Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או במה הם עובדים בארץ?

יש לי כמה שכנים צרפתים, כולם עולים חדשים מהשנה-תיים האחרונות.

כולם גרים בשכירות, יש להם גיפים ומכוניות חדשות כדוגמת סורנטו/ספורטג/מרצדס/ניסן ומאז ומתמיד במהלך כל היום אני רואה אותם באיזור הבית כאילו כבר שנתיים הם לא עובדים.

רובם עדיין לא דוברים עברית טוב ואנגלית בכלל לא.

שאלתי אחד מהם במה הוא עובד, לא הצליח להסביר לי חוצמזה שהו שכיר אבל יש לו מרצדס מליסינג מהעבודה ועדיין אני לא רואה אותו בעבודה...

יש לי זוג חברים בצרפת, ישראלית שגרה שם 20 שנה נשואה לצרפתי, הם חושבים לחזור לארץ ומחפשים במה לעבוד, אך הצעתי להם לעבוד במה שהשכנים שלי עובדים... ;)

רעיונות?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תיווך נדל"ן. סמים. זנות. הלבנת הון.

להרבה מהצרפתים פה יש אזרחות ישראלית והם מנצלים את הזכויות של תושב חוזר ולא משלמים מיסים במשך 10 שנים בארץ, בתנאי ישיש להם חברות במקלטי מס.....

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

היה פרסום שמשרד הבריאות הכיר באיזה מקצוע שכנראה נפוץ בקרב העולים (משהו עם רגליים). אולי יש בזה מלא כסף? :D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הייתה כתבה גדולה באחד מהעיתונים לגבי חוסר תעסוקה של עולים מצרפת (למעט מקצועות בהם אין 'מחסומי שפה' כמו בהיי טק).

המסקנה מהכתבה אם אני לא טועה (קראתי אותה לפני הרבה זמן) היא שאין להם יותר מידי מה לחפש פה. רוב מי שראיינו בכתבה עבדו עם הקהילה הצרפתית (מוכרים בחנויות בגדים,סוכני תיווך,סייעת גננת). רובם התלוננו על בעיות בתחום התעסוקה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

הטבח שלי במסעדה צרפתי, אם זה עוזר לך לסטטיסטיקה.

אבל הוא עלה ארצה לפני 20 שנה, התגייס לגולני ומאז עובד אצלנו בנאמנות.

פורסם

טבח זה מקצוע צרפתי סטריאוטיפי.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כפי שכבר נאמר חלקם הביאו הרבה כסף מצרפת וחיים על חסכונות. החלקם השתלבו במתן שירותים לקהילה הצרפתית עסקאות נדל"ן, תיווך, תיירות ועוד.

למה אתה לא שואל איך חייו מיליוני עולים מרוסיה? עבדו במה שיש, למדו את השפה העברית בהדרגה, חלקם השתלבו בחברה הישראלית, חלקם עדיין חיים בגטו תרבותי. הגירה תמיד מאוד, מאוד, מאוד קשה. מאוד.

פורסם

השכנים הם עולים חדשים שלא דוברים עברית, נראה באמת שהם נותנים פחות שעות אולפן כי אחרי שנתיים פה הם לא יודעים לאמר לי יותר מ"שבת שלום" "שבוע טוב".

מצד שני לא נראה שהם ממש מיליונרים שאוכלים את העו"ש.

הם גרים בשכירות בדירות סטנדרט ולא קנו או שוכרים קוטגים למשל שיש קרוב אלינו.

אבל עדיין אני רואה אותם מבזבזים כספים ללא היכר, שזה ברכבי יוקרה, או לכל אחד במרפסת יש גריל של לפחות 10k, כל אחד מחזיק 3-4 אפניים חשמליים, כל שני וחמישי מגיע לפה איזה מנוף עם רהיט מטולמנס שעלה לפחות 20k

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הם נותנים לכסף שלהם לעבוד.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אל תפתח עיניים על אנשים. אתה לא יודע מה יש להם. אולי הביאו מיליונים מצרפת (תבדוק כמה שווה דירה מצוקמקת בפריז) ואולי אין להם גרוש על התחת והם חיים בחובות.

פורסם
תיווך נדל"ן. סמים. זנות. הלבנת הון.

להרבה מהצרפתים פה יש אזרחות ישראלית והם מנצלים את הזכויות של תושב חוזר ולא משלמים מיסים במשך 10 שנים בארץ, בתנאי ישיש להם חברות במקלטי מס.....

שזה כמו העסקים שלהם בצרפת, לא? :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

יש גם כאלה שלמדו עברית והשתלבו בחברה, ועובדים באותו דבר כמו כולם (מכיר כמה כאלה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הם נותנים לכסף שלהם לעבוד.

בדיוק מה שחשבתי.

בעלת הדירה של מי ממכריי גרה בדירה מוזנחת במושב. בשכירות. בינתיים משכירה 3 דירות שברשותה.

יש אנשים שמעדיפים להרוויח ואז אם הכסף שלך עובד, אתה יכול להתמקד בדברים אחרים או עבודה שמעניינת אותך ופחות מכניסה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...