרו הביתה כבר.

ואני מניח שביבי כבר קיבל פקודה מה עליו לעשות. סביר להניח שהוא הצדיע וענה "כן המפקד". עוד מעט יסבירו לנו למה זאת עסקה (לא משנה איזה) מצוינת.

לפני 20 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה הרי מבין שזאת בולשיט? מה הוא כבר יכול לעשות יותר מפחיד ממה שארה"ב עשתה בכל ההיסטוריה שלה? להזכירך ב-WWII אלפי מטוסים אמריקאים שיטחו את הערים הגרמניות, בלי לדבר על 2 פצצות אטום שהם זרקו על יפן.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

טראמפ הוא איש מאפיה (גם בוגד במדינה שלו, רמאי, גנב, שקרן בלתי נילאה (יותר מביבי) ואנס), לא פוליטיקאי לפי שום הגדרה סבירה.
הוא מעולם לא עשה או יעשה מעשה אם זה לא מעשיר אותו אישית או מאפשר לו לנקום במישהו שהוא חושב שהעליב אותו. הוא גם נבער ובור בהיסטוריה.

עריכה אחרונה על ידי PinkDolphin
פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

מה הוא עוד יכול לעשות?

מה לגבי הטענות שגנבו את הבחירות הקודמות והריצה לקפיטול?

לאור המפגן המופלא של שלטון הדמוקרטים האחרון, החל מכלכלה והמשך בכל תחום שנגעו בו - פשוט קדנציה מושלמת - נו. ההיסטוריה עוד תשפוט זאת בתור ניסיון אחרון, נואש, כושל להימלט מהטירוף הדמוקרטי שבא אחר כך.

מטוטלת.

• אהבתי 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

לגיטימי מה ששלטון ביידן עולל לטעמך?

אל תספר לי שהדרך לגיהינום רצופה בכוונות טובות.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, PinkDolphin כתב:

טראמפ הוא איש מאפיה (גם בוגד במדינה שלו, רמאי, גנב, שקרן בלתי נילאה (יותר מביבי) ואנס), לא פוליטיקאי לפי שום הגדרה סבירה.
הוא מעולם לא עשה או יעשה מעשה אם זה לא מעשיר אותו אישית או מאפשר לו לנקום במישהו שהוא חושב שהעליב אותו. הוא גם נבער ובור בהיסטוריה.

תגובה טיפוסית של בכיין פרוגרסיבי - הרבה בלה בלה עם אפס עובדות. שכחת גם שובניסט, פאשיסט והומופוב.

גם אם נניח והוא היה כל או חלק ממה שאתה מאשים אותו, עדיין הכהונה שלו הייתה מאוד מוצלחת ברובה, בעיקר מבחינתנו ומבחינת המזרח התיכון.

אבל זאת הבעיה עם כל הפרוגרסיבים למיניהם - במקום לשפוט אדם לפי מעשיו והישגיו, שופטים אותו לפי מי שהוא.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1

פורסם

כהונה כל כך מוצלחת שתוחלת החיים בארה"ב התקצרה ב-2-2.5 שנים. לשם השוואה, בישראל מדובר ב-3-4 חודשם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

גם בישראל תוחלת החיים של גברים ערבים ישראלים התקצרה ב-1.5 שנים, אז מה אתה מנסה לטעון?

האוכלוסיה בארה"ב לא בריאה, בלשון המעטה, ולכך אפשר להוסיף את העובדה שחלק לא קטן מהאוכלוסיה אינו בעל גישה לכל השירותים עקב סיבות כלכליות. שני הגורמים הללו יכולים להסביר את הירידה החדה של כ-2 שנים, שאינה רחוקה אגב מהממוצע העולמי.

אין לזה בהכרח קשר לטראמפ. להזכירך, ארה"ב הובילה בכמות הבדיקות ובעוד פרמטרים של התמודדות עם הקורונה.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

• תוכן חדש...