Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

i25 מול i35

guyman20
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רווק ורוב הנסיעות שלי הן בעיקר 1 עד 3 אנשים.

נניח ומצאתי 2 הזדמנויות לרכישת 2 הרכבים האלה, במחיר דומה ועם נתונים דומים - האם יש לי סיבה טובה להעדיף את ה-i25, למרות שאין לי משפחה?

אשמח לשמוע את דעתכם

תודה

פורסם

אני חייב להגיד שהייתה לי לנסיעה של נוסע יחיד קיה ריו סדאן.

אחלה רכב אבל כשעברתי לאיביזה הבנתי מה "הפסדתי" - חניות שהיו עם הקיה רק בגדר חלום פתאום השתחלתי אליהן בקלות והחיים איתה בעיר היו נוחים הרבה יותר מאשר עם הקיה הארוכה יותר - ומבחינתי זה היה אורך בשביל כלום.

ממליץ לך מראש לשנות חשיבה ולא לקחת רכב "ארוך" יותר אם אתה לא תשתמש בו - סתם פחות נוח.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

במשפחה שלנו יש i25 פרימיום 1600.

הרכב ממש לא זוועה.

רכב זריז מאוד, אמין וזול לאחזקה.

כמובן שה i35 טובה ממנו (מרווח, גיר) אבל המחיר לא יכול להיות זהה אלא אם מדובר הרכב שמור מול רכב שחוט.

אני, כמו כולם כאן, ממליץ לך על רכב קטן יותר כמו i20 (שמפתיעה לטובה במרווח הפנימי שזהה ל i25 למעשה).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אחרי שנסעתי ב i25, הוא מרגיש מאוד מיושן, לא זוכר כזה רכב ב 15 שנה האחרונות, תוסיף ותקח רכב מודרני

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

פורסם

כאדם רווק, במידה והרכב ישמש להובלת נוסעים לא ישמש כמחסן ציוד,

אתה יכול להסתפק ברכב סופר מיני בסגנון האצ'בק (5 דלתות),

ולאור התעניינותך ברכבי יונדאי בלבד - הרכב המתאים ביותר I20.

הרכב יאפשר לך התניידות טובה באזורים עירוניים ובין עירוניים.

פורסם

הרי גם i30 גם האצ׳בק למה אף אחד לא המליץ עליו ?

דרך אגב להורים של חבר שלי היה i20 יצא לי לשהות בא הרבה , לא אהבתי הביצועים לא בשמיים , אוטו נורא צפוף , רועש ... לא מבין את הhigh סביב יונדאי ...

וחוויתי הרבה סוגי יונדאי ( i35 , i30 , ix35 ששייכת לאבי, i20 וסונטה . ) היחידה שהתרשמתי ממנה זאת הסונטה!

פורסם

מבין שתי אלה בלבד -

נסעתי על שתיהן.

i25 היה לי רק עם מנוע 1.4 (2 הגרסאות - זאת עם ה- 4 הילוכים, וזאת עם התיבה הרציפה). בשתיהן האוטו הרגיש עגלה.

אני יודע שה- i25 עם מנוע 1.6 נותן ביצועים טובים (גם משל ה- i35), אבל יש לו בעיה אחרת:

לטעמי, מדובר על אוטו עם נוחות נסיעה מזעזעת (ואני לא מישהו עדין שכל מהמורה מקפיצה אותו).

הכסא של האוטו שקיבלתי לא היה מרופד (או ריפוד דל), והוא פשוט שבר לי את הגב.

ה- i35 סביר.

לכן, אני ממליץ לך בחום לבקש נסיעת-מבחן ל- i25 ולראות אם הוא מספיק נוח לך (ואם אפשר, נסיעה ארוכה, כדי להתרשם יותר טוב).

אם כן, אז האוטו בסדר עבורך.

בהצלחה

פורסם
במשפחה שלנו יש i25 פרימיום 1600.

הרכב ממש לא זוועה.

רכב זריז מאוד, אמין וזול לאחזקה.

כמובן שה i35 טובה ממנו (מרווח, גיר) אבל המחיר לא יכול להיות זהה אלא אם מדובר הרכב שמור מול רכב שחוט.

אני, כמו כולם כאן, ממליץ לך על רכב קטן יותר כמו i20 (שמפתיעה לטובה במרווח הפנימי שזהה ל i25 למעשה).

הרכב זועה לדעתי ביחס למה שהוא נותן מול הציפיה- צפיפות גבוהה מאוד במושב האחורי (וכן הI20 יותר מרווחת), ונוחות נסיעה של קרש גיהוץ (-:

• תוכן חדש...