Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם בירצוני "לשכלל" את האזעקה ברכב ראיתי שיש לאיזה אחד שגר לידי

אזעקה שעם נוגעים ברכב או נותנים מכה משהו

השלט רוטט לו קיםם דבר כזה

ואיפה ניתן להשיג דבר כזה...

פורסם

ואיפה ניתן להשיג דבר כזה...

או בחנויות תשמישי קדושה או אצל מתקיני אזעקות ואביזרים לרכב. רוצה המלצות על מקומות טובים בנהריה ? אולי בדהריא ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

השאלה המתבקשת- למה זה טוב? הטווח של זה אני מניח מוגבל.

אז אם אתה חונה בעיר ומתרחק...זה לא יעבוד...

אולי זה ביזבוז כסף.... תלוי איזה אותו יש לך וכמה באמת האזעקה הזו יעילה....

פורסם

זה נקרא אזעקת ביפר והיא בטווח קליטה של קילומטר בדוק לי יש דגם ישן יותר של חברת גארד היבואנית הבלעדית ואני בדרך לרכוש לרכב החדש את הדגם החדש ששלט האזעקה וביפר יחד עם פונקציות נוספות כמו הטמפ" ברכב,הנעה מרחוק,פתיחת תא מטען מהשלט ועוד ועוד אני מצרף קישור:http://www.guard-ql.co.il/default.aspx

דרך אגב למי שראה את התוכנית "שומר מסך" היום בערוץ 2 יכול להבין שגם לפורץ מומחה האזעקה עובדת אך הניטרול שלה מתבצע במהירות .

ולכן אני ממליץ על אזעקת ביפר שכן תתריע לבעל הרכב אפילו ל5 שניות זה מספיק בכדי להבין שקורה משהו

ולדעתי אין צורך בצופר כך הפורץ אולי לא ידע על קיומו של הביפר מה שיכול להועיל לתפיסתו,עוד דבר נוסף שכדאי לעשות זה מנעול הגה טוב ,ואני יודע שאפשר לפרוץ גם אותו אך כל דבר קטן מעקב את הגנב וכך ניתן לתפוס אותו .

bipersm.gif

FAI6000.jpg

פורסם

שי - קח בחשבון שני דברים:

1. הביפר קולט ל 1 ק"מ בשטח אופטימלי- בעיר ישנן 100 סיבות להפחתת הרדיוס.

2. אם לא יהיה צופר ואתה רחוק\לא קולט- סתם חבל- זה כאילו שאין אזעקה.

דבר אחרון-

אזעקה שיש לה התנעה על שלט היא מקרה קל (יחסית) לפריצה- שכן ע"י "תפיסת התדר"

אפשר להתניע לך את הרכב, (אין אמובילייזר ולא צריך אפילו מפתחות.)

פורסם
שי - קח בחשבון שני דברים:

1. הביפר קולט ל 1 ק"מ בשטח אופטימלי- בעיר ישנן 100 סיבות להפחתת הרדיוס.

2. אם לא יהיה צופר ואתה רחוק\לא קולט- סתם חבל- זה כאילו שאין אזעקה.

דבר אחרון-

אזעקה שיש לה התנעה על שלט היא מקרה קל (יחסית) לפריצה- שכן ע"י "תפיסת התדר"

אפשר להתניע לך את הרכב, (אין אמובילייזר ולא צריך אפילו מפתחות.)

פורץ שמגיע לפרוץ את הרכב לא יודע אם יש הנעה מרחוק או לא ולידיעתך אתה לא יכול לתפוס שום תדר מכיוון שהאזעקה הזו עובדת בשיטת "תדר משתנה" כך שתדר שתקלוט עכשיו יעבוד לך אולי בפעם המיליון שתנסה אותו.

ולשאלת הטווח של הקליטה ,היצרן מתחייב על קילומטר בשטח פתוח ואני אומר לך שאת הביפר שלי קלטתי בתוך בית הקולנוע בקניון כשהרכב חנה בחניון השכן לו ,מה תאמר אז?

חוץ מזה שאני לא רואה סיבה למה לא להשקיע אלפיה על משהו שעוזר אבל איך שקונים אוטו חדש רוב האנשים מההיתלהבות הולכים לקנות שטויות שהכל ביחד מגיע לסכום מאד דומה והכוונה לשטיחים,כיסואים,מגנזיום,מגבר לרכב,וכו....

פורסם

דבר ראשון אם הביפר אכן קולט מכזה מרחק- אז זה אכן פטנט מעולה!

אני אישית לא הייתי מוותר על צופר...

לגבי "תפיסת התדר" - אל תהיה תמים... אבל נעזוב את זה פה...

מה שבאמת מפחיד אותי במערכות כאלו שאם יש תקלה- אתה תקוע ולא יכול להתניע...

פורסם

גם לי יש את האזעקה, ואני ממש מרוצה. הטווח אומנם יורד בעיר, אבל גם 700 מ' זה לא מעט.

יש גלאי זעזועים שנותן שני סוגים של חיווים (זעזוע קל/כבד) והמון אפשרויות .

הקטע של התדר המתחלף באזעקה שעולה סכום כזה הוא לא בלתי הגיוני, זו טכנולוגיה שהצבא משתמש בה כבר שנים. וכמו שנאמר - במקום להוציא על קוסמטיקה, קודם שלא יגנבו.

באשר לעם/בלי צופר - יש אופציה לבטל את הפעלתו מהשלט. כמו כן יש צג שמראה אם פתחו דלת/בגאז'/מכסה מנוע.

אני הוצאתי במכרז ב-580 ש"ח כולל משלוח. מי שרוצה מקום מומלץ להתקנה במרכז שישלח לי ה"פ.

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם

אחלה אזקעה..יש לי גם כזאת באוטו והיא פועלת מצויין ברגע שמישהו נוגע באוטו השלט מצלצל..

ועוד דבר שימושי שאפשר להפעיל את הצופר שבאוטו מהשלט וככה זה עוזר לימצוא את האוטו בחניות ענקיות של סופרים:)

• תוכן חדש...