Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני עד 60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הייתי שמח לקבל הצעות לרכבי סופר מיני, נוהג כ40 ק"מ ליום כאשר הנסיעות בדרך כלל בינעירוניות.

חשוב שהרכב יהיה אמין וחסכוני בדלק עם עלות טיפולים נמוכה\סבירה.

עדיפות למראה צעיר ותיבת הילוכים אוטומטית.

יש הצעות?

חוץ מהסופר מיני'ז אני מתלבט אם לעשות מאמץ ולהגדיל את התקציב בכדי לרכוש יונדאי וולוסטר, דעתכם על המהלך ועל הרכב עצמו?

פורסם

רנו קליאו אופציה נחמדה.

לגיילוסטר מראה שונה ותו לא- מנוע 1.6 סטנדרטי למדי, מרווח לא להיט, לא ממש חסכונית ולטעמי לא שווה את הכסף אם אתה לא מעוניין בפוזה.

פורסם

תודה,

האמת שמבחוץ הקליאו החדשה נראית מאוד נחמד, אבל אני לא יודע עד כמה אמינה היא בשל כל הסטיגמות על הצרפתיות.

מה לגבי קיה פיקאנטו? סוזוקי סוויפט? שברולט סוניק? יונדאי i20? פולו? איך הם מבחינת אמינות, צריכת דלק ואבזור?

האם יש דגמים אחרים מומלצים?

פורסם

פיקנטו זו מיני , ריו זו הסופרמיני של קיה שחולקת מכלולים עם הi20 , שתיהן עם יחידת הינע יחסית מיושנת ואמינה אבל לא חסכונית.

פורסם

בדגש על חסכון ואמינות אתה יכול ללכת על מיקרה וספייס סטאר שנמצאות על התפר בין מיני לסופרמיני מבחינת גודל ולקבל רכב חדש יותר ,קח בחשבון שהמיקרה לא ממש נוחה.

משומשות אולי הונדה ג'אז וסוזוקי סוויפט יהיו מספיק חסכוניות.

הוולוסטר לדעתי זה סה"כ רכב פוזה ואין משהו מעניין בה מבחינה אחרת.

פורסם

אתה יכול להתמודד עם המגבלות בשתי דרכים:

1. אם המגבלה שלך היא תקציבית, יש לא מעט אלטרנטיבות מבחינת מכוניות סופר מיני וקומפקטיות, יחסית צעירות, שיתנו לך מענה מצויין, כשאתה לוקח בחשבון בלאי סביר של שימוש סביר.

2. אלטרנטיבה נוספת היא למצוא את הרכב שאתה רוצה בגזרת הסופר מיני, לקחת עבורו מימון שתוכל לעמוד בו בקלות, ובזה אנחנו מתמחים. אתה משלם מקדמה לפי יכולותיך, או שהרכב הישן הוא המקדמה, משלם תשלום חודשי סביר שאתה קובע אותו, ובסוף התקופה משלם את היתרה בהתאם ליכולות, או פורס אותה הלאה. את התכנית אנחנו בונים ביחד בהתאם למה שאתה יכול וצריך.

אם זה מעניין אותך אתה מוזמן ליצור עימנו קשר.

פורסם

יואב יצא לי להתנסות בספייס סטאר, ולא ממש אהבתי, הרגיש לי כאילו המנוע מתאמץ מידי ולא מסוגל לסחוב.

אם המיקרה לא מספיק נוחה אני אפילו לא אלך לבדוק.

הונדה גא'ז בעלת מראה מבוגר ולא ממש התחברתי אליה.

לגבי הסוויפט, הבנתי שהקטינו את המנוע מ1500 ל1200, האם מרגישים את זה בנסיעות? ובנוסף, האם ידועה תקלה בגיר? (כי הבנתי שבחלק מהאוטומטיות ישנה בעיה ידועה בגיר וזה רק עניין של זמן עד להחלפה)

פורסם

אם פסלת את הספייס סטאר מהסיבה הזו כנראה שגם את הגאז וגם המיקרה היית פוסל ( גם אני לא חובב גירים רציפים).

הגיר שך הסוויפט הוא אוטומט פשוט ארבעה הילוכים, ואם מטופל כנדרש לא רואה סיבה שיעשה בעיות.

פורסם

אם אתה מחפש אמינות ושם דגש על מראה חיצוני- הפיקנטו יכולה להתאים לך. תוסיף על זה את העובדה שהיא מגיעה עם 7 שנות אחריות בתנאי שאתה מתכוון לקנות חדשה, נסחרת מעולה ושומרת טוב על הערך שלה- וקיבלת אחלה רכב.

פורסם

תודות לגיר אוטומטי פלנטרי לעומת רציף בספארק ורובוטי חד מצמדי בשאר הקטגוריה, הI10 והפיקנטו כנראה עם צריכת הדלק הפחות טובה בקטגוריית המיני.

• תוכן חדש...