Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

windows 10 anniversary update - מישהו עידכן ושם לב לשינוי ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עם WINDOWS 10 על לפטופ עם מעבד i5 עם 4GB זיכרון.

עד לפני כמה חודשים הוא עבד יפה עם WINDOWS 8, מאז שעברתי ל-10, התחילה בעיה של זליגת זיכרון.

כל כמה שעות שימוש אני חייב לעשות לו ריסטרט כי השימוש בזיכרון מגיע לגבול ה-100%, השימוש במעבד גם מגיע ל-100%, והעסק מתחיל לזחול להתחמם ולהרעיש כמובן, כשכל מה שאני עושה זה לפתוח 2-3 טאבים בכרום/פיירפוקס (בשניהם אותה בעיה). ניסיתי כל מיני פתרונות שמצאתי בגוגל כדי להפטר מהבעיה - כלום לא עזר, כבר חשבתי לפרמט ולהתקין מחדש.

אתמול עידכנתי לwindows 10 anniversary update, ונראה שהבעיה נפתרה, השימוש בזיכרון עומד על 2-2.5G בזמן גלישה, ולא עולה עם הזמן, גם המעבד רגוע ומסתובב סביב ה-10-20%, תענוג.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

יש לי בדיוק את אותה הבעיה. אצלי זה פחות קיצוני (מחשב נייח), הזכרון כבר לא מספיק לגלישה ביותר מדי טאבים (4GB). ננסה את העדכון.

פורסם

זליגת זיכרון יכולה להיות מכל מיני רוגלות שקיימות במחשב ללא ידיעתך, הבעיה אולי נפתרה כי בעידכון נסגרה הפירצה הזאת דרכה זה התנהל.

תוריד בכל זאת מסיר רוגלות/וירוסים ותריץ איבחון מקיף למחשב

מ.ש.ל

פורסם

אולי לא הכי קשור אבל בכל זאת..

בעידכון האחרון של UTORRENT צצה גם כן בעיה של זליגת RAM, אבל היא נפתרת ברגע שיוצאים מהתוכנה.

They are trying to ban me...

פורסם

אני מנחש שמ8 ל10 עברת עם שדרוג ולא התקנה חדשה.

נתקלתי באותה התקלה לאחר השדרוג בזמנו, ב process בשם runtime broker היתה שגיאת זליגת זכרון, הוא היה משתמש בכל זיכרון ה RAM תוך שעה בערך מהפעלת המחשב. לבסוף ביצעתי התקנה נקייה מה utility של ה windows וזה פתר את הבעיה.

אני מניח שאתה חווית את אותה התקלה והשדרוג תיקן אותה.

רק מוזר לי שחיית עם התקלה כל כך הרבה זמן?!

פורסם

כן, עשיתי שדרוג.. זה לרוב לקח כמה שעות עד שהוא הפך לבלתי שמיש, אז עם ריסטרט אחד ביום הצלחתי למשוך :) התעצלתי להתקין מחדש הכל

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אצלי גם עם התקנה נקיה, ו16gb ראם יש זליגה.

לפי מה שהבנתי זו בעיה מוכרת בעדכון ויש לזה פתרונות, רק ביום שבת שמתי לב לזה.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לא הבנתי, יש לך זליגה אחרי העדכון השנתי? אצלי העדכון דווקא פתר את הבעיה ולא יצר אותה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

חיובי, אחרי העדכון.

לפי חיפוש זריז בגוגל זו תקלה ידועה שנובעת מדרייבר לא מעודכן או משהו בסגנון, לא נראה לי שהם יודעים בעצמם.

אומרים שאפשר להתגבר על התקלה בעזרת שינוי ערך כל שהוא ברג'סטרי.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אצלי העדכון ביטל את האקטיבציה של האופיס 2010 ומונע איקטוב מחדש (נותן איזו שגיאה). כשיהיה לי זמן אבדוק את זה יותר לעומק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...