Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי. אני צריך עזרה קטנה מבעלי פולקסווגן גולף mk7. התנפצה לי השמשה ברכב ולאחר ההתקנה היו רעשים...

הלכתי לזגג פעם נוספת והוא אמר לי שעדיף לא לגעת ולחיות עם ההתקנה והרעשי רוח מאזור 100 קמש...

לאחרונה שמתי לב שישנו חלק ליד החלון באזור של הרעשי רוח שלא יושב כמו שצריך..

אני זקוק לצילום של מישהו שמחזיק בגולף שיצלם בשבילי את החלק השחוק שאצרף תמונה שלו, מצד הנהג (הנק׳ הבעייתית היא בין החלון לחלק השחור...

אם לא הייתי מובן אשמח שתציינו את זה ואעביר תמונה נקודתית של הבעיה אצלי, ואולי תוכלו לייעץ לי..(כי מדובר בכל זאת בגומי)..Screen Shot 2016-10-06 at 15.53.16.jpg

עריכה אחרונה על ידי roni_bel
פורסם
תעביר/תפרסם תמונה של האזור שאתה רוצה ואני אצלם לך.

אני צריך את כל האזור, מכיוון שזה מתחבר לכל האורך...

אני מקווה שהתמונה הזו טיפה יותר מדוייקת:

Screen Shot 2016-10-06 at 16.18.14.jpgScreen Shot 2016-10-06 at 16.19.03.jpg

20161006_155825.jpg

פורסם
a9b2e79efa7fb3cb7c7886075bad5426.jpg79efa02d1e6145788cfbfeec86a53d75.jpgd913bb3d000f1cb9c47815f8abc610c9.jpg12902a2bfd27d7d35d1db0d7a9507111.jpg

יפה אתה שומר על האוטו עם כיסוי נגד השמש!

ולגבי ה"לא כדאי לגעת" אין לי מה להגיד חוץ מזגג חצוף ובעל מקצוע ישראלי מצוי

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

SEAT Ateca FR 2021 | Volkswagen Golf Comfortline 2016 | Volkswagen Polo Comfortline 2014 | Volkswagen Polo Trendline (manual) 2007 | Daewoo Lanos SE 1.5L automatic 1999

פורסם

הוא כנראה מפחד לגעת...שילמתי הרבה כסף בשביל שישימו מקורית מהניילון..וסביר להניח שברגע שינתנקו את החלון הוא ייסדק או יתפוצץ כמו שהיה לי בהורדה של החלון הסדוק...מצד אחד אני מפחד שלא יהיה גרוע יותר, ומצד שני אני לא יכול לסבול את הרעש...

אני מגיע ל 100 קמ״ש בלי לשים לב בגולף...רק עכשיו אי אפשר שלא לשים לב בגלל הרעשי רוח...

הזגג גם אמר שאם היו שריקות אז הוא היה מסיר...אבל בגלל שזה רק רעש רוח, ואני מבין למה, כי הידקו טיפה יותר את החלון ואז הגומי הצדדי מסתיים לפני הפגישה עם החלון ונוצר מקור לרוח להיכנס, וזו הבעיה, מבחינת את הגומי הצדדי הזה קל יותר להאריך באמצעות אלתור או לחמם אותו קצת ולפתור את הבעיה מאשר לפרק את החלון ולהתפלל שזה יהיה כמו שצריך..

פורסם

נ.ב :

אם מישהו יודע איך קוראים לחלק הזה באנגלית ?? אני רוצה לקנות אחד כזה באינטרנט ועליו לעשות את הניסויים למניעת הרעש..

חיפשתי ב ebay ולא מצאתי, סביר להניח כי אני לא יודע איך לקרוא לחלק הזה. זה הרי לא גומי אוטם של השמשה, כי אין בגולף כזה, זה פשוט יושב על קליפסים ואין לי מושג איך למצוא את החלק הזה...

פורסם

תגיד , בדקת שלא נכנסים לך מים פנימה .

עוד מעט יתחיל גשם , ואז יהיו לך בעיות של לחות בתוך הרכב , רטיבות ואולי אפילו עובש.

תשפריץ עם צינור תראה שהפנים נשאר יבש.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
תגיד , בדקת שלא נכנסים לך מים פנימה .

עוד מעט יתחיל גשם , ואז יהיו לך בעיות של לחות בתוך הרכב , רטיבות ואולי אפילו עובש.

תשפריץ עם צינור תראה שהפנים נשאר יבש.

כן, אני מהצפון והיה אצלנו גשם ראשון והכל היה בסדר, גם היה איזה לילה שפירקתי את החלק המדובר ושמתי במקומות המועדים שמרטוטים ספוגים במים לראות מה קורה במשך הלילה, וכלום...כמובן שכשתתחיל עונת הגשמים אני אדע טוב יותר (אם תתחיל כזו חח)..

הזגג גם אמר לי שכשיתחילו הגשמים בכל דבר חשוד לנזילה ישר לטוס אליו...כמובן שגם שטפתי את הרכב בשטיפה ידנית והכל היה בסדר...בגדול אין לי שריקות אלא רעשי רוח (כאילו שמשהו לא אווירודינמי...) אבל זה פשוט החלון מהודק טיפה יותר ואז הגומי השחור הזה קצר מדי ונוצרת תעלת אוויר שנעזרת בפינה של החלון עם הפח של הרכב... וזה הפגם היחד...

• תוכן חדש...